selam Dilek,
Allah razı olsun sizlerden. Muradımın hemen lütfu için de dua edersen çok sevinirim, teşekkürler.
TÜM İSTEĞİ OLANLARIN DİKKATİNE
(54 mesaj) (34 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
tamam arkadaşlar nasıl isterseniz o şekilde dua edeceğim.
19 yıl önce gönderildi # -
dilekçiğim bir fatiha benden sana Allah razı olsun bende pazar günü sınava girecem yıllar sonra tekrar deneyeceğim benim için çok önemli birde kalbimden bir geçirdiğim bir duam var bu ikisi için dua edersen çok sevinirim
KARDEŞİM BANADA DUA EDERMİSİN.RABBİM BORCLARIMIZDAN KURTARSİN,İSLAMA UYGUN TİCARET YAPALIM,ALLAH SENİNDE NE MURADIN VARSA VERSİN
Kardesim benide unutmazsan cok sevinirim arabca okuyamadigim icin hep böyle dua dileniyorum allah affetsin beni
ben öss sınavına giricem adım betül lütfen bana da dua edermisiniz siteye girmeye vaktim hiç olmuyo bunu rabbim gösterdi demek ki bi hikmet var lütfen nolur dua edin Allah şimdiden kat kat razı olsun
canım dilek ablam bak sana ne aldım....
@>-->--- :)))
oldu mu..beyaz bi gül:)
canım belki biliyorsundur benim isteğimi ama yinede yazım dedim
bende hayırlısıyla tez vakitte hayırlı yuva hayırlı eş diliyorum eski nişanlımı unutturacak ondan üstün vicdanlı, merhametli, ALLAH korkusu olacak kıymetimi bilecek hayırlı insan çıkmasını istiyorum...
ALLAH senden razı olsun ne dileğin varsa rabbim kabul etsin amin..19 yıl önce gönderildi # -
AMİN SAĞOLUN.
allah senden ve tüm dostlardan razı olsun
BEN BİRAZDAN BAŞLAYACAĞIM ARKADAŞLAR.
allah senden razı olsun hilalin niyetini de yeter
DİLEKCİGİM BENİMDE BİR DUAM VAR. BEN BU DUAYI KABEDE TAVAF EDERKEN ,EFENDİMZİN HUZURUNDA HEP YAPTIM AMA NAFİLEEE .BİDE SEN DENE BAKALIM BEN SÖYLEMİM RABBİM BİLİYO O DUAMII .ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ARKADAŞIM
ablam adım me hmet ali allah razı olsun senden çok şükür ben sıkıtımı hallettim rabbiminizni ile vede sizin dualarınızla benim tek istediğim tüm dua dostlarımın rabbim haklarında hayırlısını vermesidirrr
ALLAH RAZI OLSUN BANADA DUA EDERSEN ÇOK SEVİNİRİM kizimi babasina benda kocama kavusaim
BEKLİYORUM SİZLERİ.
RABBİM TÜM DUA DOSTLARININ DUALARINI KABUL ETSİN.SIKINTILARINI TEZ ZAMANDA GİDERSİN. AMİN...AMİN...AMİN...
SAĞOL ABLACIĞIM.
ALLAH benı hayılısı ıle sozlume kavustursun.sozlumun hayırlısı ıle okulu bıtsın ve ıslerı yolunda gıtsın.bızı cekemeyenlerı onumuze engel koyanlara ALLAH hıdayet versın ve gercek ortaya cıksın.ALLAH anama babama yardım etsın aıleme ve butun ınsanlara hıdayet eylesın.ALLAH benı bulundugum mekandan ayırmasın sevdıklerımınde orlarda olmasını nasıp eylesın.ALLAH bızı yolundan ayırmasın.ALLAH aılemın sıkıntılarını alsın ve onlar ıcın haklarında herseyın hayırlsını ıhsan eylesın.ve ıcımden gecen butun duaları hakkımızda hayırlısı ıse kabul etsın.sızdende ALLAH razı olsun.AMİN.
RABBİM BANA DA HAYIRLI BİR YUVA VERSİN İNŞ.
ya yapıldımı dua:( dün giremedim kacırdım.dua yazarmısınz peki
benim için de dua edin sınava gircem ya19 yıl önce gönderildi # -
ben de bi gün işe gelmedim kaçırmışım ya. dilekcim benim için de dua eder misin, belki biliyorsundur dileğimi allah razı olsun senden, hepimize tek tek soruyorsun, rabbim dualarını kabul etsin inşallah. amin.
RABBIM HEPİMİZ İÇİN BELIRLEDIĞI HER ISIN SONUCUNU HAYIRLI KILSIN..
amin
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.