YARABBİ YARABBİ YARABBİ ŞÜKÜRLER OLSUN SANA . DUA DOSTLARIM CENABU ALLAH SİZLERDEN BİN KERE RAZI OLSUN. HAKKINIZI HELAL EDİN NE OLUR. ALLAH RAZI OLSUN BENİM MELEĞİM KARDEŞİM NURGÜLÜM NİYETLENMİŞ BATUHANA HABERİM OLMADAN. ALLAH RAZI OLSUN .SİTEDEKİ DOSTLARIMA ALLAH SİZEDE SEVDİKLERİNİZİ BAĞIŞLASIN. KURBAN OLDUĞUM RABBİM BATUHANIM İÇİN EL AÇAN DUA OKUYAN AMİN DİYEN BU KULLARINDAN RAZI OL GÜZEL RABBİM ONLARI DARA DÜŞÜRME. DAYILARI TEYZELERİ ABLALARI BATUHANDAN SİZLERE ANNESİ OKUDU 300 AYETEL KÜRSÜ RABBİM DARDA OLANLARA DERMAN OLSUN...DÜN GECE NÖBETÇİYDİM KARDEŞİM SİTEDE BATUHAN İÇİN YAZDIKLARINI OKUMUŞ ABLA BU İNSANLAR SENİ TANIMADAN NASIL BÖYLE KARŞILIKSIZ DUA EDİYORLAR DİYE AĞLIYORDU. TABİ ONLARDA YAŞADI BENİM YAŞADIKLARIMI. .....RÜYAMDA BATUHAN BEYAZ GİYSİLER İÇİNDE TESBİH ÇEKİYORDU ....İNŞALLAH RABBİM DUALARINIZ KABUL OLDU . ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR SİZLERE DUACI OLUCAM. ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN KADİR BABASI CİHAN DAYISI FATİH ABİSİ MERAL, ŞENGÜL NİMET FATMAKBRSTEYZELERİ İSMİNİ SAYAMADIĞIM TÜM ABLALARI YÜCE RABBİM GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN. SİZLERE EVLAT ACISI TATTIRMASIN DUALARINIZI KABUL ETSİN. HAKKINIZI HELAL EDİN NE OLUR ... ALLAHA EMANET OLUN.......
yarabbi bu sitedeki kullarının hakkını nasıl öderimFİLİZ
(19 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah razı olsun rabbim hakkınısda hayırlısını versin
18 yıl önce gönderildi # -
DEĞERLİ DOSTUM ALLAH SENDEN DA RAZI OLSUN İNŞALLAH.BATUHAN BİZİM DEDİK VE ÖYLEDE KALDI.SEN ONLA İYİ GEÇİNMEYE BAK YOKSA BİR FİRAR EDERSE TÜRKİYEDE GİDEMİYECEĞİ ADRES YOK BİLESİN.
BULAMAZSIN,BİZDE SÖYLEMEYİZ HABERİN OLSUN.LATİFE TABİKİ BUNLAR.SİZLER İYİ OLUNDA,BİZLERİN GÖNÜL SEVİNCİ YETER BİZE.
BATUHANIMI ÖP BİZİM İÇİN.
EĞER RUHSAT VARSA O OKUDUĞUN 300 AYETEL KÜRSİYİ HEPİMİZ ADINA BÜYÜK HEYBEYE TAŞIYABİLİRMİYİM.
SELAMETLE...18 yıl önce gönderildi # -
KARDEŞİM,DUA DOSTUM FİLİZ
SİZİN SAĞLIĞINIZ MUTLULUĞUNUZ BİZİ MEST EDİYOR
BAŞKA SIKINTI GÖSTERMESİN RABBİM
HEP SAĞLIK AFİYET VERSİN SİZLERE
ALLAHIN RAHMETİ ÜZERİNİZE OLSUN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN SİZLERDEN .KADİR BABA TABİKİ BENİM DUALARIM HEP SİZLER İÇİN .DAHA FAZLA YAZAMICAM ÇOK SULU GÖZLÜ OLDUM İNŞALLAH CUMAYA KADAR HAYIRLI HABERLER SİZLERE VERİCEM FATMA TEYZESİ....
TAMAM DOSTUM,ALLAHA EMANET OLUN.HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ OĞLUMUZUN.SELAMETELE...
ablam gözlerim doldu batuhanımmız iyi olsun o yeter inşallah senden hayırlı haberler alıcaz ablam bende batuhan kardeşime özel dua etdicem dilim döndüğünce rabbim nasıp ederse ama bu akşam malesef olamaz kısmetse cumartesi günü edicem ablacım
KURBAN OLURUM GÜZEL KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN
Allah sendende razı olsun filiz ablacım. İnşallah batuhanın hayırlı haberlerini duyarız. Rabbim yar ve yardımcın olsun. AMİN AMİN AMİN
filizimmmmm
ALLAH TEZ VAKİTTE ŞİFASINI VERSİN
VE DAİM KILSIN İNŞAALLAH.AMİN AMİN AMİN
Allahım batuhan evladımıza sağlık ve afiyet ver.
HELALİ HOŞ OLSUN . BEN HALA KAFA GOLÜ HABERİ BEKLİYORUM .
HELAL OLSUN BATUHAN MELEĞİMİZE
ŞİFA OLSUN
RABBİM İYİ HABERLERİNİ DUYURSUN18 yıl önce gönderildi # -
Ya Allah Ya Allah Ya Allah
HELAL OLSUN KARDEŞİM RABBİM BATUHANA VE ONUN GİBİ ŞİFA BEKLEYEN DOSTLARIMIZA HAYIRLI ÖMÜRLER VERSİN...
allah sendende razı olsun filiz kardeş.
rabime binlerce kere şükürler olsun.
çok sevindim.
rabbim şifa bekleyen kardeşlerimizinde yardımcısı olsun inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
Allah herkesten razı olsun. bir dua bin dua olur. şahsım olarak biraz günühkarız ama her zaman duacıyız kardeşlerimize. slm ve dua ile...
ablacım gözlerim dolu dolu oldu......inşaallah Batuhanım çok iyi olucak çok saglıklı olcak dualarım onunla....
ablam siz iyi olun bize yeter dualarımdasınız...sizi çok seviyorum.....18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.