Haftanın hepimize güzel şeyler getirmesi dileğimle dua dostlarım.Pazar günü Hacıbayram Veli Hazretlerini ziyaret ettim,Cennet senin niyetin için,Reyhan(K.Adası),Betül,Derya,Reyhan,Recep,Şengül,sitede göremesemde Kadir Babaya,Burcuma,çok merak ettiğim sılaya ve darda olan hasta olup şifa bekleyen tüm dua dostlarıma ve yakınlarına dua ettim.Allah kabul etsin inşallah.Gününüz hayırlara vesile olur inşallah.
DUALARIM HEPİNİZ İÇİNDİ
(15 mesaj) (10 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun.
Siz dua ettikçe bizim işlerimiz kolaylaşır.
Bu bir rahmettir, dokunduğu kişiyi ihya eder.
Ettiğiniz tüm dualar size fazlasıyla geri dönsün. Amin amin amin.19 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun
19 yıl önce gönderildi # -
Meral ablacım inan çok mutlu ettin beni , Allah bin kere vrazı olsun ve her ne muradın varsa tez zamanda kabul etsin yüce Mevlam.
Allah razı olsun kardeşim
dualarınızı makbul kılsın
selamlar...19 yıl önce gönderildi # -
Allah kabul etsin Allah razı olsun canımcım..
ALLAH razı olsun meralcım
ALLAH kabul etsin.....
hepimize ettiğin dualar kabul olur inşaallah tez zamanda...19 yıl önce gönderildi # -
Cennetim sadece pazar için değil sana diğer dua dostlarına dualarım,her dua edişimde aklımdasınız.Allah gönlünün muradını versin.
amin amin meral ablacımm cümlemizin inşallah :)
Allah razı olsun
Allahım sizden binlerce kez RAZI olsun,bizlere ettiğiniz dualarınız hürmetine,cennetlik ehlinden eylesin BÜYÜK ALLAHIM SİZİ.meral ablacığım.o kadar çok sevindimki ablacım duaya inan çok ihtiyacım vardı çok sağolun.Allaha emanet olun meral ablam bende size hep duaediyorum.:):):)
AMİN AMİN AMİN.
ALLAH RAZI OLSUN MERAL ABLA:) GERÇİ YAŞINIZI BİLMİYORUM AMA. ABLAM DİYORUM:)
DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN. RABBİM KABUL ETSİN İNŞ.19 yıl önce gönderildi # -
şengül ve sudemeral,Allah sizlerdende binlerce razı olsun.Hepiniz dualarımdasınız,ne olu dualarınızda olayım.(yaşım 45)
ayyyy benimde kusuruma bakma meral ablacım bende bilmiyordum yaşınızı ne olunuz affediniz..
dularınızdan esirğemeyiniz....
RABBİM seninde gönlünün muradını versin aminnnn19 yıl önce gönderildi # -
CENNET HANIMI OLASIN ALLAH RAZI OLSUN ETTİĞNİZ HER DUALARINIZ İÇİN RABBİM SİZE GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN HİÇ KİMSEYE MUHTAÇ OLMAYASINIZ AMİN AMİN AMİN
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.