Kardeşlerim olmasını çok istediğim bir dileğim var da, tefriciyeye başladım istedimki hepinizden azda olsa okunmuş olsun şimdiden Allah razı olsun
TEFRİCİYE BAŞLADIM YARDIM EDERMİSİNİZ (NUR)
(24 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
10 tane benden kardeşim Rabbim ne dilegin varsa hayırlısıyla kabul etsin amin
18 yıl önce gönderildi # -
50 ALDIM
hakkında hayırlısı olsun kardeşim
100 ADET BEN ALIYORUM RABBİM NE DİLEGİN VARSA HAYIRLISI İSE OLSUN.İNŞAALLAH
kardeşim ben 30 adet okudum allah yardımcın olsun allah muradını hayılısıyla versin amin.
3 TANE ALLAH KABUL ETSİN
canlarım nuray mukadder deathylon mahzun zeze ela Rabbim hepinizden razı olsun ne dileğiniz varsa en tezinden versin hayırlısıyla darlık yüzü göstermesin ve öyle üzüldümki kimsenin kalbinde yer edemedimmi diye canı gönülden dua okuduklarım yazımı esmi geçtiler diye çıkmayı düşünüyordum ama size ihtiyacım var duanıza çok moralim bozuk anlatamam dokunsan ağlıyacak gibiyim ne oluyor bana anlamıyorum bunaldım biri bana bişey dese gözyaşım hazırda bu halim ne zaman geçecek Allahım bir müjde ver banada umudum olsun herzaman sizin varlığınızı hissediyorum ve sizden güç alıyorum
hic bir zaman umudunu Allahtan yana kesme, isyan etme, ve devamli dua et
eger bu dünyada dilegin senin icin hayirliysa Allahim verir zaten, hayirli degilse
öbür dünyada demekki senin icin daha hayirlidir, eger istegin olmassa sakin üzülme...
insallah ne muradin dilegin vars güzel Allahim nasip etsin...cümlemize...AMIN18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM HAYIRLI DİLEKLERİNİ KABUL ETSİN
10 TANE DAHA OKUYORUM KARDEŞİM18 yıl önce gönderildi # -
EŞİMDEN 100 ADET RABBİM KABUL ETSİN
umudunu yitirme Rabbim ne duan varsa hayırlısıyla kabul etsin amin..
10 adet daha çektim kabul et arkadaşım....18 yıl önce gönderildi # -
nurcum ben görmedim zaten burda yoktum canım hemen yardıma başlıyorum sayıyı okuyup yzayım canım.Allah ne muradın varsa versin inşallah.
7 TANEDE BEN OKUYORUM HEMEN.ALLAH NE MURADIN VARSA HAYIRLISIYLA TEZ ELDEN VERSİN.
MURADINI SANA VERENE KADARDA SANA SABIR VERSİN KARDEŞİM.
AMİN...18 yıl önce gönderildi # -
33 tane okudum nurcum Allahım sıkıntılarından kurtarsın muradını nasip etsin amin amin amin
10 adet okuyorum.
Allahım sıkıntılarından kurtarsın muradını nasip etsin amin amin amin,18 yıl önce gönderildi # -
hepinizden Allah razı olsun kardeşlerim dualarınız içinde amin diyorum Eslem Mukadder Mahzun Nuray Sedef canbebeğim Ece Selenay, teker teker hepiniz için Rabbim bütün dileklerinizi versin inş AMİN
sevgili nurcum 100 tane okuyorum ALLAH kabul etsin tamammı
50 adet rabbim kabul etsin amin
CANIM KARDEŞİM SAKIN UMUDUNU YİTİRME CANIM 10 ADET YA HADİ OKUDUM ALLAH SABIRLAR VERSİN DİYE CANIM İNŞALLAH TEFRİCİYEDE OKURUM ALLAH İNŞALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM AMİN.
Canımmmmm
Bende eskisi gibi sık giremiyorum.
Bende okurum sana sayıyı yarın yazarım olurmu?
Kızını öp benim yerime.
Not: Her ne dileğin varsa yüce rabbim kabul etsin.
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun duan için ama ben evli değilimki ablacım,dileğim zaten sevdiğim insana kavuşmak inşallah Rabbim yazdırmıştır bunu sana kızım olursa öperim
BEN KAVUŞAMADIM İNŞALLAH SEN KAVUŞURSUN TABİ DUAYA DEVAM EDİYORUM RABİM KABUL EDER İNŞALLAH
25 TANEDE BEN OKUDUM SENİN İÇİN18 yıl önce gönderildi # -
Canım yaaa!
Nurlarımız karıştı :)
Olsun iyi oldu bak tanışmış olduk.
Allah inşallah sevdiğine hayırlısı ile kavuşmanı nasip eder.
Ve inşallah ta kızın olur benim yerimede öpersin valla biz niyet edelim niyet önemlidir biliyorsun.
Canım ben 3 tane okumaya başlıcam şimdi.
Seni çokk öpüyorum ve yüce rabbime emanet ediyorum.
İyi geceler.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.