"""Allah'ım Kerim kitabından ayetler sureler okumayı bizlere nasib ettiğin için şükrediyoruz sana. Elhamdulillah...
Ya Rabbi Tubik kardeşimiz için dua dostluğu denen arı kovanında arılar coştu yine ve bin yüz on tane ayet el kürsi okundu. Elhamdulillah.
Allah'ım bu ayetel kürsileri Tubik kardeşimiz için hayır,,şifa,,rahmet,,rızık,,kurtuluş,,ferahlık,,afiyet,,selamet vesilesi kıl,,her ne derdi var ise herşeyi kuşatan rahmetinle bu gecede ve bu mübarek cuma gününde derman ver.
bu hayra öncü olan Mahzun kardeşime,,Yasin kardeşime,,katkıda bulunanlara,,dua edenlere,,amin diyenlere,,teselli verenlere ve tüm dua dostlarımıza da şifa ve rahmet vesilesi kıl Rabbim
Sen az ameli kabul edip çok mükafatlar verensin,,bizim de az amellerimizi kabul et ve çok mükafatlar ver.
çünkü bu mükafatlar Senin mülkünden hiçbirşey eksiltmez
çünkü Senin herşeye gücün yeter
çünkü Sen merhametlilerin en merhametlisisin
amin amin amin Ya Rabbel alemiyn"""
Tubik kardeşimiz için 1110ayetel kürsi okundu(cihan)
(12 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN AMİN AMİN.
Rabbim bu çok hayırlı duaları kabul et.
bu duayı yazan kardeşimide,, çok sevdiğin kullarının arasına kat.AMİN AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
Amin kardeşim. Allah razı olsun bende Tubik kardeşimize 40 tane okumuştum fakat benim bugün sohbet günümüz bu yüzden internete giremedim. Heybeye yazıyorum.
Allah kabul etsin.
18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin.Allah kabul etsin.
Amin Amin Amin
Allah kabul etsin18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AİMİN AMİN RABBİM KABUL ETSİN
amin amin amin ben yine herseyi kacırdım ya offf neyse canım tuğbam rabbim gönlüne göre versin amin
Dualarımız kabul oldu . yine yine yine yine...
Elhamdülillah...
Allahümme salli ala seyyidine Muhammed.
Darısı tüm sıkıntıda olanların başına inşallah.
Amin....18 yıl önce gönderildi # -
Allah zenden seni yetiştiren anne babadan razı olsun.dualarını kabul etsin,ne muradın varsa versin,aileni seni iki cıhandada aziz etsin.cumalar hürmetine,binlerce amin.amin
amin. amin. amin... inşallah rabbim dualarımız, dileklerimizi, arzularımız, daim eder. amin...
sizlere ne desem ne yapsam azdır benim için o kadar içten dua ettinizki abiciğim sen olayı çok iyi biliyordun ama bana demiştin ya yarınların umut dolu..yüreğinize inandım rabbimin imdadına inandım BİR AN ÖNCE SIKINTIDAKİ TÜM KARDEŞLRİMİZİ FERAHA ÇIKARSIN
okuyan herkesten ALLAH razı olsun. dualarımız kabul olsun .tubik arkadaşımın ve sıkıntısı olan bütün arkadaşlarımın sıkıntılarını rabbim feraha kavuştursun. aminnn..
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.