Dua kardeşlerim.Dün babannemin bütün test sonuçları çıktı dokora gösterildi.Ve hepside temiz çıkmış.Kalp krizi diye gittiği doktordan yürüye yürüye çıktı hamdolsun Rbbime.Üstelik kolestrolü falanda düşmüş.Sadece tansiyonu yüksek olduğundan kalpte ritimsizlik yaşanmış o gün.
Aslında öyle olmadığını bunun bir mucize olduğunu çok iyi biliyorum.
Doktora giderken gözleri kıpkırmızıydı.
Dedemi geçen yıl kaybettik ve o günden beri ailenin en büyüğü olduğundan ister istemez sıranın ona geldiğini düşünüyor.
Elbette bu işlerin sırayla olmayacağını oda biliyor.Ama insan olmak zor.
O toprağa gireceğini gençlikte çok düşünemiyorsun belki ama yaş ilerledikçe hele bide en yakınlarını kaybedince iliklerine kadar hissediyorsun.
Hastaneye giderken iki damla yaş süzüldü gözünden.
Ameliyat oldu çok doktora gitti ama hiç öyle görmemiştim.
Bunun mucize olduğunu Rabbimin sizinde dualarınızla bu mucizeyi bize yaşattığını çok iyi biliyorum.
Hepinizden Allah razı olsun kardeşlerim.
Hamdolsun Rabbime bana bu dostluğu yaşattığı için.
Elhamdülillah....
Babaannem için.......:))
(13 mesaj) (9 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
RABBİM BÜTÜN BÜYÜKLERİMİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN,BENİ BÜYÜTEN BABANNEMİ BEN KAYBETTİM,ONLARIN KIYMETİ, BEREKETİ KAYBETTİKTEN SONRA DAHA İYİ ANLAŞILIYOR,RABBİM BÜYÜGÜMÜZE HAYIRLI ÖMÜRLER NASİB ETSİN .BABANNEM NİYETİYLE ELLERİNDEN ÖPERİM.SAĞLIGI YERİNDE İSE DUA İSTİYORUM ONLARIN DUALARI KABUL OLUR
1 FATİHA OKUYORUM RABBİM KABUL ETSİN19 yıl önce gönderildi # -
CAN BEBEĞİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM HAYIRLI ÖMÜR NASİP ETSİN MAHZUN SENİN BABAANNEN VE TÜM GEÇMİŞLERİMİZİN RUHUNA 1 FATİHA BENDEN..
19 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN.DUALARINIZI EKSİT ETMEYİN.MAHZUNCUM ELBETTE DUA EDER SENİN İÇİN HEPİNİZ İÇİN DUA EDER.
RABBİM YANIMIZDA OLSUN İNŞALLAH.
AMİN...19 yıl önce gönderildi # -
Allah herkese sağlık versin canbebeğim sen de üzülme her şeye şu sıralar.
SAOL SEDEFCİM ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM İNAN BANA...
Rabbim saglık sıhhat versin amin
18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim uzun ömürler versin. Şafi ismiylede hep şifa versin. amin.
RABBİM TÜM HASATALARA ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞLALAH
çok şükür emineciğim, gözünüz aydın. geçmiş olsun dileklerimizi de ilet lütfen babaanneciğine
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN.KÖYÜNE EVİNE DÖNDÜ BİLE BURDA DURAMIYOR PEK.AMA DİLEKLERİNİZİ RABBİM İLETTİ ZATEN BENDE ARACI OLMAYA ÇALIŞIRIM.:)
RABBİM HEP GÜZEL HABERLER DUYMAYI,GÜZEL HABERLER VERMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH.
AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
Geçmiş olsun kardeşim. 11 ihlas hediyem rabbim babaannenize ve tüm hastalara şifa versin. AMİN AMİN AMİN
AMİN.ALLAH RAZI OLSUN...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.