ben urfa da yaşıyorum bügün üye oldum h.z. ibrahim a.s. ve h.z. eyyubun makamında sizin için Allaha dua edeyim dua isteyen varsa güzel dostlarım
hz ibrahim makamında dua
(30 mesaj) (26 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun kardeşim.
Dualarınızdan eksik etmeyin
18 yıl önce gönderildi # -
BENİM İÇİNDE DUA EDERMİSİN DİLEKLERİMİN OLMASI İÇİN EDERSEN ÇOK SEVİNİRİM ALLAH RAZI OLSUN
HOŞ GELDİN KARDEŞİM İBRAHİM AS,EYYÜB AS, MAKAMINDA BİZLERİDE HATIRLARSAN,ÇOK SEVİNİRİZ,RABBİM DUALARINIZI KABUL ETSİN.
1FATİHA
3 İHLAS OKUYORUM RABBİM KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
hoşgeldin ziya kardeşim.
Rabbim razı olsun.
kardeşim öyle çok sevinirimki eğer bizlere hepimize dua ederseniz.
bende size hep dua ederim kardeşim.
3 ihlas
3 fatiha okuyorum sizin için.
Rabbim yanınızda olsun yardımcınız olsun.amin.18 yıl önce gönderildi # -
Hoşgeldiniz kardeşim.
Allah razı olsun.
Benim dileğim ailemin ve kardeşimin maddi ve manevi sıkıntılarından kurtulması için dua.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.12 ihlas hediyem lütfen kabuledin
hepinize çok teşekkür ediyorum gerçekten mucize bi r site bu ve bizler gerçekten kardeşiz msn mi almak isteyenlere ziya karinca@hotmail.com Allaha emanet olun
Allah razı olsun
sizin bu ince düşüncenize Rabbim mukabele etsin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
BİZ DE VARIZ KIBRISTAN
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM
BİZE DE DUA EDİN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
sizin için ve yavru vatan kıbrıs içinde dua edecegim sizden de bekliyoruz dua inşallah
İstanbuldan Çiğdem...Bu ince davranışın için teşekkür ediyorum.Allah yar ve yardımcınız olsun...
abiciğim benim üç dileğim var onların olması için de dua eder misiniz
tabi ederim dilekglen dilegini yaz istersen ismiyle dua edeyim + istanbuldaysan aziz mahmut hüdaiye uğrayabilirmisin benim için
SELAMUN ALEYKUM HOSGELDINIZ KARDESIM
ALLAH RAZI OLSUN EGER O GUZEL YERDE BIZLERIDE HATIRLAYIP DUA EDERSENIZ SEVINIRIM INSALLAH YAZ TATILINDE O YERLERE GELMEK NASIP OLUR SELAM VE DUAYLA18 yıl önce gönderildi # -
hoş geldin kardeşim duanda bizide unutma tabiki isteriz rabbim ne derdin varsa tez zamanda gidersin inşaallah adını yazdım eyüp sultan hazretlerinde duamdasın şimdi 3 ayetel kürsi hediyem olsun sana İBRAHİM AS VE EYYÜB AS. hazretlerine birer yasin hediye ve selamlarımı iletirsen sevinirim
allah razı olsun kardeşim dduaların kabul olur inşallah
allah razı olsun dualarınız hep kabul olması dileğiyle kardeşim ...
allah razı olsun kardeşim.bende duaya muhtacım.benimde sevdiğimle kavuşmam için dua et lütfen.çok zor durumdayım
allah razı olsun kardeşim..
hayır ben aydındayım ve siz sadece üç dileğimin olması için die dua ederseniz sevinirim.
ALLAH RAZI OLSUN EGER O GUZEL YERDE BIZLERIDE HATIRLAYIP DUA EDERSENIZ SEVINIRIM.
HOŞ GELDİN KARDEŞİM MAŞALLAAH DOLU DOLU GELDİN... KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN BİZLER İÇİNDE DUA ET LÜTFEN...BENDE ZİYARET GAHIN VE SENİN İÇİN 3 İHLAS VE 3 FATİHA OKUYORUM...SELAM İLE.
allah sizden razı olsun , hoşgeldiniz öncelikle. düşünceniz çok güzel dualarınızda beni de unutmazsanız çok sevinirim. Allah şimdiden kabul etsin. dileğim gönlümdekinin hakkımda hayırlı olması..
Allah razı olsun. Benim sınav sonucumun iyi açıklanması için dua edermisin.
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BENİM DE DİLEKLERİM İÇİN DUA EDERSEN ÇOK SEVİNİRİM ADIM TUĞBA
benide unutmaa lütfen.
ALLAH RAZI OLSUN.BENDE URFAYA GİTTİM 3-4 KEZ.ÇOK GÜZEL BİR MAKAM ORASI.ORDA NİŞANLIMLA BENİM HAYIRLISIYLA BARIŞMAM İÇİN DUA EDERSEN ÇOK SEVİNİRİM.SELAM VE DUA İLE.SENDE BİZİM DUALARIMIZDASIN...GÖNÜLDEN GELEN DUALARINIZI BEKLİYORUM...
ALLAH RAZI OLSUN BİRAZ GEÇ GÖRDÜM AMA BENİMDE DİLEKLERİM DUALARIM VAR GİTTİĞİNDE BENİDE ANARSAN ÇOK SEVİNİRİM TÜM SEVENLERİN KAVUŞMASI İÇİN DUA EDİN NE OLUR..
HOŞ GELDİN.RABBİM O MUBAEREK YERLERDE YAPACAGIN TÜM DUALARI KABUL EDER İNŞALLAH.
HOŞLUKLAR GETİRDİN.1 AYETELKÜRSİ OKUDUM KABUL ET.DUALARDA OLMAK İSTENMEZMİ.ALLAH RAZI OLSUN.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.