YARABBİ KİMSEBİLMEZ KIZIMIZIN DURUMU,ONUNGİBİ YAVRULARIMIZIN,ÇOCUKLARIMIZIN DURUMU,MALUM
SEN MÜMİNSİN,GAFFARSIN,KAHHARSIN,MÜTEKEBBİRSİN SANA SIĞINDIK OKUDUĞUMUZ DUALAR HÜRMETİNE
YAVRULARIMIZI SEN KURTAR,FELAHA KAVUŞTUR.AMİN YARABBİ.BİNLERCE MİLYONLARCA AMİN
KENZUL ARŞ
200 selavat
500 la havle vela kuvvete illa billah
100 subhanallahi vebi hamdihi
100 istiğfar
100 lailahe illallah
11 ihlas
1 felak
1 nas
100 ya rezzak
121 ya müheyminü
66 adet ya fettah
100 ya sabur
KİMSEBİLMEZ KIZIMIZ İÇİN AMİN (MAHZUN)
(27 mesaj) (22 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin allah razı olsun
amin amin amin allah razı olsun Allah kabul etsin.
AMİN MAHSUN KARDEŞİM SANADA SORAYIM KADİR BABAYA AKŞAM YOLGÖSTERMESİ İÇİN YARDIM RİCA ETTİM AMA SANIRIM HENÜZ MESAJI OKUMADI MAHZUN KARDEŞİM YEYENİM YANİ ABLAMIN OĞLU BİR YIL ÖNCE BİR KIZLA ARKADAŞ OLDU BİZDE ONA SÜREKLİ CİDDİ OLMASINI KİMSENİN EVLADINI MAĞDUR ETMEMESİNİ NASİHAT ETTİK O DA ÇOK FAZLA SEVDİ AMA ŞİMDİ KIZ YEYENİME YAN ÇİZDİ BAŞKA BİRİYLE ÇIKIYORMUŞ İNANIN ÇOK ZOR GÜNLER YAŞIYORUZ YEYENİN KENDİNİ ALKOLE VERDİ SABAHLARA KADAR OTURUP BAŞINI BEKLİYORUZ ÇÜNKİ ÇOK KİNLİ DÜŞMANCA ŞEYLER SÖYLÜYOR YANLIŞ BİRŞEY YAPMASIN DİYE DUA EDİYORUZ LÜTFEN BÖYLE DURUMLARDA ÖZELLİKLE EDİLEN DUALAR VARMI BİZE YOL GÖSTRİN ABLAMA DAYANAMIYORUM GÖZÜNÜN YAŞI YÜZÜNÜ YIKIYO EVLADIM GÖZÜMÜN ÖNÜNDE ERİYOR DİYO RABBİM BİZE YOL GÖSTEREN RAHMET KAPILARINI AÇ AMİN.MAHZUN KARDEŞİM İNŞALLAH SEN CEVAP YAZARSIN
AMİN.AMİN.AMİN.
değerli kardeşim MÜSLÜMAN BİR KARDEŞİMİN DERDİYLE DERTLENMEZSEK GERÇEK MÜMİN OLAMAYIZ.RABBİM BU KARDEŞİMİZE SABIR VERSİN RABBİM DOĞRU YOLU,BULAN KENDİNE SIĞINANLARDAN
ETSİN. ABLAMIZADA SABIR VERSİN.
BUYÜK CEVŞENİ KEBİR KİTABINDAN HERGÜN" TAHMİDİYE DUASINI" OKUYUN HERDERDE DEVA BÜYÜKLERİMİZİN OKUDUĞU DUA RABBİM İNŞAALLAH DERMAN OLUR.
GÜNLÜK İBADETLERE ,(YANİ NAMAZ ,KURAN OKUMA MANASINI ANLAMA) GİBİ DİKKAT ETMEK LAZIM
3 AYETEL KÜRS-İ OKUYORUM RABBİM KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
Amin kardeşim Allah sizlerden razı olsun.
AMİN AMİN AMİN.
AMİN AMİN AMİN
Amin Amin Amin...
AMİN AMİN AMİN.
Allah razı olsun Mahsun Kardeşim. Rabbim iki cihandada yar ve yardımcın olsun. Tüm sıkıntılarını feraha çevirsin AMİN AMİN AMİN7 fatiha hediyem lütfen kabul et
AMIN AMIN AMIN KARDESIM ALLAH RAZI OLSUN SELAM VE DUAYLA
amin amin amin Allah razı olsun benden size 3 ihlas bir fatiha sizinde muradınızı nasip etsin Rabbim
AĞZINA SAĞLIK MAHSUN KARDEŞİM .AMİN.AMİN.AMİN.
Amin kardesim allah razi olsun allah kizlarimizi korusun
RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OLUN
AMİN.AMİN.AMİN. RABBİM KABUL ETSİN.
40 fatihada benden kardeşimizerabbim yardımcısı olsun
amin...
AMİN ALLAHIM AMİN AMİN AMİN.
Amin Allah'ım amin amin
kimsebilmez kardeşimize de Hilal kardeşimizin yeğenine de sabır ve kuvvet ver Ya Rabbi...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH KABUL ETSİN AMİN AMİN AMİN . ALLAH RAZI OLSUN . RABBİM KOLAYLIKLAR VERSİN .
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN DİN KERDEŞİM MAHZUN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN İYİKİ VARSINIZ
ALLAH yardımcınız olsun.
Amin amin amin
Amin amin aminn Allah razı olsun mahzun abim
Allah sana kötü gün göstermesin ve sıkıntılarından kurtarsın tez vakitte inşallah
senin için, ailen için, hilal kardeşimizin yiğeni için ve tüm dua dostları için 3 ayetel kursi 6 ihlas suresi okudum rabbim kabul etsin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM HEPİNİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN,RABBİM HEPİNİZİ İKİ CIHANDA AZİZ ETSİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.