bu Ya Vedud .Bir koca (erkek) (1001) kere bir yemege Ya Vedud! Ismini okuyup sonra da bu yemegi hanimiyla yese, haniminin kocasina karsi sevgisi (merhabbeti) ve aski cok ziyadelesir (artar).
Aralarinda düsmanlik olan kimseler, (1001) defa Ya Vedud! Ism-i serifini yiyecekleri yemege okusaöar, aralarindaki düsmanlik kalkar ve birbirleriyle sevgi ve muhabbet baslar.
kadin da koca sina yapabelir mi yani ben okuya belirmim?kocam icin?hani ben kocami seviyurum ama o baska kadini seviyur ben okusam eva geldinda olurmi?
eyllde kardasim bu mesaj sana
(2 mesaj) (2 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Adela kardeşim bunu ancak Allah bilir.Belki sana dönmesi hayırlıdır belki de ayrılmanız senin için daha iyidir.Bunu Allah bilir biz bilemeyiz tabi.Ya Vedud ismi şerifiyle ilgili yazdıklarım esma ül hüsna sırları hakkındaki bir siteden alıntıdır.Benim nacizane düşüncem "eşimin bana dönmesi hakkımda hayırlı ise dönmesini nasip eyle" şeklinde Allaha dua etmek en güzeli.
Allahım Adela kardeşimizin eşinin dönmesi kendisine hayırlı ise tez zamanda kavuştur.Eğer hayırlısı ayrılıksa bu kardeşimizi Ayrılığı da huzur ve huşu ile karşılamasını kolaylaştır.Onu selamete çıkar .Her zaman koruyanı kollayanı ol.Amin
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.