Geçen gün Trafik kazasında ölen 33 küçük kardeşimize dualarınızı eksik etmeyin.
Trafik kazası
(18 mesaj) (14 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
evet recep abi şimdi bu başlığı ben acacaktım da okadar küçüklerdiki ...dün haberlerde izledim çok kötü oldum bir otobüse neden okadar fazla kişi alınır ?neden şoför uyur?niye yedek kaptan yoktu ?ve o otobüsün içinde acaba bir ailen kaç kişi yok oldu?ah nekadar çok soru var yaz yaz bitmez son anların da okar eğlenmişler ki birbirleri cep tfllarına cekmışler o görüntüleri görünce çok üzüldüm dualarımız onlarla rabbim mekanlarını cennet yapsın ve ailelerine sabırlar versin ...amin amin amin
hepsinin ruhlarına bir fatiha...19 yıl önce gönderildi # -
amin amin, onlar zaten melek bence, cennetin melekleri olmuşlardır inşallah.
19 yıl önce gönderildi # -
dün tv.haberlerinde (not.mecbur kalmadıkça izlemiyorum)33 tane yavrumuzun ölüm ve cenaze haberleri verildi.Allahım tüm yakınlarına sabırlar versin,yürek dayanıcak gibi değil.ve yine aynı tv.kanallarının hepsi şuursuzca eğlence programlarına devam etmiş.bence ulusal yas olmalıydı en azından bütün tv. kanalları bir gececik olsun belgesel veya topluma daha faydalı programlar suna bilirlerdi.bu toplum bunumu hakediyor,ACIMASIZ KAPİTALİZM diye buna denir işte...Allahıma hergün dua ediyorum.sosyal adaletin (sağlık,eğitim,gelir düzeyi eşitliği...vb.)sağlanması için.
Allah gani gani rahmetini yağdırsın üzerlerine.
ALLAH ONLARI CENNETİNE ERDİRSİN. AİLELER,NE SABIRLAR VERSİN
Allah ana babalarına sabır versin. Ne kadar zor bir durum.
rabbim kazada ölenlere rahmet, geride kalan ailelerine sabır versin inş.mekanları cennet olsun. amin amin amin.
allah rahmet eylesin ailesine sabır versin amin
Rabbim hayatını kaybedenlere rahmet etsin... geride kalanlara sabırlar versin inşaallah
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=80020
Rabbim elbet o günahsız yavruları en iyi şekilde ağırlayacaktır.
Rabbim Ailelerine şuurlu ve sabırlı günler nesip eylesin.
Allah hepinizden razı olsun. Site yöneticimize haber sitesini verdiği için ondanda Allah razı olsun...
Rabbim sizdende razı olsun Recep amca
Nur içinde yatın :(
Rabbim hepsine rahmet eylesin ailelerine en güzel sabırları nasip etsin
Kardeşlerim bu trafik kazası beni çok etkiledi. Bu kadar küçük yavrucuklar daha hayatlarının başında bilemicem. Allahım senin adeletinden sual olunmaz. Sana sığındık sana güvendik. Allahım sen bize taşıyamıyacağımız yük yükleme Amin...
Kardeşlerimize Kurandan Sureler Okudum. Allah rızası için Sizlerde en azından bir iki ayet okuyun.
Amiin Recep kardeşim Allah sizden razı olsun ne güzel düşünmüşsünüz.
Ne büyük bir acıdır bu.Allah ım meleklerimize rahmet ailelerine sabır versin inşaallah.
Rabbim kazalardan belalardan korusun herkesi.Duyduğum günden beri dua ediyorum hergece onlara,kabul eder inşaallah.Hayırlı geceler19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.