RABBİM BÜTÜN SEVENLERİ KAVUŞTURSUN..BANA DUA EDİN ARKADAŞLAR O BİR BAŞKASIYLA EVLENİYOR BUNA DAYANAMIYORUM
RABBİM SEVENLERİ KAVUŞTUR...SEVGİLERİNİ BİTİRME NE OLUR..
(20 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM ALLAH HAYIRLISINI TAKDİR ETSİN AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcın olsun. herşeyde bir hayır vardır. belki de mutsuz olucaktın evlenseydin
Allah yardımcın olsun üüzlme ne olur canım krdeşim ya
SAKIN İSYAN ETME KARDEŞİM.
MUTLAKA BİR HAYIR VARDIR BUNDA.
AYNINI BENDE YAŞADIM.
AYNI ACIYI ÇOK DERİNLERİMDE HİSSETTİM.
VE ZAMANLA FARKETTİMKİ İYİKİ BENİM EŞİM OLMAMIŞ.
O AN MÜKEMMEL GÖRÜNÜYORDU.
HER HATASI ONA YAKIŞIYORDU.
AMA SONRA GÖRDÜMKİ SAHİDEN RABBİMİN BİLDİĞİ VARMIŞ VE ONU GÖRMEME İZİN VERDİ.
SENDE ZAMANLA FARKEDERSİN.
CANIN ACIYACAK EVET AMA ÇOK ŞEYDE ÖĞRENMİŞ OLACAKSIN.
RABBİM DAHA HAYIRLILARINI ÇIKARSIN KARŞINA.
EN DOĞRU ZAMANI BİLEN YALNIZ O'DUR.
SAKIN İSYAN ETME.
HATTA DUA ET MUTLU OLSUN DİYE.
RABBİM YANINDA OLSUN KARDEŞİM.
AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
BELKİDE AMA KABULLENMESİ ÇOK ZOR GELİYOR ONSUZDA ÇOK MUTSUZUM BİRŞEY DEĞİŞMİYOR BEN ONUN İÇİN BELKİ GERİ DÖNER DİYE KİMSEYE EVET DEMEDİM AMA O GİDİP EVLENİYOR BİR BAŞKASIYLA
DUANIZI UNUTMAYIN NE OLUR18 yıl önce gönderildi # -
CANIM O KADAR ACIYORKİ KARDEŞLERİM DEDİĞİNİZ GİBİ BEN MÜKEMMEL BİRİ OLARAK GÖRDÜM ONU ALLAHIN BİR BİLDİĞİ VARDIR MUTLAKA İSYAN EDEMEM AMA İÇİM NASIL YANIYOR ACIYOR BUNU TARİF EDEMEM MUTLU OLMASI İÇİN DUA EDİYORUM ONA DUA EDERKENDE AĞLIYORUM RABBİM AFFEDER BENİ İNŞALLAH
inşallah birgün karşına çok çok daha fazla sevebileceğin ve seni seven hayırlı biri çıkar..
NE GÜZEL NE MUTLU SANA ONUN MUTLULUĞU İÇİN BU ACIYI YAŞARKEN BİLE DUA EDİYORSUN.
RABBİM SANA ÖYLE BİR GÜZELLİK VERECEKKİ ÖDÜL OLDUĞUNU ANLAYACAKSIN.
SANA BİR SIR VEREYİMMİ.
BENDE ONUN İÇİN DUA ETMİŞTİM.
MUTLU OLSUN ÇOCUKLARI OLSUN EŞİNİ HİÇ ALDATMASIN MESUT YAŞASINLAR DİYE.
RABBİM BENİ UNUTMADI.
EŞİMDE NE VAR BİLİYOR MUSUN.
3 TANE SEVGİLİM OLMUŞTU ONDAN ÖNCE VE HEPSİNDE NE SEVDİYSEM EŞİMDE ONLAR VARDI.
KİMİNİN BAKIŞI KİMİNİN GÜLÜŞÜ HANİ AŞIK OLDUĞUN DAHA TATLI GELEN Bİ YANI VARDIRYA İŞTE 3 ÜNDE TATLI BULDUĞUM NE VARSA HEPSİ EŞİMDE VAR.
RABBİM SENİN SABRINIDA MÜKAFATLANDIRACAKTIR BUNA İNAN.
ACABAMI DEME BİLE.
İNAN.
RABBİM SABIR VERSİN İNŞALLAH KOLAY ATLATIRSIN CANIM BENİM.
AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
DUALARINIZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN CANBEBEĞİM ÖYLE ŞEYLER YAZDINKİ YAZACAK SÖYLEYECEK BİR ŞEY BULAMIYORUM AĞLIYORUM ŞUAN..ALLAH RAZI OLSUN
ağlama desemde ağlayacaksın.acını en iyi bilene sığın.
Ona güven.
O asla bırakmaz seni...
Selamete ermen dileğiyle...
amin...18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim bir söz var. BEŞER ZÜLMEDER, KADER ADALET EDER. bekle Rabbim senin için en hayırlısını verecektir. buna inan. Herkes kadere iman etmiştir. sana bir güzel söz daha söyleyeyim. KADERİNE RAZI OLKİ RAHAT EDESİN. MEVLAM GÖRELİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER. Sana duacıyız kardeşim. Rabbim senin için en güzelini ve en hayırlısını versin inşallah. amin. ama hiç üzülme. benim kadar kimse acı çekmedi, üzülmedi. yaşadıkça tek birşeyi anladım. hayat herşeye rağmen devam ediyor. herşey aşk değil buna inan. ben kendimi tek birşeyle teselli ettim. bugün Allah için neyaptım. ahiretime ne götüreceğim. tek derdim tesellim kendimi Allah yolunda harcamaya verdim. inan unutulmayacak birşey yoktur bu hayatta. ben bazen düşünüyorum. acaba ben birini sevdiğim zaman aşık olduğum zaman ona verdiğim sevgiyi hasreti özlemi İnan Allah yoluna harcasam ben kensin cennetliğim. tabi günahlarım çok Rabbim beni affetsin... kendini üzeme tamam
HER ŞERDE BİR HAYIR HER HAYIRDA BİR ŞER VARDIR...SAKIN ÜZÜLME BİZ KADERİMİZİ YAŞIYORUZ. ALLAH TEZ ZAMANDA SIKINTILARINI GİDERİR İNŞALLAH...
TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN AMA İNSAN KALBİ İŞTE BİR SENEYE YAKIN BİR ZAMAN OLDU HALEN DUALARIMDA AKLIMDA. BİR AN BİLE AKLIMDAN ÇIKMIYOR İNŞALLAH BUNDAN SONRAKİ HAYATINDA MUTLU OLUR YİNEDE ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM BÜYÜK ACILAR VERMESİN
ALLAH yardımcın olsun kardesım.ALLAH hakkında herseyın hayırlsını nasıp eylesın.AMİN
kardeşim allah yardımcın olsun bılırım çok acı ama ne yapalım demek kı hayırlısı oymuş sen kendını yıpratıp üzme allaha sıgın o herşeyin ilacıdır sakın unutma
Allah yardımcın olsun kardeşim
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN BAŞKA ÇAREM YOK DUA EDİYORUM RABBİM DUALARIMI KABUL EDERDE DÖNER BANA İNŞALLAH ÜMİDİMİ KESMİCEM HİÇ BİRZAMAN ONU TANIDIYSAM BİR HAYIR VARDIR MUTLAKA DİYE DÜŞÜNÜYORUM DÖNMEYİP EVLENSE BİLE MUTLU OLMASI İÇİN DUA EDİCEM NAPALIM KADER
CANIM ALLAHIM SANA SABIR VE DAYANMA GÜCÜ VERSİN...ALLAHIM KARŞINA SENİ O KİŞİDEN DAHA MUTLU EDECEK HAYIRLI BİRİNİ ÇIKARSIN,İNŞAALLAH ...RABBİM SIKINTINI TEZ VAKİTTE GİDERSİN...AMİN
AMİN...AMİN..AMİN...ALLAH RAZI OLSUN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.