lütfen yanımda çalışan iş arkadaşımın sıkıntılarını hafifletmeye yardımcı olun.
şu anda kendini çok kötü hissediyor.elinden hiçbirşey yapmak gelmiyor.canı çok sıkkın ve kendini işe veremiyor.onun babaannesi kalp krizi geçirdi ve şuanda yoğun bakımda.şu anda içinden işi bırakmak geliyor fakat şu aralar evlilik hazırlığı içinde olduğu için maddi sıkıntısı yüzünden bırakamıyor.ayrıca eğer babaannesi ölürse kendini toparlamakta güçlük çekeceğini biliyorum.lütfen ona dualarınızla yardım edin.eğer o eski haline dönerse benim için de iyi olacak.çünkü o eğer giderse ben de etkilenirim.çünkü ondan önce benim de aynı sıkıntım vardı ve hala arasıra bu sıkıntı devam ediyor.artık bu işten yoruldum ve işimi severek yapmıyorum.işyeri sahipleri sırf akrabam diye bırakamıyorum.ayrıca işyerine yakın biriyle gönül ilişki yaşayıp acı çektiğim için de daha çok istiyorum işten ayrılmayı eğer maddi sıkıntım olmasaydı.bunun için allaha çok dualar ettim işten ayrılmayı ya da başka sevebileceğim bir işte çalışmayı bana nasip etsin diye.zaten işyerinde zorla duruyorum.eğer o da giderse daha fazla içim daralacak ve daha da kötüye gideceğimi hissediyorum.lütfen bize yardım edin.allah ya işimize sıkı sarılıp işimizi sevmeyi ya da ikimize de daha hayırlı bir iş bulmayı allah nasip etsin.eğer karşıma bana gerçekten değer verecek biri çıkıp onunla huzurlu bir yuva kurabilirsem inanın işi bırakırım.hiçbirşeyde gözüm yok artık ne parada ne malda ne de mülkte gözüm var.istediğim tek şey huzurlu bir yuva.başka hiçbirşeyde gözüm yok.
dualarınızı eksik etmeyin
(11 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
1 KEVSER
LAİLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RESULLALLAH18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun.
18 yıl önce gönderildi # -
YARABBİ SEN İKİ KARDEŞİMİZİNDE SIKINTILARINI GİDER YARDIMET SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER HASTALARIMIZA ŞIFA DERTLİLERİMİZE DEVA BORÇLULARIMIZA EDA VER.AMİN YARABBİ
1 AYETEL KÜRS OKUYORUM RABBİM KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
AMİN.
Ya Sabır,Ya Sabır, Ya Sabır...
YA ZEL CELALİ VEL İKRAM.
RABBİM YAR VE YARDINCINIZ OLSUN
3 İHLAS 1 FATİHA TÜM SIKINTILARINIZIN DEFİNE VESİLE OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL AZİYM.
Allah her ikinizin de yardımcısı olsun kardeşim
sabrınızı gücünüzü direncinizi zaafa uğratmasın tez zamanda hayırlı rızık kapıları açsın yüzünüze...
selam ile...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM.
edvasevil kardeşime ve onun mesai arkadaşının işlerine kolaylıklar ve selametler ver amin.
1 ayetel kürsi size hediyem olsun kardeşim.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.