Bu genç yaşına rağmen nasılda olgun nasılda mağrurdur benim güzel kızım...
Seni hep örnek gösterdim ve göstereceğim İnşallah Zeynepte senin gibi aklı başında
bir genç kız olur ileride.
Aileni kutlamak isterim senin gibi bir evlat yetiştirdikleri için.
Allah sana sağlığın için sebepler nasip etsin.
Ummadığın bira anda mucize haberleri al güzel kızım.
Yeni yaşın sana mutluluk getirsin sağlık getirsin.
Seni seven sana saygı duyan senin değerini bilecek bir eş adayı nasip etsin.
Kısaca herşey gönlünce olsun.
Hayatımda daima olmanı isterim hep ol emi?
Öpüyorum.
Allaha emanet ol.
Sana doğum günü hediyem.
3 Fatiha
3 İhlas
3 Ayetel Kürsi
Amin.
Nurayım'a (Nimet)
(4 mesaj) (4 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN
1 FATİHA KARDEŞİME RABBİM KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
canım kardeşim DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ...Nimet Ablamız seni okadar güzel anlatmışki kardeşim bana yazacak birşey bırakmamış seni çok seviyorum ...iyiki tanımışım seni ...
herşeyin en güzeli senin olsun canım kardeşim18 yıl önce gönderildi # -
canım ablacım benim..nasıl duygulandım :( Allah razı olsun senin gibi bir insandan bu övgüleri almak beni çok mutlu ediyor...o güzel sözlere pek layık degilim :(
Allah razı olsun...Zeynep'in senin gibi güzel yürekli güçlü bir annesi var...o da seni örnek alır...senin gibi çok iyi bir insan olur ve ben eminim çok da iyi bir evlattır..Rabbim kardeşime hayırlı güzel ömürler nasip etsin amin..
Ablacım seni çok seviyorum....benim için yazdıgın o güzel dualara amin amin amin diyorum..
hediyelerini aldım kalbime koydum ve gece olunca Rabbime sunacagım senin için kardeşim için ve ailen için duada bulunucam ablacım seni çok seviyorum..çok mutlu ettin beni Allahımda seni mutlu etsin amin
Ablacım 50 İhlas hediyem kabul et...Mahzun abicim Deryacım Allah sizdende Razı olsun...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.