s.a ben içinde bulunduum durumdan kurtulmak istiyorum ama ne yapmam gerektigini bile bilmiyorum haksızlıga ugradım ben bunu kabul edemiyorum ve tek duam herşeyin düzelmesi lütfen bana da dua edin de önce ALLAH ın izniyle sonrada sizlerin duasıyla içinde bulundugum durumdan kurtulayım
bana da dua eder misiniz?
(8 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
öğle namazından sonra sizin için dua edicem inşallah.
Alllah yardımcınız olsun.
insanların haksız yere kullananları cezalandırsın inşall.18 yıl önce gönderildi # -
teşekkür ederim selenay duaya o kadar çok ihtiyacım war ki ALLAH cc inşallah bütün dualarını kabul eder.
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCIN OLSUN DOLUNAYY SELENAY ABLAM GİBİ BENDE NAMAZDA DUA EDECEĞİM RABBİMM SIKINTILARINI TEZ ZAMANDA GİDERİR İNŞALLAH
çok teşekkür ederim tubik ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN yüce RABBİM inşallah bütün dualarınızı kabuleder.ve inşallah bana haksızlık eden insanlar bana muhtaç olurlar
LAİLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN
ALLAH SİZİ FERAHA ÇIKARSIN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
YARABBİ SEN HAKSIN,SEN BU KARDEŞİMİZE YARDIM ET,SEN HERŞEYE KADİRSİNSANA SIĞINDIK KİMSEMİZ YOK SENDEN BAŞKA MAKAM YOK,SANA İLTİCA ETTİK,YARDIM ET YARAB,KARDEŞİMİZİN HAKKINI İADE ET
1FATİHA RABBİM KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
YÜCE RABBİM yapılan bütün dualarınızı kabul eder inşallah dualarınız için teşekkür ederim
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.