benim cok sıkıntım var ben hep dua ediyorum ama sizlardan da yardim istiyurum conku bini ve kocucuk cucukim la isim kutu islir icin terk eti ben az turkci yaza beliyurum ama ukuya beliyurum bana allah rezasi icin dua oratmanizi isteyur ve dua itmanizi istiyurum izim iyi bir insan olarak eva dunsin insallah
sıkıntı...
(17 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
1 fatiha gönderiyorum kardeşim Allahım sıkıntılarını alsın eşin tez vakitlerde sana ve çocuğuna dönsün yuvanıza huzur mutluluk gelsin
18 yıl önce gönderildi # -
ece cim allah sindan razi olsin ne muradin varsa versin insallah
sen merak etme inşallah dönecektir. çok üzüldüm. Rabbim ona bir şefkat tokatı vurur aklını başına en kısa zamanda toparlatır. Rabbim seni daima korusun. sana dua ediyorum inşallah. sen yeterki merak etme üzülme. Rabbin yanındadır. sabırlı ol bol dua et. bizlerde edeceğiz inşallah.
Canım benim.eşin tez zamanda hatasını anlayıp pişman olup geri döner ve sizi bir daha hiç üzmez inşallah.
Aslında yürekten yaptığın her duayı Rabbim kabul eder.
İlla şu dua bu dua okuman gerekmez.
Okursan daha güzel olur tabi ama senin kalbin kırık Rabbim elbet sesini duyuyor ve sana yardım edecektir.
Hayırlar versin sana eşinede hidayet versin.
Rabbim çok büyük.
O bebeğin hürmetine yuvanızın kurtulması için yalvar Allaha.
O sana mutlaka cevap verecektir.
Amin...18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim yar ve yardımcın olsun amin
adela kardeşim Allah yardımcın olsun.senin için 1 fatiha okudum
eşin sana ve çocuklarına çok çabuk dönsün sizi bir daha hiç bırakmasın
her gün fatiha suresi oku çok faydasını görüceksin kardeşim
Allaha devamlı dua et mutlaka sana yardım eder...
imma beten beten beten....18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcın olsun kardeşim.
allahım ya rabbim en kısa zamanda eşini sana döndersin kalbini sana çevirsin amin
.
.
adelacım; Allahım, eşine yaptığı hatayı görmeyi ve ailesine dönmeyi nasip eder inşaallah. canım, Allah yardımcın olsun...hakkınızda hayır olacaksa; eşinin kalbine senin ve bebeğinizin sevgisini versin, Rabbim... Allahım eşini tez vakitte gönlünü güzelliklerle donatarak sana döndürsün....Rabbim sen işitensin... bu kardeşimizin yuvasını hayırsa dagılmaktan kurtar... onlara yardım et.. amin....
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.
RABBİM KARDA KALAN KULUNU GÖRÜYOSUNN SANA SIGINIYORUZ VE SENDEN YARDIM DİLİYORUZZZ
Rabbim hakkında hayırlar lütfetsin inşallah
Rabbim eşine hidayet ihsan etsin yaptıklarından pişman olur evine döner inş Rabbim tez vakit dualarını kabul eder inş amin
SELAMUN ALEYKUM ADALECIM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN. RABBIM SABRINI ARTTIRSIN.SENIN ICIN HEP DUA EDECEGIM INSALLAH.AYRICA ADALECIM NERELISIN EGER DILIN RUSCAYSA SANA ANLAMADIGIN BIR KONU OLURSA YARDIMCI OLABILRIM
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.