Öncelikle Herkese minnetarım.Bu kdar dua dostunun olabileceğini düşünmemiştim hiç.Sadece üniversite dönemlerimde kaldığım yurtta yapardık bu tarz topulu duaları.Şükür ki rabbim bu siteyle karşılaştırdı.Rabbim hepimizin dualarını tez vakitte kabul eylesin demek istiyorum..
İlk mesajım babamın borç sıkıntısı içindi ve sizlerden gelen destekler için teşekkür ediyorum ayrıca...
Fakat aranıza katıldığım günden bu uyana bir çok arkadaşımın kalp acısı çektiğini gördüm.Zaman zaman teselli eder amaçlı cevap vermiş olsamda aslında aynı acıyı fazlasıyla bir yıldır yaşıyorum.Bazı günler kalbimin taşlaştığını hissediyorum.bazı günler dede kalbimi hissedemicek kadar acı çekiyorm.Yaklaşık bir yıl önce nişan aşamasından döndüm.Sebep koskocaman bir" hiçbişe" yüzüklerimizi aldığımız günün ertesi gün aniden ayrılık.bazı durumlar şüphemi çekti ve bilmem inanırmısınız ki Kuran da yazan yaşan herşeye inanmakla mükellefiz..Bende ve sözlümde büyü çıktı...sonrasın da ise arkadaş gibi görüşüyo olmamıza rahmen , bir türlü toparlayamadık evlilik adına kendimizi.Ve ben hala çok seviyorum.Unutamadım unutamıyorum...Halen daha kabul edemiyorum.Rabbime çok dua ettim ya sevgisini al içinden yada onu bana geri ver diye ama ikiside olmadı...yinede şükrediyorum halime.Tahmin edemiceniz kadar çok özledim.Onun varlığını biliyo olmak,başka kısmetlerimi tepmeme sebebiyet veriyor.karşıma kim çıkarsa çıksın erkek gibi göremiyorum.Önce bu konuyu sizlere yansıtmak istemedim.Fakat bugün inanılmaz sıkıntı içindeydim ve hala da devam ediyor.Kalbim sıkışıyo nefes alamadığımı hissediyorum.Bazen Rabbime namazlarımda canımı al diye dua ediyorum.Bazen gönül işleri etrafımızdaki insanlara çok basit gelir.İŞte ben de bundan korktuğum için sizlerle paylaşamadım.Lütfen acım basite alınmasın.Çok farklı bir durum içindeyim, ne ondan vazgeçebliyorum, ne de bir başkasıyla evliliğe adım atmak için savaş verebiliorum.
Zamanınızı çaldığım için hakkınızı helal edin.Ama şuanda büyük bi sıkıntım var içimde.Kalbim sıkışıyo sürekli.Sizden dua istiyorum.Rabbim varlığınızı azaltmasın...
Hayırlı geceler..