YÜCE RABBİM,
Karşıma çıkardığın imtihanlar hakkında, hüsn-i zan beslemeyi ve onların her birini, sadece benim hayrıma yarattığını düşünmeyi… Çirkin bakarak güzellikleri karalayanlardan değil, güzel bakarak pislikleri paklayanlardan olabilmeyi bizenasip et… Yoklukla, çoklukla, açlıkla ya da toklukla sınadığında, kanaat lutfet…! Öyle bir kalp ver ki, fitne dolmasın! Öyle bir ayak ver ki, icabında kendine ayak diresin! Öyle bir irade ver ki, Sen’in hükmünde erisin! Öyle bir sabır ver ki, sabrından bir zerre olsun! Öyle bir güç ver ki, içi kaynar, içi yanık, içi bitik ise de… Dışı pek serin, pek sakin ve ille kavî olsun!
GÜZEL BİR DUA
(15 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN KARDEŞİM
ALLAH KABUL ETSİN
SİZE 1 FATİHA18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN RABBİM KABUL ETSİN
18 yıl önce gönderildi # -
amin...
AMİN KARDEŞİM YÜREĞİNE AĞZINA SAĞLIK 10 İHLAS BENDEN SANA.ALLAH A EMANET OL.
Amin kardeşim.
allah razı olsun kardeşim
amin
AMİN ALLAH RAZI OLSUN REYHANCIM
AMİN RABBİM....SENDEN DE ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM
AMİN AMİN AMİN.
Yarabbim sen imtihanlarımızı kazanmayı nasip et, bizlere sabır ver, güç ver yarabbim. Sen sıkıntılarımızı biliyorsun, Başka gidecek kapımız yok, yardım et, feraha çıkar yarabbim. AMİN AMİN AMİNAllah razıolsun Reyhancım. Rabbim iki cihandada yar ve yardımcın olsun. AMİN AMİN AMİN
12 ihlası şerif hediyem lütfen kabul et18 yıl önce gönderildi # -
amin Allah razı olsun.
Rabbim iki cihandada yar ve yardımcın olsun18 yıl önce gönderildi # -
AMİN.KAÇ KEZ OKUDUM...EVET KANAAT ETMEYİ NASİP ETSİN.ÖLE BİR AYAK VERSİN Kİ KENDİNE BİLE AYAK DİRESİN...ALLAH ALLAH...ALLAH RAZI OLSUN.DEFALARCA KERE AMİN..ÇOK GÜZEL.ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM..
amin amin amin
Allah razı olsun18 yıl önce gönderildi # -
AMİN ALLAH RAZI OLSUN
AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.