Merhaba bende az once uye oldum sitenize.gerçi sitenın meleklerindenim ama üye deyildim. Annem sürekli siteye giriyodu bende görüyodum fakat bu kadar güzel bi site olduğunu bilmiyodum .Anneme çok kızıyoum bana sıra gelmiyo die ama haklıymış gerçekten güzelm!ş artık ben ondan çok siteye gircem .VE DUALAR OKUYACAGIM İNŞALLAH.
BENİM MELEGİME HOŞGELDİN DERMİSİNİZ Nesrin_ce
(28 mesaj) (23 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
hoş geldin dualarınızı eksik etmeyin dua mutluluk hep bizlerle olsun hoş geldin
18 yıl önce gönderildi # -
Hoşgeldin kardeşim. Dualarınızı eksik etmeyiniz
HOŞGELDİN MELEĞİM.
RABBİM SENİN GİBİ MELEKLERİN DUASINI HEMEN KABUL EDERMİŞ.
SEN DE DUALARINDA BİZLEREDE YER VER OLUR MU MELEĞİM?
SEVGİLER VE KOCAMAN ÖPÜCÜKLER SANA
HOSGELDIN KARDESIM BENIM ICINDE DUALARINI EKSIK ETME OLUR MU SANA 1FATIHA 3 IHLAS GONDERIYORUM SELAM VE DUAYLA
ALLAHIM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.SİZLERDE BENİ DUALARINIZDAN EKSİLTEMEYİM OLURMU.
HOŞGELDİN KÜÇÜK MELEK...ALLAH BAHTINI AÇIK ETSİN...AMİN..
hoşgeldin meleğim allah yardımcın olsun
HOŞ GELDİN CANIM SANA
1FATİHA OKUYORUM RABBİM KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
HOŞGELDİN
1 KEVSER18 yıl önce gönderildi # -
hoşgeldin allah dualarını kabul etsin etsin yardımcın olsun allahım
BEN HEDİYENİ VERDİM.HALA SENİN DUANI BEKLİYORUM KÜÇÜK DOSTUM.
Hoşgeldin Melihcim. Küçük meleğimiz.
Rabbim her zaman yar ve yardımcın olsun. Tüm dualarını kabul etsin. AMİN AMİN AMİN7 fatiha hediyem lütfen kabulet
hoşgeldin.1 ayetel kürsi hediyem
Melih adına hepinize teşekkür ediyorum dostlar.Biraz hayal kırklıgına ugradı.Yazısına istedeigi ragbeti bulamadı.Akşam çok hevesiyidi ama şimdi yok bir hareketlilik.Kadir Baba sen hediyeni verdim demişsin ya .Bunu çözmeye ugraştı bulamadı.Tekrarar akşamki şevki bulması için ugraşacam .Dua edermisiniz rabbim kolaylık versin.
11 SALAVAT MELİH'TEN RESULALLAHA GİTSİN BİZDEN TARAF
MELİH NE GÜZEL İSMİ VARMIŞ
BENİM OĞLUMUN ADI DA MUHAMMED MUSTAA
YETİM BÜYÜTTÜM ONU
ALLAH MELİH'İ ANNELİ BABALI BÜYÜTSÜN, MELİHLE MUTLU, MELİH DE ANNE BABASIYLA MUTLU OLSUN
HAK YOLUNDAN AYRILMASIN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
İNŞALAH İNŞALAH FATMA ABLA BİZİMDE TEK İSTEDİGİMİZ ALLAHINI PEYGAMBERİNİ BİLEN BİR EVLAT YERTİŞTİRMEK.DİNİ EGİTİM VEREN OKULDA OKUTUYORUZ BU BAKIMDAN.GEÇENGÜN ÖGTERMENİ SORMUŞ UHUT SAVAŞINDA BAYRAGI TAŞIYAN EFENDİMİZİN KIYAFETİNİ GİYİP ONA BENZETEN KENDİNİ(düşmanı yanıltmak amaçlı) SAHABE KİMDİR DİYE.VE ÖGRETMEN ZAMAN VERECEKMİŞ ARAŞTIRSINLAR DİYE.MELİH HEMEN CEVAP VERMİŞ MUSAP BİN ÜMEYİR DİYE.OKULDA HİÇ BU KONUDA BİLGİ VERİLMEMMİŞ.DİGER ARKADAŞLARI HEP ATIMIŞLAR.ÖGRETMEN BİZE TEŞEKKÜR EDİYO AİLEDEN GELİYODUR BU DUAYARLILIK DİYE.EMİN OLUN O ANKİ DUYGULARIMI İFADA EDECEK CÜMLE BULAMIYORUM.İNŞALAH HEP BU YÖNDE DEVAM ETMESİ TEK DİLEGİMİZ.AGACIMIZI YAŞKEN EYMEYE UGRAŞIYORUZ.RABBİM YARDIM ETSİN BİZLERE.
ALLAH MÜBAREKLERE, MÜBAREKLİĞE ERDİRSİN VE ERİŞTİRSİN İNŞALLAH
Hos geldin melegim biz melekleri severiz sende bizi sev 1 Fatiha 3 ihlas hediyemdir
hoş geldin kardeşim hep dualarla kal anneciğin ellerinden bizim yerimizede öp olurmu ?hoş geldin hediyesi benden san a1 adet fatiha inşallah kabul edersin....
MELİHCİM MELİHCİM MELİHCİĞİM.
hoş geldin oğlancağzım benim.
Nesrin kardeşim oğlunuza Allah çok hayırlı yazılar yazsın.
33 tane ihlas okuyorum evlatcığınıza.18 yıl önce gönderildi # -
MELİH BEY HOŞGELDİNİZ . GÖZLERİNİZDEN ÖPÜYORUM . CANIM BENİM.
küçük melek hoş geldin. öpt seni canım
hoşgeldinnn 3 ihlas bir fatiha okuyacam kabul ettt sende dualarında bizi unutmaaa
Melih hoşgeldin canım
öyle küsme darılma yok aman ha dualarını yaz,,dualara amin de,, kendini arasıra hatırlat şöyle olur mu...
3 kevser suresi okuyorum sana ve gözlerinden öpüyorum
selam ile....18 yıl önce gönderildi # -
Hoşbulduk,
Teşekkür ederim benim için okuduğunuz dualar için bana her dua edişinizde çok seviniyorum bende sizlere 3 fatiha 3ihlas okuyorum18 yıl önce gönderildi # -
hoşgeldin Melih aramızda bir meleğin bulunması bana çok büyük bir mutluluk verdi sende burada olmaktan mutlusundur umarım
sevgilerimle
Allaha emanet ederim18 yıl önce gönderildi # -
melih kardeşimiz hoşgeldiniz
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.