Selamun aleyküm....benim için çekilen 1001 Ayetel kürsiye bende 1000 adet Ayetel kürsi ekleyerek bütün ümmeti muhammed için kabul ederek duasını yapıcam inşaallah....
TOPLAM 2001 ADET AYETEL KÜRSİ..
Subhane Rabbiyel Aliyyil-alal Vahhab.
Euzu billahi minesseytanirracim.
Bismillahir Rahmanir Rahiym.
El hamdü lillahi Rabbil alemiyn. Vesselatü Ves-selamü ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmaiyn.
YA ERHAMERRAHİMİN YA ERHAMERRAHİMİN YA ERHAMERRAHİMİN
Allahım sensin selam..ve sendedir selam…ey Mevlam..ey Celal ve İkram sahibi…Ellerimi açmış rahmet perdeni açmanı dua dua yalvararak bekliyorum…yüzümün karasıyla ve hiç olmayan amellerimle kapındayım…..senin keremine sınır koyulmaz..Ya Rahman Ya Rahim….Rahmetini umuyoruz…
Ey Rabbim sana dua dostlarım adına Ailem adına ve ümmeti Muhammed adına bütün kalbimle dua dua yalvarıyorum…
Ey nurların nuru olan Allahım. Ey bu yerlerin Hakimi. Kalbim senin, Sana sıgınıyoruz, Senin rızanı istiyoruz.
Bizleri dogru yoldan ayırma..Adınla, isminle yolunda yürüt. Ömrümüzü , bu yolda çürüt.
YA RAB; bizden önceki milletlere, ümmetlere yüklediğin ağır yükü bize yükleme. Takat getiremeyeceğimiz, katlanamayacağımız, tahammül edemeyeceğimiz ağır bir sorumlulukla bizi sorumlu tutma. YA RAB bizi af eyle, YA RAB bize acı, YA RAB bize merhamet eyle. Çünkü sen Mevlamızsın, Rabbimizsin, Halıkımızsın, Yaratanımızsın. Kafirlere, zalimlere ve inanmayanlara karşı bize yardım eyle.
Settar Allah’ım, Gaffar Allah’ım, Rezzak Allah’ım. Öyle bir gün gelecek ki, malın mülkün, çoluk ve çocuğun hiç bir fayda vermeyip, yalnız kalbi selim sahiplerinin fayda vereceğini Şuara suresi 88. ayetiyle beyan ediyorsun. Buna inanarak gönüllerimizi, günahkar ellerimizi sana açarak yalvarıyoruz. Cümlemizi kalbi selim sahibi kullarının zümresine dahil et
Rabbim bu çektigimiz ayetel kürsileri indinde kabul eyle…mizanda agır gelen sevaplarımız arasına kat…
Çektigimiz tesbihlerin hürmetine….sana sundugumuz gönüllerimizi ve sana uzattıgımız ellerimizi boşta bırakma Ya Rabbim tut ellerimizi…
Allah'ım; İsra suresinin 82. ayeti ile, Kur’anın bir şifa olarak indirildiğini ilan ediyorsun. Mukaddes kitabımız Hz. Kur’anın hürmetine; hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva, borçlularımıza eda, geçmişlerimize gani gani rahmet eyle Allah’ım..
" Bu dünya hayatı bir eğlenceden ibarettir. Ahiret yurduna gelince, işte asıl hayat odur. keşke bilmiş olsalardı" (ankebut-64)….Allahım bu ayeti beynimize kazımamızı nasip et ki..dünyaya kanıp ahiretimizi unutmayalım..
Rabbim.. sen yetimlere öksüzlere..tutunacak dalı olmayanlara ,sıgınacak evi olmayanlara..çaresiz bir şekilde aglayıp medet dileyenlere sabır, güç ver ..onları dogru yoldan ayırma onları sana en güzel şekilde ibadet eden kullarından eyle..
Allahım..savaş olan ülkelerimizdeki kullarına yardım et..yetim kalan yavrucaklara ,oglunu yitirmiş analara.eşini kaybetmiş dul kadınlara acı Ya Rabbim bitsin artık bu vahşet…Ey Merhametlilerin en merhametlisi bitsin artık savaşlar..
Her türlü felaketlerden vatanımızı milletimiz koru ...Düsmanlarımıza fırsat verme.Düsman eli degdirme .Vatan ve milletimizi diger milletlerden üstün kıl.Örnek bir devlet ve millet olmayı nasip eyle.
Allahım Hucurat suresinin 10. Ayetinde; Mü'minler ancak kardeştirler. Öyleyse kardeşlerinizin arasını bulup-düzeltin ve Allah'tan korkup-sakının; umulur ki esirgenirsiniz.
buyurdugun gibi..bizleri bu ayete uyan kullarından eyle..bizlere güzel ahlak ver…
Rabbim…bizleri Peygamber efendimiz HZ MUHAMMED(s.a.v.) in şefaatine nail eyle..onun sünnetlerini hayatımıza geçirmeyi nasip et..bu dünyada hasretiz GÜL SULTANIMA ahirette bizleri ayrı koyma.. Allahım!Bizi hadislerini ögrenip yaşayarak sevgili habibine layık olanlardan eyle.bizleri dogru yoldan ayırma Rabbim!!!!!
Ya Mucib Mümin suresinin 60. ayeti ile, Bana dua edin duanızı kabul edeyim diyorsun. Kaf suresinin 16. ayeti ile, Ben kuluma şah damarından daha yakınım buyuruyorsun. Ümidimizi yitirmeden sana dua ediyoruz. Dualarımızı kabul, amellerimizi makbul eyle.
Ey ikram edenlerin en cömerti olan Ulu Rabbimiz. Biliyoruz ki rahmetin gazabından üstün. Mağfiretin azabından geniştir. Cümlemize İkram ve ihsanınla, rahmet ve mağfiretinle muamele eyle….
AMİN AMİN AMİN…
Sübhane Rabbike Rabbilizzeti amma yasıfun ve selamün alelmürselin velhamdü-lillahi Rabbilalemin.El_Fatiha meassalavat....