arkadaşlar bugünlerde hastalığım biraz daha artmaya başladı.sanki dipsiz kuyularda sürekli düşüyorum..sizden gelecek küçücük bir duaya bile o kadar muhtacım ki.allahım hiçbir kardeşime benim çektiğim sıkıntıları çektirmesin.cuma arifesi bu mübarek günde şifa bulmam için hepinizden dua bekliyorum.lütfen dualarınızı eksik etmeyin.allah razı olsun...
DUAYA ÇOK İHTİYACIM VARRRR..
(9 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
rabbim acil şifa versin 10 fatiha 10 ihlas şifa olur inşallah
18 yıl önce gönderildi # -
Allah şifa versin.İşte olduğum için 3 ihlas bir fatiha okuyorum.Akşam da bir yasin okumam nasip ve size şifa vesilesi olur inşallah.
ALLAH TEZ ZAMANDA ŞİFANIZI VERSİN.SÜREKLİ HASTALIĞI DÜŞÜNÜRSENİZ DAHA KÖTÜ OLURSUNUZ.HADİ ŞİMDİ CAMI AÇIN VE DERİN DERİN NEFES ALIN,İÇİNİZDEN NE KADAR ŞANSLIYIM BU GÜNÜDE GÖRDÜM DİYE GEÇİRİN VE ŞÜKÜR EDİN.3 İHLAS 1 FATİHA VE 1 AYETELKÜRSİ SİZE ŞİFA NİYETİNE.ALLAHA EMANET OLUN.
ŞİFAYA KAVUŞMANIZ İÇN İÇİN 7 FATİHA
Rabbim şifa versin inşallah.
Rabbim acılarınızı alsın affetmeden yanına almasın inşallah...
Aminn....18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim şifa versin inşallah 1 fatiha 3 ihlas şifa olur inşallah burada yagmur yagiyur hani darler ya yagmurda dua kabul olur insallah. dualarimiz sezinla olsin rabbim acil şifa versin
Ya Şafi Ya Allah
Ya Şafi Ya Allah
Ya Şafi Ya Allah
Ya Şafi Ya AllahAlahım Şifa veren isimlerin hürmetine Fatma kardeşimize acil şifalar ver.
Kardeşim Fatma hanım size bir site adresi vereceğim bu adreste Hastalıklar risalesi var onu okursanız çok fayda göreceğinizi umuyorum. Ben hastalandığımda devamlı onu okumaya çalışırım. Risale 17 sayfadır. Allah şifalar versin.
http://www.risaleara.com/oku.asp?id=142818 yıl önce gönderildi # -
SEVGİLİ ARKADAŞIM.RABBİM SANA ACİL ŞİFALAR VERSİN.SENİN İÇİN 50 FATİHA OKUMAYA ŞİMDİ BAŞLADIM BİLE. EN KISA ZAMANDA İYİ OLDUĞUN HABERİNİ BURADAN GÖRMEK İSTİYORUZ.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.