Kadir babacım dün sayenizde belkide ölümden döndüm son anda.Dün sizinle kısa mesajlaşma süreci olmasaydı eğer, ben daha erken evden çıkıp tamda bombanın patladığı yerde olabilirdim..Ben oraya varmadan 15-20 dk önce patlamış..düşünebiliyomusunuz ????belkide dualarınız karşı geldi bilemiyorum ama bildiğim tek şey hayatta hiç bir şeyin tesadüf olmadığı...belkide alınganlığım bu yüzdendi yani bu muhabbetin oluşması ve benim gecikmem ve sizden dua almam için bi sebepti,..hatta en baştan sıkılmama neden olan şey bile bu olayla bağlantılığ olabilir...o kadar çok şey düşündümki mesela bana demiştiniz ya hani; SEN UYURKEN RABBİM NELER HAZIRLAR NELER.SEN SADECE BAKMASINI VE GÖRMESİNİ BİL.ÖNÜNE KOSKOCA BİR GÜN KOYAR,SEN İÇİNDEN NEYİ GÖRÜRSEN ONLARI KULLANIRSIN.İNŞALLAH SENİN İÇİN HEP HAYIRDIR,HEP HAYIRDIR
Işte ben dün bunları gördüm..Size ne söyleyeceğimi bilemiyorum gerçekten..Allahda size ve ailenize kaza bela göstermesin...size 21 ayetelkürsi ,100 la havle 3 fatiha gönderiyorum lütfen Kabul edin...
KADİR BABACIM ŞU ALLAH'IN İŞİNE BAKARMISINIZ LÜTFEN!!!
(10 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
RABBİN SANA NE DARILDI,NEDE YALNIZ BIRAKTI-(DUHA SURESİ AYET.3)
SUBHANALLAH.SUBHANALLAH.SUBHANALLAH.
DEĞERLİ DOSTUM SEN YİNEDE BENDEN BİLME.SÖYLETEN DE O,DUYURAN DA O.KURBAN OLAYIM ONA.HEPİMİZ BİRBİRİMİZ İÇİN VESİLEYİZ.
ZİNCİR TA YASİNDEN BAŞLIYOR.ONUN YAZISINDA ÖĞRENDİK BU AYETLERİ,ALDIK KULLANIYORUZ VE İNANARAK HATIRLATIYORUZ.
SONUÇ BUYSA ELHAMDÜLİLLAH...
ŞİMDİ YASİNİ,BENİ VE KENDİNİ ÇIKAR ARADAN GERİYE MUCİZELERİ SEYRET DERİM SANA ANCAK.
GEÇMİŞ OLSUN SANA,ALLAH AİLENE VE SEVENLERİNE BAĞIŞLAMIŞ SENİ ELHAMDÜLİLLAH...
HEP HAYIRDA KAL.
100.LA HAVLE Yİ ALDIM KABUL ETTİM.DİĞERLERİNİ HEYBEYE VE BATUHANIMA GÖTÜRÜYORUM.SENİN İÇİN RABBİM KATINDA SADAKA OLARAK KABUL ETSİN İNŞALLAH.AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
Tabiki herşey Allah'tan ,alacağımız nefes sayısı bile sayılı..Söylediğiniz gibi hepimiz birbirimize vesileyiz..Allah hep hayırlı şeylere vesile olmayı nasip etsin bizlere ...Bu kadar ince ,aklın mantığın alamayacağı muhteşem düzeni kuran yüce rabbime sonsuz şükürler olsun...Ona inanmak için alemi seyreylemek yeterli..Dün yanımda olduğunu hissettirdi bana ,şükürler olsun...
okuduğum sureleri sadaka olarak gönderdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim...Batuhana hayırlı şifalar versin rabbim..ALLAH kabul etsin..ALLAH RAZI OLSUN..18 yıl önce gönderildi # -
HARİKA. SUBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ.
18 yıl önce gönderildi # -
Allahım her şeyi yerli yerinde yapan sensin.
Allahım senden gelecek olan her şeye ELHAMDÜLİLLAH deriz.
RABBİM BİZLERİ DAİM ŞÜKÜR EDEN KULARINADAN EYLESİN.ELHAMDULİLLAH I DİLİMİZDEN DÜŞÜRMESİN
E L H A M D U L İ L L A H
RABBİM BİZLERİ GÖREBİLENLERDEN EYLESİN...ELHAMDÜLİLLAH...
Rabbimize şükürler olsun.Dua gibisi var mı?Rabbim dualarımızı daim eylesin.
ALLAHIMA ŞÜKÜR
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.