ben turkmen oldugimi soylamistim ben 3 musulman ulkiler da yasadim ama inanin ki sezlir kadar iyi ve dinimzi bagli olan hezmit idanidenleri gormadm ben sizlerdan cok sy ler orandim siz ler hep yardimci oliyur siniz madi olrak manave olarak ozellikli sizlir kardaslerim beni tanemadan bana o kadar cok dua itiniz ki her okudgum da agliyurdim sanki kabul olmis gebi hes idiyurdim ben cok soylamik istadigim sy ler var ama ne yazik ki turkcei iyi yazam iyurum ama soan burada aksam oldi ic dan sizleri dua ediyurum rabbim sizleri ayli lerinizi afitlerdin bela lerdin korusin allahim sizlerin ne muradiniz varsa versin insallah icim dan gelin in guzel sy lersizin olsin rabbim hepinizi cok mutlu hayat ve aherit versin amin amin amin
sizlere karsi benim fikir lerim
(13 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah senden razı olsun adelacığım.Allah seni ve kızını korusun.
sana şimdi 3 ayetel kürsi okuyorum.
sana dualar ediyorum unutma sakın olurmu bitanem.
Allah sana ve kızcağızına bu gece rahatlık versin.
hayırlı geceler olsun inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH BÜTÜN SIKINTILARINI GİDERSİN CANIM BENİM ALLAH SENİ VE KIZINI KORUSUN İNŞAALLAH EN GÜZEL ŞEYLERE LAYIK OLURSUN ALLAHA EMANET OLUN
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH BÜTÜN SIKINTILARINI GİDERSİN CANIM BENİM ALLAH SENİ VE KIZINI KORUSUN İNŞAALLAH EN GÜZEL ŞEYLERE LAYIK OLURSUN ALLAHA EMANET OLUN.
Allah razı olsun kardeşim.
Allahım bu dünyada da iyilik ver, ahirette de iyilik ver bizi cehennem azabından koru.
Amin.
rabbim herzaman yardımcın olsun RABBİME EMANET OLUN
1 FATİHA 3 İHLAS BENDEN RABBİM KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH SELAMETLİK VERSİN SİZE
1 AYETEL KÜRSİ18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun Adela Kardeş.Dualarımız sizlerle.
allah razı olsun ablacığım rabbim bi an önce sıkıntılarını giderip feraha kavuştursun
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.ÇOK GÜZEL DÜŞÜNCELERİN VAR VE TÜRKÇEN DE OKADAR KÖTÜ DEĞİL.BUNU TAKMA KAFANA.SEN İÇİNDEN GELDİĞİ GİBİ YAZ BİZ ANLARIZ.DUALARIM SENİNLE.1 FATİHA 3 İHLAS HEDİYE EDİYORUM SANA.SENDE BENİ DUALARINDA ANARSAN COK MEMNUN OLURUM.ALLAHA EMANET OL.RABBİM DAİMA SENİN YANINDA OLSUN...HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN...
ALLAH RAZI OLSUN.1 AYETELKÜRSİ SENİN YOLDAŞIN OLSUN.
Allah sendende razı olsun kardeşim. Rabbim iki cihandada yar ve yardımcın olsun.
AMİN AMİN AMİN12 ihlası şerif hediyem lütfen kabulet
AMİN.ALLAH SENİNDE NE GİBİ MURADIN VARSA VERSİN.AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.