S.A. DOSTLAR.SİTEDE ALIŞIK OLMADIGIMIZ BİR SESSİZLİK VAR FARKINDAMISINIZ. NİYE DERSENİZ KAYBIMIZ VARDA ONDAN. BİR ADET BURCU KAYIPDIR.GÖRENLERİN VE YA HABER ALINLARIN EN KISA ZAMANDA MUCİZE .NET ADRESİNE BİLDİRMESİ RİCA OLUNUR.YARDIMINI ESİRGEMEYENDEN RABBİM RAZI OLSUN. Bulunması için 1 fatiha 3 ihlas la başlıyorum.
SESSİZLİK VAR--- nesrin-ce
(14 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
acaba öss ye mi girdi diyecem???
18 yıl önce gönderildi # -
Burcu'yu bulana veya getirene 100.000 lira vereceğim (eski parayla) :-)
BENDE
1FATİHA OKUYAYIM
BURCU NERDESİN18 yıl önce gönderildi # -
BELKİDE ÇAYA DEVET ETTİGİ ANKARADAKİ DOSTLARLA BULUŞMAYA GİTMİŞTİR.BİDE FAL BAKARIZ DİYODU FALA DALDIYSAA AKŞAMA KADAR GELEMEZ
3 vakte kadar ya da 5 vakte kadar gelir inşaallah
BABANIN SESİ ÇIKMADI BU KONUDA .GELİRSE BABA SANA RAHAT YOK DİMİ.AMA BUGUNDA PAZAR CANIM BABAYADA DİNLENME MOLASI VERMELİ DİMİ DOSTLAR
EVET YA BURCU KAYIP AMA SINAVA GİRMEMİŞTİR ÇÜNKÜ O ZATEN ÜNİVERSİTE OKUYOR HEMDE 3 SINIFI BİTTİ ...
nerde purçuuuu ???? ben şimdi bulurum onu dur bakemm nerdeeee
GEÇEN GÜN GÖKTEN EYYÜP YAGSA DİYE DUA EDİYODU.EYYÜPLARDAN BİRİ KAFASINA DÜŞTÜDE HASTANEDEMİ Kİ.KAÇTI HASTANE TELFONLARI???
EMİNİM ORDAKİ DOKTORLARIDA SORGUYA ÇEKİYODUR ORTAYA BİR KONU ATARAK.18 yıl önce gönderildi # -
Eyüp başına düştüyse tamam o daha kendine gelemez :S
puradayım..
babala günnden nefret ediyorum bu benm için iğrnç olan günn bian önce bitmesi ve yaşanmmamış kabul etmek içinde uyuyabildiim kadar uyumaya çalışıyorum.gene gidip uyuycam.gün bitene kadar benden msj beklemeyin..bugün benm için hiç olmadı,yaşanmadı,yaşanmaycakta belli..
bana ait olmayan bu günü yaşamak istemiyorum.
güle güle18 yıl önce gönderildi # -
sevgili burcu
her gün kendine ait bir takım güzellikler getirir ama illa ki getirir
biz hayata hangi pencereden bakarsak ancak o kadarını görebiliriz bence başka bir pencereye geç ve bugüne ait olan güzellikleri keşfet ne dersin
seni sevgiyle kucaklar emanet edilecek en güzel yere emanet ederim18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.