Canım dua dostlarım, nasıl özledim sizi ama nasıl anlatmam. Biliyorum çok ihmal ettim sizleri ama inanın elimde olsa heran burda bütün dualara amin deyip , eskisi gibi birbirinden güzel, birbirinden mibarek yazılar yazarım size. Canım dua dostlarım yeni bi işe girdim ve daha düzenli bi bilgisayarım yok , bilgisayarım gelince de eskisi kadar çok rahat yazabileceğimi sanmıyorum; çünkü çok yoğun olucam :(
Ama gönlüm kalbim hep sizinle, beni az da olsa tanımışsınızdır. aklımda hep siz varsınız. Kadir Babam, Fatih abim,Recep abim,Cihan abim,Yasin, Nimet ablam, Nurgül ablam, Fatma ablam, Mukadder ablam,Yıldız ablam,Burcum, Reyhanım, Reyham Ablam,Deryam,Sedefim,İdilim,Aynurum,Gizemim, Hebunum, İdilim,Sevda ablam, Mehmet Ali Kardeşim, Kaya kardeşim,Filiz ablam,Gülşen ablam,Suzi, Süheylam...Kesin arada ismini yazamadıklarım olmuştur, ayrı ayrı isim yazmayı bu yüzden sevmiyorum ama bu sefer tek tek yazmadan bırakamadım.Hepinizi çok seviyorum, inanın hepiniz dualarımdasın.
Ama şuan çok zorlu bi dönemdeyim, Rabbim bu yni işimde beni muaffak eylesin, utandırmasın beni, bütün hayır kapıları açık olsun benim için burda. Rabbim Rabbim Rabbim yalvarırım başımı önüme eğdirme, sen benim dualarımı kabul et Allahım. Dualarını eksik etmeyin, çünkü size ihtiyacım , herzaman olduğu gibi,Rabb,im sizleri benden ayırmasın, beni de sizlerden.Amin Amin Amin