"""Allah'ım
Habibin Muhammed Mustafa'ya,,ailesine ve dostlarına rahmet eyle. ve onların katındaki hürmeti için dualarımıza icabet et..
Ya Rabbi,,borçlularımızla,,yetimlerimizle,,yuvası dağılmışlarımızla,,sevdiğini kaybetmişlerimizle,,hastalarımızla,,kırgınlarımızla,,çaresizlerimizle,,borçları yüzünden evine giremeyen ya da insan içine çıkamayanlarımızla,,iftiraya uğramışlarımızla;
günahlarımızla,,yanlışlarımızla,,eksiklerimizle,,salavatlarla,,ayetlerle,,surelerle,, dualarla kapına gelip rahmetini arıyoruz..
Allah'ım kapını yüzümüze kapatma. kendi lütfun ve rahmetinle bizlere açtığın dua kapılarını bizim için hep açık tut. insana apaçık bir düşman olan şeytanın aldatmalarından bizleri koru. kereminle bize nasip ettiğin bu dua dostluğunun sürekli ve kalıcı olabilmesi için bize yine kerem et. Yasinimize ve tüm dua dostlarımıza güç,,sabır,,gayret,,sevgi,,birlik ve beraberlik nasib et ki İZNİNLE her daim bu dua dostluğu çizgisinde senin rahmetini arayalım ve ümid edelim ve bulabilelim.
Allah'ım! kendi rahmetin,,bütün güzel isimlerin ve EN BÜYÜK İSMİN hürmetine bu mübarek geceyi ve arkasından gelen mübarek günü tüm dua dostlarımız,,vatanımız,,ordumuz,, ailelerimiz ve çocuklarımız için şifa,,hayır,,rahmet,,rızık,,huzur,,kavuşma,, afiyet ve esenlik vesilesi kıl. ve bizi bu gecenin ve günün değerini bilenlerden eyle.
amin amin amin Ya Rabbel alemiyn..."""
CUMA GECESİ DUASI(CİHAN)
(29 mesaj) (29 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN AMİN AMİN..ALLAH RAZI OLSUN CİHAN ABİ
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN.. ALLAH RAZI OLSUN
AMİN..AMİN...AMİN... ALLAH RAZI OLSUN.
amin amin amin allah razı olsun
AMİN AMİN AMİN.RABBİM KABUL ETSİN CUMA GECESİNİN HÜRMETİNE YAPILAN DUALARIMIZI.
ya erhamerrahimin ya erhamerrahimin ya erhamerrahimin amin yarabbi,allah razi olsun
amin amin amin
amin amin aminn
AMİN AMİN AMİN.ALLAH RAZI OLSUN CİHAN KARDEŞİM.BETÜLE ÇOK SELAMLAR.
Amin Amin Allah razı olsun huzurla okudum.
amin
AMİN.RABBİM KABUL ETSİN allah senden razi olsin
AMİN ECMAİN ALLAH RAZI OLSUN ABİM . ALLAH HUZURLU GÜZEL BİR YAŞAM VERSİN . AİLENE VE BİZLERE BAĞIŞLASIN SENİ.
Amin kardeşim Allah senden razı olsun.
Amin Yarabbim
allah razı olsun abicim allah yardımcın olsun allahım bu duaya bizleri ihak eyle amin.
AMİN.AMİN.AMİN.ALLAH razı olsun cihan abi Rabbim seninde bütün dualarını kabul eder inşallah, Mevlam seni ve aileni kaza ve belalardan kötü insanlardan korusun inşallah
ALLAH KABUL ETSİN... ALAH RAZI OLSUN...AMİN...AMİN...AMİN...ECMAİN...
Amin kardeşim Allah senden razı olsun
amin amin amin rabbim duaları mızı kabul ettiğin dulardan et bu güzel gönülleri senin sevginle çoştur amin
amin yarabbi KARDEŞİM YÜREĞİNE SAĞLIK RABBİM SENİNDE NE MURADIN VARSA VERSİN
ALLAH RAZI OLSUN DUA DOSTUM
ALLAH DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİNN ALLAH RAZI OLSUN
AMİN AMİN AMİN. Allah razı olsun abicim.
ALLAH SENDEN EBEDİ RAZI OLSUN KARDEŞİM BENİM.
Rabbim böylesine hayırlı fazileti yüksek dualarının hürmetine sana şefaat etsin her işini hayra çevirsin evinize ailenize
BOL BOL FERAHLIK BEREKET RIZK SAĞLIK VE HUZUR YAĞDIRSIN
BÜTÜN KALBİMLE YÜREKTEN DİLİYORUM.
AMİN AMİN AMİN.
3 İHLAS
3 FATİHA
okudum senin için kardeşim.18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin Ya Rabbel alemiyn..."""
AMİN.AMİN.AMİN.DEĞERLİ DOSTUM.ALLAH KABUL ETSİN.CUMANIN BEREKETİNE BİZLERİ BU DUAYLA İLHAK EYLESİN.AMİN.
amin amin amin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.