SELAMUN ALYKUM ARKADASLARIM GUNLERDIR YAZAYIM YAZMAYAYIM MI DIYE DUSUNUYORUM ARKADASLARIM EGER YAZILMAMASI GEREKTIGINI DUSUNUYOSANIZ LUTFEN KUSURUMU BAGISLAYIN BIR HAFTADIR SINAVLARIM BALADI BU HAFTA SON SINAVLARIMI VERECEGIM 4 COK ONEMLI SINAV VAR ONLAR TURKIYEYE GELISIMI COK ETKILIYO ONLARI MUTLAKA VERMEK ZORUNDAYIM AKSI TAKTIRDE TURKIYEYE GEC GELIYORUM EGER MUMKUNSE BENIM ICINDE DUA EDERMISINIZ RABBIMIN IZNIYLE VE SIZLERIN DUASIYLA HAFTAYA TURKIYEYE GELEYIM SELAM VE DUAYLA
BUNUN ICIN SIZLERDEN DUA ISTESEM ARKADASLARIMA HAKSIZLIK ETMIS OLURMUYUM
(18 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Rabbim zihin açıklığı versin. seni muzaffer etsin, galib etsin. inşallah hepsinden geçersin. bir sorun engel etmesin. amin...
18 yıl önce gönderildi # -
ABICIM ALLAH RAZI OLSUN COK TESEKKUR EDERIM BENDEUZULUYORDUM HAKSIZLIK ETTIM DIYE AMA SIMDI SIZIN CEVAP VERIDGINIZI GORUNCE COK MUTLU OLDUM COK TESEKKUR EDERIM BUGUN BIR SINAVIM VAR SELAM VE DUAYLA RABBBIM SIZIN SIKINTILARINIZI GIDERIR INSALLAH SIZ BENI MUTLU ETTINIZ RABBIMDE SIZI MUTLU EDER INSALLAH
RABBİM ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN İNŞALLAH HAFTAYA TR DE OLURSUN.1 FATİHA OKUYORUM HEP DUALARIMDA OLACAKSINIZ ALLAHIN İZNİYLE.
rabbim zihin açılığı versin rabbim yardımcın olsun hayırlısıyla tez zamanda türkiyeye dönmeni nasip etsin dualarımız seninle benden 5 fatiha kabul et ltfen
yüce rabbim zihin açıklığı ve kolaylık versin arkadaşım her daim yardımcın olsun
bana göre bi sorun yok;)
allah zihin açıklığı ersinn kardeşim..inşallah başarılı olur emeklerinn karşılııını alırsın!
Rabbim sınavlarında başarılar versin.
rabbim yardım etsin onun ol demesi yeter.ailene vatanına bir an önce kavuşasın.niyet hayır akibet hayırALLAHA EMANET OL
allahım işlerini rastgetirsin.sevdiklerine tez zamanda kavuştursun amin
Allah yardım etsin kardeşim.
allah yardımcın olsun kardeşim
SELAMUN ALEYKUM ARKADASLARIM SIZI COK SEVIYORUM INANIN BENI OKADAR MUTLU ETTINIZKI ANLATAMAM RABBIM SIZLERI DARDA KOYMAZ INSALLAH.
allahım yardımcın olsun her şeyi gönlüne göre versin amin 3 ayetel kürsi sana yoldaş olsun inşaallah amin
RABBİM YARDIMCIN OLSUN...GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.
Rabbim zihin açıklığı versin.
Hakkında hayırlısı neyse onu versin inşallah.
Amin...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH HEPSİNDEN GEÇERSİN
ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH HEPSİNDEN GEÇERSİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.