8 AY ÖNCE AKLIMDA OLMAYAN Bİ OLAY OLDU VE BEN KENDİ İSTEĞİMLE KAPANDIM NAMAZA BAŞLADIM RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUNKİ ZORLANMADIM İÇİM HUZUR DOLDU BENİ GÖRENLER BUNUN ÇOK FAZLA SÜRMEYECEĞİNİ TEKRAR AÇILACAĞIMI DÜŞÜNDÜLER AMA RABBİM BENİ UTANDIRMADI
ŞİMDİ İSE NURTEN ARKADAŞIMIZ KAPANMAYI DÜŞÜNÜYO AMA BİRAZ KARARSIZ DUALARIMIZLA ONA GÜÇ VERELİM VE HİDAYETE ERMESİNE VESİLE OLALIM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
ARKADAŞLAR GÜZEL Bİ OLAYA VESİLE OLALIM
(28 mesaj) (12 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
İnşaallah kardeşim. Kardeşimize Allah yardım etsin.
19 yıl önce gönderildi # -
TEŞEKKÜR EDERİM RECEP ABİ..RABBİM BANA GÜÇ VERECEK. BUNA İNANIYORUM..
Allah yar ve yardımcın olsun inşa'Allah
"inanmak başarmanın yarısıdır"19 yıl önce gönderildi # -
Siz Rabbimize güvenip bazı şeylere girişirseniz o çektiğiniz zahmet kadar size yardımcı olacaktır hiç şüpheniz olmasın.Zahmetin büyüklüğü kadar Rahmetide büyük olur.
hidayete ermek için kapanmak mı lazım..
açık olanlar dindar olamaz mı
allah diemez mi
illa mümin olduunu belli etmek için kapalı mı olmak lazım
bunu içinde taşıyıp belki o kapalılardan çok daha hiayetliler var ama sölemiolar
yada kapanıp sadece dini bütün havası yaratmak için göz boyamak için örtünenler var..
kapalılar ii açıklar kötü mü..bence yanlış cümle kuruldu gibi geldihidayete ermek için kapanmak şart mı?
Gel sende örtün bacim
Allahin kesin emri sana örtünmek bacim
Acma sen saclarini inan günahtir bacim
Kabuksuz bir meyveyi yaratmamistir Rabbim
Sen bunlara bakip da ibret alsana bacimNamahrem olan gözleri inan bakacak sana
Süsle yalniz kendini evde helal kocana
Bizi yaratan Allah böylle istiyor bacim
Bacim bacim gel bacim gel sen de örtün bacim19 yıl önce gönderildi # -
BU SİTEYİ BANA TUBİK ARKADAŞIM TAVSİYE ETTİ. ÜYE OLDUĞUM ANDAN İTİBAREN DUA VE TESBİH İSTEYEN HERKESE ELİMDEN GELDİĞİNCE OKUMAYA ÇALIŞTIM. BEN DUALARI OKUYUP ALLAH IN ADINI ZİKRETTİKÇE SANKİ YÜREĞİMDE BİR KUŞ ÇIRPINIYOR VE BENİ BAMBAŞKA Bİ DÜNYAYA ALIP GÖRTÜRMEK İSTİYOR.
ŞU ANDA BUNU SİZE ANLATIRKEN BİLE ELLERİM TİTRİYOR VE NEFES ALIŞ VERİŞİM HIZLANIYOR.
RABBİM BANA YARDIM ET YALVARIRIM..
BENİ SENİN YOLUNDAN AYRILMAYAN KULLARINDAN ET..
SENİN AŞKINLA SON NEFESİMİ VERMEYİ NASİP ET..
DÜNYA GÜZELLİĞİ VE DÜNYA ZEVKİNDEN VAZGEÇİYORUM..BUNU YAPMAK İÇİN GEÇ KALDIM BİLİYORUM..
NE OLUR BENİ AFFET.NE OLUR BANA GÜÇ VER.NE OLUR AŞKINLA YAKIP TUTUŞTUR BENİ..
RABBİM SANA SIĞINDIM..AYIRMA BENİ SENİN YOLUNDAN..
AMİNN AMİİNN.. AMİİNNN...19 yıl önce gönderildi # -
ya ablacım ben ona bişi demiom
bak ben normal halimle dikkat çekmiom ama bazıları vrki gya kapalı millet dönüp dönüp bakıo
bana diil ona bakıo
yani böle olcaama öle mi olaydım..
onlar hidayetli ben hidayetsizim mi?19 yıl önce gönderildi # -
bu arada kimseye bi kastım yok sadece o söze çok takıldım lütfen yanlış anlamaıyın:(
burcucum
tesettür dinimizin emirlerinden biridir
ama tesettürün yok diye bir insan ne namazdan nede allah demekten alıkoyulmaz hiç bir zaman tesettürüm yok namaz kılmayayım diye düşünme allah demeyeyim diye düşünme
hepsinin hesabı ayrıdır sen elinden geleni yap allahın affedip affetmeyeceğine insanlar karar veremez
malesef ve malesefki tesettürlü olupta allah demeyen namaz kılmayan o kadar çok insan varki..ama bu tesettürü hafife almak demek deil..tesettür zor ama sevabı da ona denkle büyük yaptklarının yanına birde tesettürü eklersen sevabın daha çok olur..Allah hepimizi dinini hakkıyla yaşayanlardan eylesin.Amin19 yıl önce gönderildi # -
burcu açıklara hidayetsiz diye bi kelime kullanmadım benim orda anlatmak istediğim çok başka şeylerdi nurten kötü olaylar yaşadı yeri geldi isyan etti yeri geldi allaha sığındı hidayet ten kastım yolundan ayrılmayan aşkla bağlanan ondan gelene şükür eden anlamındaydı ama sözüm yanlış anlaşılmış insan ayrımı yapmadan kmin ne olduğunu bilmeden dulara katılmaya çalıştım
yo tamam anladım:)
sadece gne azcık sinirlendim doğru düzgünde sorabilridim ama işte bugün biraz hastane falan görüncwe bide öle insanlar..inşallah nurten doğru yolu bulur.ama ben gene açıklıktan yanayım yada şöle diim yani iman benm içimde olsunda gerisi önemli diil,allah ben bilsinde ötesi önemli diil..dimi..
özür dilerim belki kırıcı yazmışımdır..biraz önceki konuya yazı yzarken çok kötü oldum üzüldüm üstüne bu konuyu okuyunca patladım sanırım
ben zaten bunu hiç beceremicem..
neyse beni anladınız ama demi..yani ben kimseye bişi demiom ki sadece hakszılığa gelemiom:((
kızmayın lütfen..yanlış anlamışım özür dilerim..19 yıl önce gönderildi # -
101 İhlas okumuştum.Bunun 50'si Nurten Kardeşimize,26'sı Burcu kardeşimize,25'ide Tubik Kardeşimize.Rabbim hayırlara vesile kılsın.
Burcu kardeşim burda asla kapalı açık vb. ayrımlar yapmadığımızı en iyi bilenlerden birisin.
Kapanmak konusu ise tartışılacak bir konu değil zaten Rabbim herkese dinimizi en iyi şekilde yaşamayı nasip eylesin.Kapanır tüm fitne fesadı kalbinde barındırır veyahut açık olur kalbi her daim Allah'ı zikreder biz bilemeyiz ki zaten insanların şeklini araştırıp öğrenme ve değerlendirme gibi bir amacımızda yok.
Bir dostumuz Rabbimize ne kadar yakın olursa biz o kadar şanslıyız Rabbim bizi Allah dostlarına yakın kullarından eylesin.
GÖNDERDİĞİNİZ İHLAS İÇİN ÇOK TEEKKÜR EDERİM ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.. BANA BU CESARETİ VEREN TUBİK ARKADAŞIM,ALLAH HER İKİ DÜNYANIDA GÜZELLİKLERLE DONATSIN.
Yarabbim Nurten kardeşimizin yar ve yardımcısı ol. Onun her zaman senin rızanı kazanacak işler yapmasını nasip et. Dualarını kabul et. AMİN AMİN AMİN
7 ayetel kürsi okudum nurten ve tuğba kardeşime rabbim iki cihandada yüzünüzü güldürsün. AMİN AMİN AMİN
ali abicim sağolasın çok teşekkür ederim..özür dilerim biraz stres yarattım sağolun abicim.
ALLAH RAZI OLSUN SUDEMARAL ABLACIĞIM..RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN.
açık kapalı bu gibi tali konuları tartışmasak,iman insanın içindedir,dışında değil
HER NE KADAR İMAN İNSANIN İÇİNDEDE OLSA. BİR KADININ KAPALI OLMASI ALLAH IN EMRİDİR.BİZİM KULLUK VAZİFEMİZDİR.
KİMSEYİ GÖRÜNÜŞÜYLE YARGILAMADIK BURDA RABBİM BİLİR İMANIN KİMDE OLDUĞUNU UCU AÇIK Bİ KONU OLDUĞU İÇİN HERKES İSTEDİĞİ YÖNE ÇEKEBİLİR BURCUNUNDA KÖTÜ NİYETLE SÖLEDİĞİNE İNANMIYORUM BU SİTENİN TARTIŞMAK İÇİN OLMADIĞININ FARKINDAYIZ MERAL ARKADAŞIM
meral ablam öle demek istemedi kardeşim yanlış anlayıp ters bir tepki vermişsin..inan ki öle demek istemedi..zaten o sitede tartışma olsa bile girmeyen nadir insanlardandır.o benim artık susmam gerektiini ima etti..
onunda görüşüne saygı duymak lazım..sonuçta o bu sitede sizden çok daha eski ve bunada bi asygı göstermek lazım..ben bi sözü yanlış anladım sen bana açıkladın ben de özrümü dieldimm konu kapandı.öle diil mi..
hoşçakalın19 yıl önce gönderildi # -
Dostlarım burda yaşam tarzına göre değerlendirme veya insanların yaşayış şekillerini öğrenme gibi bir amacımız olmadı inşallah olmayacakta.Namaz kılmak veya tesettürlü olmak herkesin kendi tercihi olup bizim amacımız ayrılıklardan ziyade umudun tükenmek üzre olduğu vakit Rabbi hatırlatmak.Rabbi hatırladıktan sonra emirlerine uymakta en doğru yol şüphesiz.Ama biz sen böylesin veya şöylesin diye bazı sınırlar çizersek biz kaybederiz.
ARKADAŞLAR BANA BÖYLEMİ DESTEK OLUYORSUNUZ :(:(
SİTEDE ESKİ-YENİ DİYE Bİ AYIRIMMI VAR ?
HEPİMİZ DUA ETMEK İÇİN BURDAYIZ. BİRBİRİMİZE DESTEK OLMAK İÇİN.19 yıl önce gönderildi # -
ARKADAŞLARR PARDON SÖLEDİĞİM LAF ÇOK YANLIŞ ANLAŞILDI KENDİMİ YANLIŞ İFADE ETTİM BELKİDE İNŞALLAH BENİ YANLIŞ ANLAMAYANLAR VARDIR ÇOK ÜZDÜ ÇÜNKÜ BENİ YANLIŞ ANLAŞILMAKK
Ablacığım sizin örtünmeniz beni sevindirir.Rabbimizin bir emrini yerine getiren bir kişinin olduğunu bilmekte elbet sevinmek gerek.
Rabbim yardımcınız olsun.
Eski yeni ayrımı yoktur şüpheniz olmasın.
nurten TUBİK ,BURCU VE DİĞER KARDEŞLERİM.BİZLER HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUZ.ORTAK İNANCIMIZ,DUALARIMIZ ,FİKİR BİRLİĞİMİZ VAR,GAYEMİZ İSLAMI HER KONUDA YAŞAMAK,RABBİMİZE KUL OLMAK.TABİKİ HATALARIMIZ MUTLAKA VAR,RABBİM HATALARIMIZI AFFETSİN ÇİZGİ BELLİ ÇİZGİ İSLAM, KİM DAHA ÇOK YAKLAŞIRSA OKADAR TAKVALI OLUR.YOKSA HERKESİN İNANCI ,İTİKADI VAR.HERKEZE SAYGIMIZ SEVGİMİZ VAR.GAYE GÜZELİ HEP BERABER BULMAK,HEPİNİZİ ALLAHA EMANET
EDİYORUM19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.