hayırlı geceler dostlarım
3 fatiha,,3 ayetel kürsi,,3aliimran190-194,,3haşr son 5ayet,,3vedduha,,3inşirah,, 3tebbet,,3kadr,,3velasr,,3kevser,,3ihlas,,3felak,,3nas
100Ya Allah,,100 sübbuhun kuddusün Rabbulmelaikati verruh,,100lailahe illallahul melikül hakkul mübin,,100 salavat,,100 estağfirullah,,30 sübhanallahi ve bi hamdihi
Yasinimize,,meleklerimize,,büyüklerimize,,
ölmüşlerimize,,ŞEHİTLERİMİZE,,MEHMETÇİKLERİMİZE VE POLİSLERİMİZE,, borçlularımıza,,yuvası dağılanlara,,sınava gireceklere,,korkanlara,,evine giremeyenlere,, hastalarımıza,,kalbi kırılmışlara,,onuru çiğnenmişlere,,yalnızlara,,ayrılara,, derdini kimseye anlatamayanlara,,gurbetteki dostlarımıza,,sevdiğine kavuşmak isteyenlere,,işsizlere,,KORKULU HABERLER BEKLEYENLERE,,
bizden dua isteyenlere,,bize dua edenlere ve tüm dua dostlarımıza
şifa,,rızık,,huzur,,kavuşma,,zihin açıklığı,,kalp genişliği,,afiyet ve rahmet vesilesi olsun ümidiyle hediyemdir
Rabbim kabul etsin ve ulaştırsın
selam ile..........
şifa ve rahmet vesilesi olsun(cihan)
(13 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN AMİN AMİN.
duanızı beklemiştim kardeşim.
Allah razı olsun Allah kabul etsin.
bu çok hayırlı dualarınızın karşılığı olarak rabbim size mükafatlar yağdırsın.Kardeşim babaannemin sizin için etmiş olduğu dualarıda kabul edin inşallah.
18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin
birkaç gündür duaları ve sizleri ne kadar özlemişim
Allah razı olsun hayırlı geceler18 yıl önce gönderildi # -
hayırlı geceler
allaha emanet olun....18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN ABİ ALLAH KABUL ETSİN...RABBİM ŞİFA VE RAHMET VESİLESİ EYLESİN İNŞALLAAH...SELAM VE DUA İLE...
canım mukadderciğim bende seni çok özledimmmm.
dualarımdasın her zaman minik melekciğimi öperim senanurumu.
hayırlı geceler inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH razı olsun.
Ben de sizin için 10 İhlas,3 Ayetel Kürsi okuyorum. :):)Amin amin amin
Gülsen kardeşim Allah razı olsun,, aldım hediyelerimi elhamdulillah:)selamlarımı iletiyorum...
Mukadder ablacığım sevgiler,özlemler karşılıklı inanın. size de hayırlı geceler diliyorum evdekilere de selamlar bu arada Senanur iyileşti mi?18 yıl önce gönderildi # -
Hebun ve Hazan kardeşlerim sizlere de hayırlı geceler...
şengül kardeşim cihan kardeşim
sağolun allahım sizi sıkıntıya sokmasın
inanın hep aklım dualarım sizlerle ..
senanur şükürler olsun iyi cihan abisi tatildeki meleklere selamlar....18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN.ALLAH KABUL ETSİN.AMİN
1 AYETELKÜRSİ OKUYORUM SİZE18 yıl önce gönderildi # -
Amin Allah razı olsun kardeşim.
Amin Allah razı olsun kardeşim.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.