BU SİTEYE 1 HAFTA ÖNCE ÜYE OLDUM VE HEP DUALARIN GÜCÜNE İNANDIM 2 YILLIK BİR İLİŞKİM VAR BUGÜNLERE GELEBİLMEK İÇİN ÇOK MÜCADELE VERDİK..AMA NE YAZIKKİ HALA AKRABA EVLİLİĞİNDEN YANA OLUNDUĞU İÇİN BİRLİKTE OLDUĞUM İNSAN AİLESİ TARAFINDAN BASKI ALTINDA PES ETMEDİK AMA ARTIK OLAY TEHDİT BOYUTLARINA TAŞINDI.KAVUŞMAK İÇİN BAŞKA Bİ ŞEHİRDE YAŞAMAMIZ GEREKTİĞİNE İNANDIK AMA TEK BAŞIMIZA HERŞEY ÇOK ZOR OLACAK ARTIK GÜCÜMÜN KALMADIĞINI VE İÇİMİN DÜĞÜMLENDİĞİNİ HİSSEDİYORUM NE OLUR BANA DUA EDİN.. BİLDİĞİNİZ DUALAR VARSA SÖLEYİN BENDE OKUYAYIM
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
ÇOK ZOR BİR DÖNEMDEYİM BANA DUA EDERMİSİNİZ
(8 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
canım benim allah yar ve yardımcın olsun inşallah. sana 10 fatiha gönderiyorum, rabbim sizi tez vakitte feraha çıkarsın. amin
18 yıl önce gönderildi # -
Canım benim Rabbim sana sabır versin inşallah.
Dualarımdasın.
Feraha çıkman için dua ediyorum.
Rabbim kabul etsin inşallah.
Tez zamanda atarsın bu sıkıntılarını...
Aminnnn18 yıl önce gönderildi # -
fatma eminee allah razı olsun canlarım çok sağolun inşallah dualrınız kabul olur
Allah sıkınrılardan kurtarsın.Hayırlı olanı nasip etsin.Amin.
1 fatiha okudum.18 yıl önce gönderildi # -
canım allah yar ve yardımcın olsun.en kısa zamanda ailenizle olan sorunlarınızı halledersiniz inşallah,inşallah rabbim onların sizi anlamasını ve hakkınızda hayırlı olanı nasip eyler inşallah.bence 4444 selat-ı tefriciye ve ayetel kürsi oku.
EKİN TEFRİCİYE ÇOK SÜRÜYOO BİTİREMEMKİ BİR HAFATADA BİTMESİ GEREKİO GALİBA
CANIM ARKADAŞIM SENİN İÇİN BESMELE ÇEKECEĞİM. DUALARIMDA HEP SENİN ADIN VAR. RABBİM HERŞEYİ KALBİNİN İSTEDİĞİ GİBİ VERSİN.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.