sevgili din kardeşlerim sizden benim için dua etmenizi bekliyorum benim eşim alkol alıyor ve evi ile pek ilgi ve alakası yok eşimin allah yolunu ve islah olması için sizden dua etmenizi bekliyorum inanın çok zor durumdayım bu konudan dolayı inşallah allahın izni ile bu kötü alışkanlıgından vaz gecer evine baglı bir insan olur amin amin simdikden sizden allah razı olsun
dualarınızı bekliyorum kardeşlerim
(10 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Fadimeciğim,,Rabbim sana sabır versin.
Allahım bu kardeşimize yardım et,,onu koru ey büyük Allahım.ayetel kürsi okudum sana. canım benim.
18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardım etsin kardeşim.
Allah sabırlar versin.
1 ayetel kursi hediyem size allah yardımcınız olsun amin
Rabbim sıkıntınızı en kısa zamanda hayırla feraha çevirsin inşallah
ALLAHIM EŞİNE AKIL FİKİR VERSİN.KURTULUŞU ALKOLDE ARAYANLAR NE KADARDA YANILIYOLAR
CANI GÖNÜLDEN BİR ALLAH DEDİNMİ DOGRU YOLU BULMUŞSUN DEMEKTİR.
RABBİM İSLAH ETSİN EŞİNİ.
ONA HİZMET EDEN Ş HAK YOLUNDAN AYRILMAYAN KULARINDAN EYLESİN İNŞALLAH.18 yıl önce gönderildi # -
allah yar ve yardımcın olsun kardeşim senin için 5 fatiha okudum allah herkezin duasını kabul etsin
ALLAH KOLAYLIK VERSİN.İNŞAALLAH MEVLAM YUVASINA HUZUR AFİYET VERSİN TEZ ZAMANDA..AMİN..5 ADET FATİHA.ALLAH KABUL ETSİN.
Yarabbim Fadime kardeşimizin yar ve yardımcısı ol. Eşini senin yolundan ayırma, rızandan ayırma. AMİN AMİN AMİN
50 salatı şerife hediyem lütfen kabul et
Rabbim Fadime kardeşimin sıkıntısını gider.Eşine ıslah ve hidayet buyur.Mutlu bir yuva nasip et.Amin.
3 ihlas 1 fatiha ve 7 hasbiyallahü la ilahe ...derman olsun18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.