ben sizlerin yazılarını okudukça iki meleğimin sonunun ne olacağını düşünüp bugün kahroluyorum onlarında anne babası ayrılıyor hep düşünürdüm ama bu gün beni mahvettiniz burcu canım yazılarına cevap bulamadım hepsini okudum ama bence sen babanı çok özlüyorsun karşılık göremeyince nefret ediyorsun kimse bilmez senin derdin bir başka allahım yardımcın olsun istanbuldaysan seni tanımak isterim inanann ağlamaktan yazamıyorum yavrularım anneye gitse üvey baba babaya gitse üvey anne sonları neolacak ben hep başlarında olamamya şu anda tek temennim anlaşmaları ama hiç umut yok gibiyine rabbimden ümit kesilmez rabbim görelim neyler neylerse güzel eyler haklarında hayırlısı
BURCU VE KİMSE BİLMEZ canlarım
(6 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
inşallah barışırlar rabbim hidayet vesin anne babalarına.
18 yıl önce gönderildi # -
İnşaallah hayırlara vesile olur.
Allah yardımcınız olsun ablacığım.
Rabbim sağ duyulu olmayı öyle karar vermeyi nasib etsin iki meleğinizin anne babasına.
bende bu sorunları kendi anne ve babamdan yaşadım çocukken.
nedemek olduğunu çok iyi bilirim.
Allah onları ayırmasın.18 yıl önce gönderildi # -
amin amin allah razı olsun hepinizden burcu ve kimse bilmez kızlarım rabbim yanınızda olsun her zaman inşaallah amin yazımı siz göremediniz her alde cevap bekliyorum özellikle kimse bilmez senden
fatma ablam benim rabbim hakkında hayırlı olan neyse onu nasip etsin ve o güzel meleklerini de korusun inşallah kötü gün göstermesin sizlere..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.