ben icki falan icmiyurum kocam sa hep kutu isler yapar ben hip dua ediyurum ama bu kez kocam gebi icki ve kutu syler sevin bir bayani buldu ve beni ve cocukimi terk eti bana dua oratin him da dua idin haiyrli is olarak eva dunsin amin
isim beni beska bir bayan icin terk eti bana allah rezasi icindua edin
(9 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
inşallah adela senin için inan çok dua ettim. inşallah düzelir. Allah onu ıslah etsin. sanada köle. sen ne olursa olsun Allaha hep dua et. Allah sana ne kapılar açacak.
18 yıl önce gönderildi # -
bir adet yasin ve 2o adet de ayetel kürsüokuyacağız senin için allah yardımcın olsun ve eşini sana en kısa zamanda hayırlısı ile döndersin (leylak ve zeze)
18 yıl önce gönderildi #
-
RABBİM EŞİNE DOGRUYOLU BULDURSUN İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.
adelacım rabbim eşini doğru yola sevk eder inşaallah....inşaallah eşinin kalp gözünü açar ve hayırlısıyla inşaallah sana dönmeyi nasip eder...amin...
ADELE KARDEŞİM.
bana dua öğretin demişşsi bu duaları okuyabilirsin kardeşim.
LA İLAHE İLLALLAHU VAHDEHU LA ŞERİKE LEH LEHÜL MÜLKÜ VE LEHÜL HAMDU VE HÜVE ALA KÜLLİ ŞEY'İN KADİR.
bu dua seni hertürlü kötülükten korur.
İHLAS-SURESİ:
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
KULHÜ VALLAHÜ EHAD ALLAHUSSAMET LEM YELİD VELEM YULED VELEM YEKÜLLEHU KÜFÜVEN EHAD.
FATİHA:
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
ELHAMDÜ LİLLAHİ RABBİ'İL-ALEMİN
ERRAH MANİRRAHİM
MALİKİ YEVMİDDİYN
İYYAKE NA'BÜDÜ VE İYYAKE NESTE'IYN
İHDİNASIRATALMÜSTAKİYM
SIRATELLEZİYNE EN'AMTE ALEYHİM
GAYRİLMAĞDUBİ ALEYHİM VELADDALLİNYN. AMİN.
FELAK SURESİ:
KUL E'ÜZÜ BİRABBİLFELEKI.
MİN ŞERRİ MA HALEKA
VE MİN ŞERRİNNEFFASATİ FİYL'UKAD
VE MİN ŞERRİ HASİDİN İZA HASED.BU DUAYI SABAH AKŞAM HEP OKU ADELLA KARDEŞİM.
SÜBHANNELLAHİ VEL HAMDÜLİLLAHİ VELA İLAHE İLLALLAHÜ VALLAHÜ EKBER
VELA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM.ADELA KARDEŞİM
BU DUAYI MUHAKKAK OKU İÇİNİN SIKINTISINI GİDERİCEK VE SANA ÇOK HUZUR VERCEK İNŞALLAH KARDEŞİM.
İNŞİRAH SURESİ:
ELEM NEŞRAH LEKE SADREKE
VE VADANA ANKE VİZREKE
ELLEZİY ENKADA ZAHREKE
VE REFANA LEKE ZİKREKE
FEİNNE MEAL USRİ YÜSREN
İNNE MAAL USRİ YÜSREN
FEİZA FERAĞTE FENSAB
VE İLA RABBİKE FERĞAB.BİRDE SÜREKLİ MESALA GÜNDE 100 KERE
YA LATİYF YA LATİYF....DİYE ALLAHIN İSMİNİ ZİKRET kardeşim çok faydasını görüceksin
ben şimdilik senin için bu çok önemli duaları yazıverdim.
Allahım sana yardım etsin kardeşim Allahımıza güven yüce Rabbim mutlaka senin sesini duycaktır.
Allah dualarına en kısa sürede cevap versin inşallah kardeşim amin.18 yıl önce gönderildi # -
Yarabbim sen kardeşimizin sıkıntısını gider onun yar ve yardımcısı ol. HASBİNALLAHİ VE NİMEL VEKİL. LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAH. LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZ ZALİMİN. AMİN AMİN AMİN
7 adet ayetel kürsi okudum rabbim sıkıntılarını feraha çevirsin inşallah.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.