CANIM DUA DOSTLARIM 3 GÜNDÜR BİLGİSAYARIMDA BİR PUROBLEM OLUŞTU DÜN ÇÖZÜLDÜ HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM
BENİM İÇİN ÖNEMLİ BİR GELİŞME OLDU BUGÜN UZUN ZAMANDIR BEKLEDİĞİM İŞE SALI GÜNÜ BAŞLIYORUM AMA BAŞLARKEN HEPİNİZİN DUALARINI VE ÖNERİLERİNİ ALMAK İSTİYORUM ÇOK TEDİRGİNİM BEN ELEKTRİK TEKNİSYENİ OLARAK BAŞLIYORUM İŞE BAŞARILI OLUP OLAMAYACAĞIM KORKUSU VAR VE HUZURLU OLAMAYACAĞIM DİYE KORKU VAR İÇİMDE HANGİ DUALARI OKUMAM LAZIM BANA DUA EDİN KADİR ABİM DEMİŞTİ SEN RAHAT OL ARKANDA DUA ORDUSU VAR DEMİŞTİ BİLİYORUM ŞİMDİYE KADAR BURDA KİMSEYLE PUROBLEMİM OLMADI AMA KIRDIYSAM FARKINDA OLMADAN HAKKINIZI HELAL EDİN
1 AYETEL KURSİ HEDİYEM SİZLERE
BEN GELDİM NURGÜL
(8 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Elbet O'na (cc) sığınır ve güvenirsek bizi yarı yolda koymaz.
Rabbim yardımcın olsun ablacığım.
İşinde inşaallah başarılı olup hayırlı haberleri bizlerle paylaşırsın.
18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM HER İŞİNİ RAST GETİRSİN HAYIRLI OLSUN HELALİNDEN BOL KAZANÇLAR VERSİN İNŞALLAH.
ablam rabbim gönlüne göre versin ...
bengi nasıl ablacım ?18 yıl önce gönderildi # -
allah hepinizden razı olsun deryacım bengi çok iyi canım sen nasılsın yasincim kesinlikle katılıyorum dediklerine hep hayırlısını istedim allahımdan demekki buymuş diyorum
ablacım bende çok iyiyim allaha çok şükür seni ve bengi çok öpüyorum
nesrince allah razı olsun
tedirgin olunca hata yapma riski artar
Bismillah deyin önce Allah'a sonra azminize güvenin bi başlayın sorun çıkarsa halledilmesi için hep beraber dua ederiz ALLAH'IN İZNİYLE
Allah kolaylıklar ve hayırlar nasip etsin
selam ile.....18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.