Arkadaşlar üye olmayı başardım.fakat yolladığım dua isteğini sanırım başaramadım.Babamın çok sıkıntılı olduğu bir dönem yaşıyoruz ailece.ciddi borç sıkıntısına girdi bulunduğumuz şu dönemde.Babam için sizden dua istiyorum.Eğer bana bu imkanı sağlarsanız çok mutlu olucam...Rabbim cümlenizin yar ve yardımcısı olsun...
Dua ile...
(17 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
rabbim yardımcınız olsun tez zamanda ummadığınız yerden hayırlı rızık kapıları açsın inşaallah amin
18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim mesajlarınızdan birini ""lütfen babam için dua edin"" başlığıyla düzenledim
Allah sabrınızı ve gücünüzü arttırsın
selam ile...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.
BABANIZIN VE SİZLERİN SIKINTILARINI TEZ ZAMANDA GİDERSİN İNŞAALLAH.
Teşekkür ediyorum..evet sanırım ilk mesajda başarılı olmuşum.fakat göremeyince dualar arasında heralde başaramadım dedim.teşekkür edyorum hepinize...
RABBİM BABANIN SIKINTILARINI GİDERSİN,RABBİM HAZİNESİNDEN,SİZLERE GANİ GANİ VERSİN
ALLAHIM.
idem kardeşimizin ailesini borç sıkıntısından kurtar çok hayırlı ferahlık kapıları rızık kapıları aç umulmadık yerlerden çok hayırlı rızklar bereketler yağdır evlerine
aile huzurlarını saadetlerini ebedii ve daimi kıl.
bütün kalbimle diliyorum merhametli RABBİMDEN.
AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
idem ordamısın sana önemli bi şey söylicem ordaysan
Allaha yardımcınız olsun kardesım sızlerı sıkıntıdan kurtarır ınsallah selam ve duayla
1 İHLAS BABANIZ İÇİN
Ali imran suresi 26 ve 28 ayetlerini okuyun sabah namazından önce güneş doğmadan Kulillahümme malikel mülki diye başlayıp bi gayri hisap diye sona eren ayeti kerimeler
Teşekkür ediyorum dualarınız için, dualarım sizlerle
YÜCE RABBİM EN KISA ZAMANDA YARDIMCI OLSUN SİZE.2 AYTELE KURSÜ ŞİFA OLSUN
allah yardımcınız olsun..
rabbim hakkınızda hayırlısını versin sabrını arttırsın inşallah hayırlısı ile borcunuzu öedemeyi nasip eder 1 ayetel kürsi okuyacam rabbim kabul etsin kabul et kardeşim
amin.umarım biran önce sıkıntılarınızdan kurtulur feraha çıkarsınız..
rabbim yar ve yardımcınız olsun18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.