slm arkadaşlar cok kötü bi iftiraya uğradım okulda hiç alakam olmayan şeylerle suçlandım adım kötüye cıkartıldı sebepsiz yere we soyunma odasında gizlice resimlerimi çeken insanlar tarafından tehtid ediliyorum bnm için herşeyden önce namusum gelirdi ama bi kaç kendini bilmez insanların yüzünden namusum yerlebir olmak üzere eğer namusum kirletilcekse öleyim yarabbim yeterki o acıyı yaşamayım nolur duanızı eksik etmeyin çok kötü bi durumdayım Allah kimseyi hiç yoktan yere kendinibilmez insanların diline düşürüp iftiraya uğratmasın:(
allah bnm gibi iftiraya uğrayanlara yardım etsin:(
(22 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
DEĞERLİ DOSTUM ÖNCELİKLE OKUL İDARESİNE HABER VER.AİLENİN HABERİ VARMI BU DURUMDAN.BİZ DUACIYIZ İNŞALLAH.
18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcın olsun inşallah onlar cezasını görürler sana zararları dokunmadan.
ailemin hbri yok resimler bana msnden gösterildi yani okulda bi kanıtım yok we kim olduğu belli olmayan insanlar tarafından benden hiç bişey istemeden tehtid ediliyorum istedikleri belirli bişey yok sadece okula beni rezil etmekmiş amaçları nolur dualarınızı eksik etmeyin eğer namusuma laf gelcekse öleyim yeterki gelmesin:(
kadir baba doğru sölüyor önce ailene haber sonra okul idaresine rabbim yardımcın olsun emin ol kimsenin ahı kimsenin yanında kalmaz ama bu dünyada ama diğer dünyada elbet çıkar senin için 10 ayetel kürsi okuyacam rabbim iftiradan kurtarsın s eni kardeşim inşallah rabbim kabul eder
KÜÇÜĞÜM MUTLAKA OKULA VE AİLENE BİLDİR.SEN TEK BAŞINA ALTINDAN KALKAMAZSIN BU İŞİN.ONLAR GEREKENİ YAPARLAR.
BİZLERİ DE HABERDAR ET OLUR MU.18 yıl önce gönderildi # -
tamam Allah sizden razı olsun kimseyede aşamayacağı dert wermesin Rabbim dualarınız için saolun
bir fatiha3 yunus duası okudum senin için Allahım kötülerin elimdeki resimleri yoketsin duadan vazgeçme kardeşim
Allah yardım etsin kardeşim ne vicdansız insan lar var bu dünyada Allah korkusu olmayan Rabbim onlardan uzak tut sanada rabbim yardım etsin inşallah kolaylıkla çüzülür 1 ayetül kürsi okudum senin için kabul et
Allah yardımcın olsun
21 Lahavle hediyemdir
Allaha emanet ol18 yıl önce gönderildi # -
bu dünyamı değişiyor insanlarmı.dünyanın sonumu geldi kime güveneceğiz kime kardeş diyeceğiz bilemiyorum ne olacak halimiz! RABBİM bizleri şerlerden korusun amin.
kardeşim çok üzüldüm rabbim tez vakitte çıkış yolunu buldursun beddua etmemek gerekiyor bunuda biliyorum ama cezasını bulsun ALLAHTAN ......18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM BİZİM GÖRDÜĞÜMÜZN DAHA DETAYINI GÖRÜYORDURRR MAHŞERDE BOYNUZSUZ KOÇ BOYNULU KOÇTAN HAKKINI ALACAĞI Z AMAN GELECEKK SENİN HAKK IN ONDA KALACAKMI SANIRSINN HAKSIZ YERE İFTİRA ETİYOR SANA VE ALLAHIM ESİRGESİN YA PTIĞI O PİSLİĞİ RABBİM GÖRÜYORDUUR KARDEŞİMM SIKMA CANI NI NE EYLERSE MEVLAM EYLER EYLERSE DE GÜZEL EYLER MEVLAM HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİNN SEN ONA S IĞINNN İNŞALLAH DUALARIMIZ KABUL OLRU KARDEŞİM
RABBİM DARDA KOYMA KULARINI
KÖTÜLERİN ŞERRİNDEN KORUU
HIZIR A.S. I BU KULUNA YARDIMCI GÖNDERİRSİN İNŞALLAH.18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcın olsun kardeşim dualarım seninle inşallah
YA SETTAR YA SETTAR YA SETTAR
Yarabbim kardeşimizin yar ve yardımcısı ol. Onu kötü insanların şerrinden muhafaza eyle. AMİN AMİN AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
kardeşimize nolu acaba bi haber verse çok merak ettim..
ne vicdansız insanlar var allhım ya..
boşver kardeşim yapsalar bile herşey unutuluyor gidiyor..kimler hakkında neler neler diyorlar...ben kendi üni. hayatımdan biliom..herkes herkesin arkasından neler konuşuyo sonra bi bakmışsın herşey unutulmuş..hem havlayan köpek ısırmaz derler..sıkma canını..rabbim seni kurtarsın kardeşim..
Allahın 99 ismini oku.
Ben de sana 3 Kuluvallah 1 Elham okuyorum.18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcın olsun.Kötüleri ve kötülükleri senden uzaklaştırsın.O kendini bilmezlerede hidayet versin başkalarınında canını yakamasınlar inşallah.Amin...
Allah yardımcın olsun.Kötüleri ve kötülükleri senden uzaklaştırsın.O kendini bilmezlerede hidayet versin başkalarınında canını yakamasınlar inşallah.Amin.
elemneşrahleke ve fatiha ile iki rekat namaz kıl 16641 defa ''YA LATİF''
HİÇ KİMSEYLE KONUŞMADAN OKU VE ONLARI ALLAHA HAVALE ET. İNŞALLAH ALLAHIN İZNİ İLE SANA Bİ ŞEY YAPAMAZLAR.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN.18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim ALLAH yardımcın olsun dualarımız seninle kardeşim sen gönlünü ferah tut bu vicdansızlarıda rabbime havale et. rabbim yar ve yardımcın olsun brnimde geçen hafta buna benzer bi durum başıma geldi ALLAHIN izniyle ben kurtuldum sende kurtulursun kardeşim inş dua dua dua rabbim sana sabır versin sabret kardeşim
allah yardımcın olsun.sen hiç merak etme.allah bir ayetinde diyor ki ben oyun kuranların en iyisiyim.dilerim allah onların bu oyunlarını tez zamanda ayaklarına dolar da sen aklanırsın.canım sakın bişe isteseler dahi yapma.sen nasıl olsa kurtulacaksın bundan.yeryüzünde kimsenin ahı kimsede kalmaz unutma sakın.
bence en mantıklısını kadirbaba söylemiş. bu işin esas sen peşini bırakma. onları gerekirse emniyete bildir. bak sana nasıl köpek gibi yalvaracaklar. ve davacı ol sakın affetme. gereken neise hepsini yap. kadir babanın söylediklerini yapmazsan buna inan o sıkıntıyla yaşarsın. dua sadece kavli değil. fiili dua da yapman lazım. slm ve dua ile...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.