allah rızası için bana dua edin başımda belalar var kurtulamadım tehditler alıyorum kimseye zarar vermediğim halde ve çok korkuyorum onun dışında kadın hastalıklarıyla ilgili bi kusurum var eğer Allah yardım ederse ameliyat olucam bunun içinde dua bekliyorum nolursunuz müslümanların müslüman kardeşlerine ettikleri dua daha çabuk kabul olurmuş şimdiden Allah razı olsun hepinizden Allah hepimizin dualarını kabul etsin amin
bana yardım eder misiniz kardeşlerim
(29 mesaj) (22 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
herşey üst üste geldi bu siteyi gezerken gördüm ki ne güzel kardeşlikler varmış bende sizden dua istemeye karar verdim sevdiğimdende ayırdılar beni,başımda bi dünya bela ve rahatsızlığım var Allaha genede şükür ediyorum isyan etmiyorum dualarınızı sabırsızlıkla bekliyorum Allah ne muradınız varsa versin inşallah
18 yıl önce gönderildi # -
7 ayetel kursi hediyem.
size tavsiyem
206 ya cebbar
bu tesbihi dilinden düşürmeyen ve en azından cuma ve pazartesi günleri sabah namazından önce veya sonra okumaya devam eden kimseye, hiç bir kimse fenalık edemez.
Allahın izniyle düşmanlarının ve zalimlerin şerrinden korunmuş olur.18 yıl önce gönderildi # -
selamün aleyküm ilknur abla bende sana dua edıcem ınsallah RABBIM senı kötü insanlardan korur sen bol bol vela havle vela kuvvete illa bıllah de Rabim bu olaylara karsı kuvvet versın hastalıgın ıcın acıl sıfalar RABBIM e emanet ol
hoş geldiniz. geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. Rabbim başınızdaki belaları def etsin. size bir ayetel kürsi okuyorum. slm ve dua ile...
HOŞ GELDİN KARDEŞİM,RABBİM ŞİFALAR VERSİN,DARDA KOYMASIN
1 FATİHA OKUYORUM RABBİM KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
1 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM
RABBİM ŞİFALAR VERSİN AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
Hos geldin kardesim, ya rabbim seni bütün belalardan korusun. Insallah yakin zamanda saligina ve huzura kavusursun! Amin!!!!
1 fatiha 1 tebbet hediyem rabbim kabul etsin allah şifa versin
kardeşlerim Allah bin kez değil milyon kez razı olsun hepinizden dualarınız için çok teşekkür ederim Allah sizinde ne muradınız varsa versin
allah korusun seni her türlü kötülükten,allah acil şifalar versin.
1 ayetel kürsi okuyom allah kabul etsin.18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun kardeşim sağolasın Allah da senin gönlünün muradını versin dua eden o güzel kalpleriniz üzüntü bilmesin her iki dünyadada mutluluk versin Rabbim
bide kardeşlerim sevdiğim insanla da ayrıldık kendi isteğimiz dışında gelişti herşey ikimizde mutsuzuz ve hala birbirimizi seviyoruz bununla ilgili edebileceğim dua varsa yazabilir misiniz şimdiden sağolun Allah razı olsun duayla kalın kardeşlerim...
hoşgeldin ilknurcum aramıza.
Allah yardımcın olsun inşallah sıkıntılarından kurtulur ve sevdiğpine kavuşursun.
ve çok geçmiş olsun Allahım şifanı versin sana en kısa zamanda.
sevdiğine kavuşmak için bunu deneyebilirsin. ve başka duıalarda var tabiki.sabah namazını kıldıktan sonra 100 tane okuyacaksın
bismillahirrahmanirrahim.
vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.allahümme inni es'elüke ya kadimü ya daimü ya ferdü ya vitrü ya ehadü ya samedü ya hayyü ya kayyümü ya zel celali vel ikram fein tevellev fekül hasbiyallahüla ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azimleylak kardeşin duası sevdiğine kavuşmak için
teşekkür ederim canım benim dua için Allah razı olsun Allah seninde gönlünden geçen bütün dualarını kabul etsin inşallah amin
Allah şifa ihsan eylesin
21 Lahavle hediyemdir18 yıl önce gönderildi # -
allah yardımcın olsun allah şifa versin amin
sağolasın kardeşim Allah senden razı olsun
RABBİM BİRAN ÖNCE SIKINTILARINDAN ARINDIRSIN ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN OKUNAN DUALARI KABUL ETSİN İNŞALLAH BENDE SANA 5 İHLAS OKUYCAM
1 fatiha okudum allah yardımcın olsun
1 AYETEL KÜRSİ OKUDUM. RABBİM SIKINTILARINI GİDERSİN.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN SIKINTILARINI GİDERSİN İNŞALLAH
1 ayetel kürsi
1 fatiha
1 ihlas senin için Allah yardımcın olsun sıkıntıların gitsin feraha kavuş Rabbim muradını nasip etsin amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcınız olsun 1 fatiha okudum kardeşim.
Rabbim yardımcın olsun inşallah.Amin...
kardeşlerim ilginiz için Allah binlerce kere razı olsun Allaha şükür başımdaki beladan Allahın izniyle kurtuldum sevdiğim insanlada aramızda hala sorunlar olsada gene bi aradayız geriye bitek rahatsızlığım kaldı dualarınızı bekliyorum Allah herkesin gönlündeki muradı nasip etsin inşallah amin...
10 ihlas okudum kardeşim, rabbim şafi adıyla şifalar versin inşallah. amin amin amin
kardeşim rabbim hakkında hayırlısını versin şu güzel günün hürmetine yardımını esirgemez inşallah 3 ihlas okudum kABUL EYLE
ALLAHÜ TEALA DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH İLKNUR KARDEŞİM. RABBİM TEZ ZAMANDA SIKINTILARINI GİDERSİN. AYDINLIK FERAH KAPILARINI SANA AÇSIN İNŞALLAH. 3 İHLAS 1 FATİHA 1 AYETEL KÜRSİ OKUDUM KABUL ET. RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH. AMİN AMİN. AMİN.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.