kim olduğunu bilmiyorum ama acılar içinde kıvranan biri var burda..sadece hissediyorum yine...Allahım nolur ona yardım et...100 ihlas okuyorum,kadir olan sensin..acıları son bulsun o dostumuzun...
ACILAR İÇİNDE KIVRANAN
(19 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN AMİN AMİN.
Yarabbim tüm sıkıntıdaki dostlarımızın ve müslüman kardeşlerimizin yardımcısı ol. Onlara ferahlık ver selamete çıkar. AMİN AMİN AMİN.Reyhancım seninde yüreğine ağzına sağlık canım. Ne güzel bir gönlün ver rabbim iki cihandada yüzünü güldürsün tüm sıkıntılarını selamete çevirsir.AMİN AMİN AMİN
7 ayetel kürsi tüm sıkıntıdaki dostlarıma.18 yıl önce gönderildi # -
ben biliyorum ama söleyemiyorum..
18 yıl önce gönderildi # -
SADECE HİSSEDİYORUM DERKEN???
Amin amin amin kime niyet kime kismet Allah hepimizin sikintilarini gidersin refaha cikarsin
yani birden içime öyle bişey geldi bazen oluyo bana.sanki birisinin çok acı çektiğini hissediyorum ve duaya çok çok ihtiyacı olduğunu sezinliyorum.garip bi durum ama oluyo anlatması zor aslında.yani sanki içimden bi ses o anda hemen dua okumam gerektiğini söylüyor. bu ikinci defa oluyor.bikere daha olmuştu ve aynı gün içinde müjdeli bi haber yazılmıştı siteye..inşallah yine olur..
Güzel kardesim agzindan valla bal damliyor ins. güzel bir haber aliriz hepimiz beklemiyormuyuz ALlah dualarini kabul etsin duasi makbul olanlardan eylesin amin amin amin
AMİN İNŞALLAH HERŞEYİN HAYIRLISI OLUR.
YALAN DÜNYADADA GERÇEK HAYATTADA...18 yıl önce gönderildi # -
BAK DEATH_LYON KARDEŞİMİZİN DUALARI KABUL OLMUŞ ELHAMDÜLİLLAH...
BUDA Bİ MUCİZE:)))18 yıl önce gönderildi # -
evet evet hissetmiştim Allahım yaa zıplamak istiyorum okadar sevindimki 2. defa oldu ve gerçekleşti ne diyebilirim ki bilmiyorum.Allah duasını eksit etmeyen dostlardan razı olsun inşallah, herkesin güzel haberleriniz alırız..
reyhancım Allah senden razıolsun ya sen mükemmel birisin Allahım o kişiye yardım etsin inşallah.
evet bu çok güzel bir şey reyhancım Allah senden razı olsun tüm sıkıntıda olnalara bir fatiha yolluyorum bir fatihada sana
ALLAH HAYIRLARA ERDİRSİN İNŞALLAH
RABBİM HEPİMİZE YARDIM ETSİN
rabbim hakkında hayırlısını versin 10 ihlasta ben okurum rabbim kabul eder inşallah
Allah yardımcısı ve yardımcımız olsun..amin
10 fatiha okuyorum ALLAH KABUL ETSİN
reyhanım benim. güzel yürekli arkadaşım benim. Allah gönlüne göre versin inşallah
.ALLAH RAZI OLSUN ALLAH YARDIMCIN OLSUN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.