S.A. DOSTALAR OSMANİYE BUGUN ŞEHİDİNE AGLIYO.SOKAGA DÖKÜLDÜ HERKES SLOGANLAR İÇİNDE UGURLUYOLAR.SİZLERDEN DE GÖNLÜNÜZDEN EN KOPARSA DUA İSTİYORUM
RABBİM RAZI OLSUN OKUYANLARDANN
ŞEHİDİMİZ VAR Nesrin_ce
(28 mesaj) (21 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAHIM MEKANINI CENNET EYLESİN BİZLERİ DE ONUN ŞEFAATİNE NAİL EYLESİN.AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
1 fatiha okudum nesrin ablam tüme şehitlerimize rahmet olsun Rabbim yakınlarına sabır versin
onlara ölü demeyiniz. şehitler ölemez. Rabbim alisine sabır versin. 1 fatiha okudum.
Allah rahmet eylesin. Rabbim yakınlarına sabırlar versin hepimizin başı sağolsun.
7 ayetel kürsi okudum 11 ihlas.18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM ONLARIN AİLESİNE SABIR VERSİN.
1FATİHA OKUYORUM RABBİM KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
ALLHIM HİKMETİNDEN SUAL OLMAZ AMA YOKMU BUNUN SONUU. HERGÜN BU UGURDA 10 LARCA İNSANIMIZI KAYBEDİYORUZ ŞEHİTLER VERİYORUZ.SEN BU ZULMEDENLERİN YÜREGİNE ALLAH KORKUSU VER YA RABB.ANALAR BABALAR AGLAMASIN ARTIK...
ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN.ONU ALNINDAN ÖPÜYORUM.ALLAHIN RAHMETİ ÜZERİNE VE TÜM ŞEHİTLERİMİZİN ÜZERİNE OLSUN.AMİN.
10.AYETEL KÜRSİYİ SENİN VE TÜM ŞEHİTLERİMİZ ADINA HEYBEYE KATIYORUM,ORDAKİ RAHMETTEN ALLAHIM SİZLERİ HABERDAR EYLESİN.AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
:( :(
10 FATİHA
10 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM ŞİMDİ.ALLAH RAHMET EYLESİN.RABBİM AİLELERİNE SABIR VERSİN TÜM ŞEHİTLERİMİZİN
BAŞINIZ SAĞ OLSUN:(:(:(
ALLAHIM SENİN İZNİNLE BU ACILAR ARTIK SON BULSUN
BEN HER GÜN BU KORKUYLA ÖLÜYORUM YAVAŞ YAVAŞ.....
FATİHA OKUDUM
ŞEHİDİMİZE
RUHU ŞAAD OLSUN.18 yıl önce gönderildi # -
"""EY, BU TOPRAKLAR İÇİN TOPRAĞA DÜŞMÜŞ ŞANLI ASKER!
GÖKTEN ECDAT GELSE O PAK ALNI ÖPMEYE DEĞER."""(M.A. ERSOY)
ALLAHIM RAHMET ,MEKANLARINI CENNET EYLESİN...EFENDİMİZ(s.a.v)İN ŞEFAATİNE ERDİRSİN.. YAKINLARINA SABIR VERSİN... AMİN.. İNŞAALLAH BENDE DE BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN 1FATİHA 3İHLAS 10AYETEL KÜRSİ RABBİM KABUL EDDER İNŞAALLAH...18 yıl önce gönderildi # -
evet, bugün burası öyle her yerde bayraklar var. Allah hepsini nur içinde yatırsın Allah rahmet eylesin hepsine...
SEDEFCİGİM TAM BENDE SANA MSJ ATACAKTIM NERELERDESİN DİYE.SLOGANLAR ATA ATA GÖTÜRDÜLER ŞEHİDİMİZİ{OSMANİYE UYUMA ŞEHİDİNE SAHİP ÇIK}SEN BENDEN ÇOK BURDASIN SAYFA ATLATMAYALIM YAZIMIZA FAZLADAN ALINAN BİR FATİHA YERLERİNEDE RAHAT UYUMALARINA VESİLE OLACAKTIR
bir fatiha daha okudum
haklısın nesrin abla burda olan arkdaşlarımız bu formu başta tutsunlar18 yıl önce gönderildi # -
Allah rahmet eylesin kabirleri nur dolsun 1 ayetül kürsi okudumm onlar için
TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU.
AİLELERİNE SABIRLAR DİLİYORUM ALLAH RAHMET EYLSESİN.1 İHLAS 1FATİHA OKUDUM.18 yıl önce gönderildi # -
.
ONUN YERİ BELLİ AB LACIM NE GÜZEL BİR İNSAANKİ RAABBİM ONA ŞEHİTLİK MERTEBESİNİ LAYIK GÖRDÜÜ İNŞALLAH BANADA GÖRÜR BENDE OSMANİYELİYİM BENDE GÖRDÜM O KALABALAIĞI RABBİM AİLESİNE SABIR VERSİNN VEREN O ALAN OOO NE EYLERSE R ABBİM EYLER EYLERSEDE GÜZEL EYLERRR 1 YASİNDE BEN OKUYACAĞIM RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH
ELHAMDURİLLAH 3 KİŞİMİ OLDUK OSMANİYEDEN.ŞÜKÜRLER OLSUN.
BEREKETLENDİR YA RABBBB18 yıl önce gönderildi # -
ÇOK ŞÜKÜR ABLAMM GÖRDÜM O KALABALIĞI KATILAMADIM AMA ÇOK ÜZ ÜLDÜMM AMA BİR YANDANDA SEVİNDİM NE GÜZEL BİR İNSANMIŞ DİYE ABLAMMMM İNŞALLAH BENİM GİBİ BİR ACİZ KULUNADA NASİP EDER ALLAHIM ŞEHİTLİĞİ
TAKTİRİ RABBİME BIRAKALIM ABLACIGIM.O HERŞEYİN İYİSİNİ BİLENDİR
HAKKIMIZDA HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN İNŞALAH.18 yıl önce gönderildi # -
allah rahmet eylesin ailelerine sabır versin
ahirette komşu eylesin
1 fatiha
3ihlas18 yıl önce gönderildi # -
:( çok üzülüm 1 fatiha hediyem
ALLAH ONA VE TÜM ŞEHİTLERE RAHMET ETSİN..AİLELERİNE SABIR VERSİN..10 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM VE HEYBEYE EKLİYORUM..
Mekanları Cennet olsun Nesrin ablacım .Fatiha okuyorum
RABBİM GANİ GANİ RAHMET EYLESİN...CENNETİYLE ŞEREFLENDİRSİN....
1 Fatiha okudum.
Rabbim vatanımızın bütünlüğünü korusun.Bizleri birbirimize düşürmeye çalışanların çabalarını boşa çıkarsın.18 yıl önce gönderildi # -
Allah rahmet eylesin içimiz yanıyor...Rabbim bütün mehmetciklerimizi korusun..Şehitlerimizinde kabri nur mekanları cennet olsun...
5 Fatiha yolluyorum Rabbim sen ulaştır....18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.