Dua Kardeşlerim.Yarın ÖSS Sınavına girecek bütün kardeşlerimize 1.000 Adet "Rabbi Yesir"okurmuyuz.Haydi Bismillah.
ÖSS GİRECEK KARDEŞLERİMİZE "1.000 RABBİ YESİR"(Alisaider)
(26 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
10 Adet'le başladım.
18 yıl önce gönderildi # -
100 tanede ben okudum ALLAH zihin açıklığı versin rabbim yar ve yardımcıları olsun
10 Tane daha.20 oldu.
Toplam 120 oldu.
20 Tane daha.140 oldu.
ALİ SAİD ER KARDEŞİM.HAYIRLI SABAHLAR OLSUN.MİNİĞİ BENİM İÇİN ÖPERMİSİN.ONA 100 LA HAVLE YOLLADIM.ONU RABBİM KORUSUN İNŞALLAH.
BENDEN DE 10.ADET.
abicim 50 tane daha okudum rabbim kabul etsin
10 tane senanurum okudu
Allah razı olsun Kadir Kardeş.Yarın sınava girecek kardeşlerimizin işlerinin kolaylaşması için okuyalım dedim.Rabbim hepsine zihin açıklığı versin.Soruları anlamalarına yardımcı olsun.Soruyu anlamak sorunun yarısını çözmek demekmiş.Yıllar önce dersane hocalarımız derdi.1991-1993 yılları arasında bizlerde girdik bu sınavlara.Aradan yıllar geçse de o heyecanı hala unutamayız.Ama bu sınavlar geleceğimizin rotasını çiziyor.Bizler bir yerlerde ekmek yiyorsak mutlaka o günkü çalışmalarımızdan.O günlerdeki çalışmalarımızla bugünlerde bir yerlere gelmişiz.Rabbim sınava girecek bütün kardeşlerimize "Rabbi Yesir" kolaylığı versin.
Kadir Amcası bebeğimizi şu an işte olduğum için akşam ancak görürüm.Akşam eve varınca ilk işim selamlarınızı iletip gözlerinden öpeceğim.Rabbim sizin evlatlarınızı,site sakini dua kardeşlerimizin evlatlarını her daim koruyup kollasın.Allah'a emanet olun.18 yıl önce gönderildi # -
Toplam 210 oldu.Ha gayret.
ali kardeşim allah razı olsun benim oğlumda sınava girecek inşaallah
hayırlı yerler kazanması için dua ediyorum ..
rabbim herşeyin hayırlısını versin utandırmasın amin..18 yıl önce gönderildi # -
10 Tane daha.220 Oldu.
Allah razı olsun abicim Rabbim sana ve ailene saglık sıhhat versin...inşaallah bu okuduklarımız dualarla hayırlı yerler kazanırız...
benden 20 adet okudukça haber veririm inşallah....18 yıl önce gönderildi # -
Sağolasınız Kardeşlerim.ÖSS Sınavında başarılar.Toplam : 240 oldu.
Kardeşlerim 760 daha okudum.1000'e tamamladım.Rabbim hepsine ÖSS'de başarılar versin.
50 tanede ben çekdim benimde oğlumgirecek allah herkese kolaylıklar versin
ALLAH RAZI OLSUN
HEPİNİZE BAŞARILAR.....18 yıl önce gönderildi # -
Toplam 1050 Oldu.Teşekkürler Suskunkız,Mukadder,Kadir Baba,Nuray,Arslanalp Kardeşlerim.
Allahım ÖSS girecek bütün kardeşlerimize zihin açıklığı versin.İnşallah haklarında nereler hayırlısı ise oraları kazansınlar.18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin..
amin ya ben geç kalmışım hep heç kalıyorum :( of ya ama ben de bu akşam onlar için dualar edicem inşallah
20 ADETTE BEN OKUDUM RABBİM KABUL ETSİN
GEÇ KALMIŞI AMA YİNEDE 10 TANE OKUDUM RABBİM HEPSİNE YARDIM ETSİN ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN NURAYIMA VE BETÜLÜMÜDE BAŞARILAR DİLERİM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN KARDEŞLERİM ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN AMİN
Toplam 1080 Öss giren kardeşlerimize.
10 İNŞİRAH KATIYORUM
KOLAY GEÇSİN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH HEPSİNİN YARDIMCISI OLSUN.
BEN DE 10 TANE AYETEL KÜRSİ OKUYORUM.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.