lütfen bana isteklerinizi ve dileklerinizi bildirirseniz bugün okuyacağım çarşamba akşamı okunan duada bizzat sizin de isimlerinizi kendi dileklerim ile birlikte sayacağım.saygılar.
TÜM İSTEĞİ OLANLARIN DİKKATİNE
(54 mesaj) (34 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH RAZI OLSUN BANADA DUA EDERSEN ÇOK SEVİNİRİM SEVDİĞİM KİŞİNİN BABASI EVLENMEMEMİZE RAZI OLUMUYORR :((( ONUN KALBİNE MERHAMET VERSİN RABBİM BİZİ AYRIMASIN HAYIRLI YUVA KURMAMIZI NASİP ETSİN AMİN AMİN
19 yıl önce gönderildi # -
BENİM TEK DİLEĞİM HAYIRLISIYLA NİŞANLIMLA KAVUŞUP MUTLU OLMAK.ONUN BANA TEKRAR AŞIK OLMASI VE BANA OLAN SEVGİSİNİ HATIRLAYIP BENSİZ YAPAMAYACAĞINI ANLAMASI.ŞU OKUNAN EZANLARIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE KABUL ETSİN ALLAHIM.RABBİM AİLEME VE BANA VE BTN İNANANLARA SAĞLIK,HUZUR,MUTLULUK,SEVGİ VE BEREKET NASİP ETSİN.SENDENDE ALLAH RAZI OLSUN DİLEKCİM.COK BÜYÜK SEVABA GİRİYORSUN.ALLAH HAYRINI KABUL ETSİN...AMİN...SENİ DE İKİ CİHANDA MUTLU ETSİN
çok teşekkür ederim ...benim çok olmasını istediğim şey 2008 kpss kazanıp hayırlısı ile istediğim işi yapmak ve huzurlu bir yuva ...teşekkür ederim arkadaşım allah ssenden razı olsun
Amin.AMİN.AMİN.
DİLEKCİĞİM Bİ KONU AÇTIM GÖZLERİ ÖZÜRLÜ ABİM DİYE SANA ZAHMET O KONUYA Bİ BAKIP ONLARADA DUA EDERMİSİN RABBİM SENİ DARDA KOYMASIN
TABİKİ TUBİK NE DEMEK HRKES İÇİN DİE BOŞUNA YAZMADIM KARDEŞİM.SEVE SEVE.
canlarım sizin güzel dilekleriniz yeter.ben hep size dua ederim.
BENİM RABBİMDEN DİLEĞİM BEBEĞİM DÜNYAYA GELMEDEN BÜTÜN BORÇLARIMIZI ÖDEYİP EŞİMİN YANIMIZDA OLMASI.DOĞUMA BİZİ EŞİMİN GÖTÜRMESİ.SON AY YÜRÜYÜŞLERİMİZİ EŞİMLE YAPMAK.
BORÇLARI ÖDERKENDE RABBİMİN BİZİ KÖTÜLÜKLERDEN KORUMASI KOLAYLIKLAR GÖSTERMESİ.
RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH SİZİNDE DUALARINIZLA.AMİN.
BU ARADA ÇARŞAMBA GECESİ OKUNAN DUA NEDİR.
PAYLAŞIR MISIN?19 yıl önce gönderildi # -
canım ablacığım duayı sitede gördüm.ezbere bilmiyorum.ama ana sayfada forrum köşesine çarşamba akşamı okunan dua die yazarsan kesin çıkar.
BENDE KPSSYE GİRİCEM ATANMAK İSTİYORUM CANIM HAYIRLI BİR İŞ İÇİN DUA EDERSEN SEVİNİRİM BİR DİLEĞİM DAAHA VAR ONUN İÇİNDE DUA EDERSEN SEVİNİRİM ALLAH ETTİĞİN DUALARINI KABUL ETSİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN AMİN
sağol.AMİN. İNŞALLLAH.
ablacım ben sana bi ayetel kürsi okuycam sen ne için istiosan o dileğin için okuyum hatta 3 tane okuycam..söle dileğini ablam..
GÜZEL KARDEŞİM BENİM ÜÇ DİLEĞİM VAR ONLARIN OLMASI İÇİN DİE DUA EDERSEN SEVİNİRİM.AYRICA ÇOK TŞK EDERİM CNM.
adım betül biraz rahatsızım.benide dua listene eklersen sevinirim.Rabbim dualarını kabul eylesin ve senden razı olsun..........
benim içinde hayırlı bir son diler misin..hayatımdaki soru işaretleri son bulsun,ve içimden geçen dileğimi mevlam hakkımda hayırlı eylesin...
ablacım ama ne olduunu sölesen tamam her bir dileğine bi tane olsun..
benimde dileğim eyüble ii olmak,annemin huzuru,ve ii bir kariyere sahip olmak ablam..daha varda:D
şimdilik bukadar ablacım..herşey gönlünce olsun ablam..19 yıl önce gönderildi # -
CANIM BURCUM BENİM YAA.
Dilekcim rabbim binlerce kez razı olsun. İki cihandada yüzün hep gülsün.AMİN AMİN AMİN
Benim isteğim, kardeşimin ve ailemin maddi ve manevi problemleri için dua etmen. Rabbim şimdiden razı olsun.
benimde bir dileğim var, borçlarımdan ve hacizden kurtulmak için banada okurmusun
ALLAHIN SELAMI ÜSTÜNE OLSUN.YÜREĞİNE SAĞLIK.EĞER YÜREĞİNİN BİR KÖŞESİNDE BENİDE HATIRLARSAN ABLANI MUTLU ETMİŞ OLURSUN.DUALARIMDASIN...SEVGİYLE KAL,ALLAHA EMANET OL.
duayı bize de verirsen bizde okuyalım canım.. benimde bir dileğim var banada dualarında yer ayırısan sevinirim.Allahın izniyle hepimizin gönlündeki muratları olsun..
acaba benim daha önce yazdığım çarşamba 111 kere okunan allahümme ya kafi mi?
dilekcim Allah razı olsun Allah ne muradın varsa versin inşallah.
ben biliyorsun evlenmek istiyourm nişanlıyım. ama düğünümüz devamlı uzadı hep sorun çıkıyorbir an evvel düğünümün olmasın ıistiyourm.19 yıl önce gönderildi # -
dilekçiğim Allah razı olsun benim derdim işlerim kötü.
bir ortaklık işi var onun olması için banada dua edermisin.19 yıl önce gönderildi # -
aileme ve bana sağlık, huzur
en çokta huzur istiyorum kendim için
benim için de dua edersen çok sevinirim
Allah razı olsun19 yıl önce gönderildi # -
selam dilek
benim duam biri vardı ayrılmak zorunda kaldım ama hala onun hayaliyle yaşıyorum ve aldığım haberlere göre ailesinin tanıştırdığı kızla evlenecekmiş yani beni kafasından silmiş bense hala silemedim onu bana dönmesi için dualar ediyorum sende duana eklersen çok sevnirim
çünkü artık yaşamanın bir anlamı kalmadı gibi geliyor bana çok mutsuzum dua ederseniz çok sevinirim19 yıl önce gönderildi # -
yokluğumda bayağı mesaj gelmiş tabiki hepiniz için okuyacağım.
sevgiyle
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.HAYIRLI BİR YUVA KURMAM VE SIKINTILARIMDAN KURTULMAM İÇİN BANA DA DUA EDERSEN SEVİNİRİM.
19 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.