dostlarım bir çok kardeşim gibi bende pazar günü sınava girecem yıllar sonra tekrar deniyecem biliyorum bu sınav herkes içn çok önemli ama benim için önemi çok daha büyük ve bir de gönlümden geçirdiğim bir duam var buna da amin derseniz çok mutlu olurum okuyacağınız bir fatiha bir ayetel kürsi ya da gönlünüzden ne gelirse bir amininiz bile benim için çok değerli Allah hepinizden razı olsun benden sizlere 100 fatiha
tüm sıkıntıdakilere borçlulara dertlilere sevenlere işsizlere bekarlara evlilere sınava gireceklere hediye olsun
benimde dualarıma bir amin der misiniz(ece)
(21 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin amin amin inşallah gönlündeki dileğini kabul eder rabbim 10 fatiha da benden kabul eyle
18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun kardeşim sağol senin de muradını versin Rabbim
1 AYETEL KÜRSİ 1 FATİHA 3 İHLAS SİNVDA YOLDAS OLSUN İNŞALLAH,BAŞARİLAR DİLİYORUM İNŞ. HAKKINDA HAYIRLISI OLUR
ALLAH RAZI OLSUN ABLAM BENDE SENİN İÇİN 25 ADET TEFRİCİYE YOLLUYORUM KALBUL EDERSEN SEVİNİRİM
.
RABBİM HER İŞİNDE KOLAYLIK VERSİN .BAŞARILAR ECECİGİM
DEĞERLİ ECEM,ANLAYIŞIN İÇİN KADİR BABA SANA MİNNETTAR.MİNNETTARLIĞININ TEZAHÜRÜ OLARAK SANA 40.AYETEL KÜRSİ YOLLADI.GÖNÜL HEYBESİNDEN.ALLAH SENİ BÜTÜN SINAVLARDAN YÜZÜNÜN AKI İLE ÇIKARSIN İNŞALLAH.AMİN.LÜTFEN KABUL ET.
amin amin amin. Rabbim ne isteğin muradın varsa versin. amin.
Allahım hepinizden razı olsun kadir babam ela derya nesrin ablam ilk forma amin diyen diğer kardeşlerim ve tüm dua dostlarım Rabbim hepimizi maddi mavevi sınavlardan yüz akıyla çıkarsın Allah hepinize dünya ahiret mutluluğu nasip etsin
ALLAH RAZI OLSUN. BENDEN DE SANA 7 AYETEL KÜRSİ.ALLAH GÖNLÜNDEKİNİ NASİB ETSİN.
AMİN AMİN AMİN
Rabbim yar ve yardımcın olsun ececim. 11 ihlas hediyem lütfen kabulet18 yıl önce gönderildi # -
KARDEŞİM 20 FATİHA OKUYORUM SINAVDA LAZIM OLACAKTIR . MEVLAM SENİ BÜTÜN İMTİHANLARDAN KOLAYLIKLARLA BAŞARILI BİR ŞEKİLDE ÇIKARSIN .
rabbim hepinizden razı olsun dostlar
TATLI ECEM VE TÜM SINAVA GİRECEKLER DÜN SİZLER İÇİN DE OKUDUM O DUAYI.
ECE KARDEŞİME SINAVA GİRECEK TÜM KARDEŞLERİME
RABBİM BAŞARILAR VERSİN HEDİYEM ŞİMDİLİK
100 İHLAS RABBİM KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
allahım dualarını kabul etsin gönlünün muradını versin inşaallah amin 11 fatiha yardımcı olsun amin
100 YA LATİF
100 YA BEDİ
170 AYETEL KÜRSÜCANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN ALLAH SENİN ŞAHSIN DA BÜTÜN SINAVA GİRENLEREDE YARDIMCI OLSUN ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN. LÜTFEN HEDİYELERİMİ DİĞER SINAVA GİRECEK ARAKADAŞLAR ADINADA KABUL BUYUR SENDEN VE BU SİTEDEKİ BÜTÜN DUA DOSTLARINDAN ALLAH RAZI OLSUN BANA BU KADAR DUA ETME İMKANI VERDİĞİNİZ İÇİN ALLAH HEPİNİZDEN TEK TEK RAZI OLSUN AMİN.
allah yardımcın olsun 1 ayetel kürsi hediyemdir allah zihin açıklığı versin amin
ALLAH YARDIMCIN OLSUN.ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN.BUGÜN KARYAĞDI SULTAN HZ.GİDECEĞİM.SENİN İÇİNDE DUA EDERİM.
ECE CANIM 170 AYETEL KÜRSÜYÜ HEYBEYE EKLEDİM İZNİNLE ALLAH KABUL ETSİN AMİN.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.