canim kardasim ben 3 yil oldu hep ayni duai keliyurum ve allahim dan hep ayni sy istiyurum sen bana sürekli aynı konuları ve aynı cümleleri yazmanıza bence gerek yok demis sin.ben bir sy sorucam acaba rabbim da her zaman ayni sy leri icin dua ediyursun ben artik senin dedini beliyurum darmai senca?din kardasim ben zatin hep aptest aliyurum ve dua ediyurum her kisa bu kadar cabok sikilcanizi belsam soylamaz dim ama ben bir anneim sen benca cok genc sin allah benim besima gelin ler sana gelmasin rabbim seni ve her kisi mutlu bir hayat ver sin amin kusura bakma hakini helal et
cihan kardasima bir mesaj
(2 mesaj) (2 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Kardeşim
ben 39 yaşındayım,,3 kız çocuğu babasıyım,,
benim sana yaptığım uyarılar seni kınamak için değildir. bu sitede 400 civarında dua dostumuz var elhamdulillah. hepsi bir mucize ararken burada buluşmuşlar ve birbirlerine dua ediyorlar.
çoğumuz birbirimizi tanımıyoruz. görmüyoruz. çünkü her şehirden yazanlar var hatta senin gibi Türkiye dışından yazanlar da var.
ve elhamdulillah hiç bir dua dostumuz ve de ben şimdiye kadar kimseye "sıkıldım"" demedik,demeyiz de,,bak anasayfanın üstünde yeşilbantlar var hiç değişmiyor orada bir milyon ihlas,,300bin ayetel kürsi okunuyor kimsede bundan sıkılmıyor.
Rabbimin kapısında benim 25 senedir değiştirmeden yaptığım dualar var kardeşim. için rahat olsun kimse senin dua istemenden sıkılmaz
sadece şunu düşün
başkaları için çok dua edersek Allah bize de bol bol verir...
inşallah anlatabilmişimdir kardeşim
dualarını bekliyoruz
selam ile...18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.