YARABBİ,YETİŞEMİYORUM,ARKADAŞLARIMIN,AİLELERİNİN NE KADAR ÇOK SIKINTILARI VAR,BİZLERİN NE KADAR ÇOK SIKINTILARI VAR,SEN DİYORSUNKİ DUALARINIZ OLMASAYDI,NE KIYMETİNİZ OLURDU,
YARABBİ BU KIYMETLİ KARDEŞLERİMİN,SENİN AYETİNE MUHATAB BU KARDEŞLERİMDEN YARDIMINI ESİRGEME,KİMİN NE SIKINTISI VARSA GİDER,HASTA OLANLARA ŞIFA,DUA DAHİ OKUYACAK KİMSESİZ OLAN LARADA MERHAMET ET,ŞAFİ İSMİ CELİLİNLE ŞİFA VER,BORÇ BATAĞINDA OLAN HACZLİ OLAN,ALACAKLILARIN BASKISINDA BULUNANLARI SEN KORU ALACAKLILARIN ŞERRİNDENSEN KORU, ONLARIN KALBLERİNİ YUMUŞAT ARKADAŞLARIMIN HERNE SIKINTISI VARSA GİDER YARAB
ÖĞRENCİ KARDEŞLERİMİZİ SINAVLARDA BAŞARILAR VER,EMEKLERİNİ ZAYI ETME,BİZLERİ DOSLARIMIZIN DERTLERİYLE DERTLENMEYİ ONLARI SENİN RIZAN İÇİN SEVMEYİ NASİB ET,GÖNLÜ YARALI KARDEŞLERİMİZE SEN YARDIM ET,ONLARIN KALBLERİNİ ,ACITMA YARAB,FERAHLIK VER
SEVDİR BİZİ SEVDİRDİKLERİNİ, YERDİR BİZE YERDİRDİKLERİNİ "HER ZAMAN DUALARIMDASINIZ"
KARDEŞLERİM BENİ AFFEDİN HEPİNİZE AYRI AYRI YETİŞEMİYORUM
(24 mesaj) (20 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.AMİN.
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN ABİCİMMMM
AMİN AMİN AMİN YÜZMİLYARLARCA KEZ AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİNNNN18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN ..............
AMİN AMİN AMİN
ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN..ALLAH O GÜZEL GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN İNŞALLAH..18 yıl önce gönderildi # -
Aminn Kardeşim aminnnn
allah razı olsun abicim binlerce kez amin amin BU DUAYA İLHAK EYLE RABBİM BİZLERİ AMİN amin amin.............
Amin kardeşim.
AMIN AMIN AMIN ALLAH RAZI OLSUN ABICIM RABBIM ELLERINIZI BIRAKMASIN
amin amin amin Rabbim razı olsun sizden.
allah r azı olsun kardeşimm rabbim hakkında hayırlısını versin amin amin amin allahım kabul etsin duanı
amin amin amin
Allah razı olsun18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN.
Kardeşim sizin ve eşiniz için 7 fatiha okudum.
Rabbim sizin iyi yüreğinize bakıp size merhamet etsin.Allah bütün işinizi gücünüzü rast getirsin her işinize her gününüze ferahlık versin.yüce rabbimden dilerim size ve ailenize bol sağlık bol huzur bol rızık ve çok bol bereketler yağdırsın YÜCE VE MERHAMETLİ RABBİMDEN BÜTÜN KALBİMLE DİLİYORUM.18 yıl önce gönderildi # -
amin amim amin
AMİN AMİN AMİN
ALLAH RAZI OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
Allah size ve ailenize duaların bereketiyle kurulu bir hayat nasib etsin kardeşim
selam ile...18 yıl önce gönderildi # -
AMİN YARABBİ BU GÜZEL İNSANLARIN KALBLERİNİ BİLEN SENSİN,BU GÜZEL TEMENNİLERİ DERGAHINDA KABUL ET,HERBİR KARDEŞİMİN NE MURADI VARSA HAZİNEN DEN VER YARAB
yüreğine sağlık kardeşim sabah sabah ilaç gibi geldi
abiciğim ewe gireceğiniz zamanönce ewde kim varsa ona selam verin eğer kimse yoksa kendinize verip arkasından 1 ihlas okuyun göreceksiniz borçlarınızdan en kısa zamanda kurtulacaksınız.bu, efendimizin bir ashabına rivayetiymiş.
dilekglen SAĞOL KARDEŞİM HATIRLATTIĞIN İÇİN
1 FATİHA OKUYORUM RABBİM KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
SAĞOLUN ABİCİĞİM bu ince davranışınızdan dolayı inanın çok duygullandım.ALLAHrazı olsun.
AMİN
1 KEVSER SİZE18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN 5 FATİHA SİZE, DERTLERİNİZE DERMAN AMAÇLI
AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.