sabah aynaya bakarken takıldı gözlerim bikaç tel beyaz saçıma..bunun için daha genç değil miyim ben? nedir bunların sebebi ,yalan dünyanın yalan halleri dedim kendi kendime..sonra seni düşündüm rabbim..düşünmem bile içimi huzurla dolduruyor..insanın yalnız olmadığını bilmesi güzel...sen olunca yanı başımda dünya da vız gelir dünyanın yalan halleri de..ben senin için hepsini çekerim, her zorluğa göğüs gererim sonum sana kavuşmak olduktan sonra ne gam ne tasa..seni öyle çok seviyorum ki,bu sevgiyi yüreğime veren de sensin biliyorum..senin farkına varınca senden vazgeçmek ne mümkün..senin adını anmak gözyaşlarımı bir tebessüme çevirmeye yeter..sensizlik,öksüz bir çocuğun annesinin ardından ağlaması gibi ağlamaktır düşlerinde..neyse ki ağlama sebebimiz sensizlik değil, ağlama sebebimiz senin varlığın, dünya dertlerini omzuma yüklemen senin hikmetinin göstergesi..iyi ki varsın yaradanım iyi ki varsın....adının büyüklüğünce şükürler olsun sana...
ŞÜKÜR-REYHAN-İST
(17 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
REYHAN ÇOK GÜZEL BİR YAZI AĞZINA SAĞLIK RABBİM SANA BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN
18 yıl önce gönderildi # -
ELHAMDÜLİLLAH
HAMD SANA, ŞÜKÜR SANA YA ULU ALLAH18 yıl önce gönderildi # -
YARABBİ SANA KUL OLMAYI NASİB ET
1FATİHA OKUDUM RABBİM KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
şükür elhamdülililah
ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME.
Amin kardeşim.
Bildiğimiz ve bilmediğmiz verdiğin nimetler için Alemleri rabbi olan Allaha Şükürler olsun.
ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME HERŞEY İÇİN BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR HAMD OLSUN AMİN
ya çok güzel Allah senden razı olsun. nekadar güzel. Rabbim içini güzelliklerle doldurmuş. ve hepte öyle kalsın. yüreğine sağlık
İYİKİ VARSIN RABBİM VE İYİKİ GÜZEL KULLAR YARATTIN.ŞÜKÜRELHAMDÜLİLLAH.
AMİN AMİN AMİN.
Yarabbim verdiğin tüm uvuzlarımıza, verdiğin tüm nimetlere ne kadar şükretsek azdır. Şükür elhamdülillah. Bizleri hakkıyla sana ibadet eden, rızanı kazanan, şükür eden kullarından eyle. AMİN AMİN AMİNAğzına sağlık reycancım. 7 fatiha hediyem lütfen kabul et.
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN..
SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIK REYHAN KARDEŞİM ALLAH KABUL ETSİN.SEVGİ İLE.
Allah razi olsun kardesim ne güzel yazmissin agzina saglik kalblere hükmeden o degilmi kalbimize sevgiyi veren ve bize yalniz olmadigimizi hissediren her seyi gören bilen bizi bizden daha iyi taniyan rabbimize sükürler olsun
ELHAMDURİLLAH.AGZINA SAGLIK REYHANCIGIM
ELHAMDÜLİLLAHİRABBİL ALEMİN ERRAHMANIRRAHİM.
canım reyhanım rabbim senin o güzel kalpciğinden geçen duaları dilekleri kabul etsin.amin.18 yıl önce gönderildi # -
E L H A M D U L İ L L A H İ R A B B İ L A L E M İ Y N
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.