ALLAHÜMME SALLİ ALA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ MUHAMMED
30 TANE OKUYORUM
Hz.Muhammed(s.a.v)'e salavat
(842 mesaj) (144 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin adede ma fi ilmillahi selaten daimeten bidevami mülkillah.
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHÜMME SALLİALA SEYYİDİNA MUHAMMED
AllahümmeSalliAlaSeyyidinaMuhammed. AllahümmeSalliAlaSeyyidinaMuhammed. AllahümmeSalliAlaSeyyidinaMuhammed. AllahümmeSalliAlaSeyyidinaMuhammed. AllahümmeSalliAlaSeyyidinaMuhammed. AllahümmeSalliAlaSeyyidinaMuhammed. AllahümmeSalliAlaSeyyidinaMuhammed. AllahümmeSalliAlaSeyyidinaMuhammed. AllahümmeSalliAlaSeyyidinaMuhammed. AllahümmeSalliAlaSeyyidinaMuhammed. AllahümmeSalliAlaSeyyidinaMuhammed. AllahümmeSalliAlaSeyyidinaMuhammed. AllahümmeSalliAlaSeyyidinaMuhammed. AllahümmeSalliAlaSeyyidinaMuhammed. AllahümmeSalliAlaSeyyidinaMuhammed. AllahümmeSalliAlaSeyyidinaMuhammed. AllahümmeSalliAlaSeyyidinaMuhammed. AllahümmeSalliAlaSeyyidinaMuhammed. AllahümmeSalliAlaSeyyidinaMuhammed. AllahümmeSalliAlaSeyyidinaMuhammed. AllahümmeSalliAlaSeyyidinaMuhammed. AllahümmeSalliAlaSeyyidinaMuhammed. AllahümmeSalliAlaSeyyidinaMuhammed. AllahümmeSalliAlaSeyyidinaMuhammed. AllahümmeSalliAlaSeyyidinaMuhammed. AllahümmeSalliAlaSeyyidinaMuhammed. AllahümmeSalliAlaSeyyidinaMuhammed. AllahümmeSalliAlaSeyyidinaMuhammed. AllahümmeSalliAlaSeyyidinaMuhammed. AllahümmeSalliAlaSeyyidinaMuhammed. AllahümmeSalliAlaSeyyidinaMuhammed. AllahümmeSalliAlaSeyyidinaMuhammed. AllahümmeSalliAlaSeyyidinaMuhammed. AllahümmeSalliAlaSeyyidinaMuhammed. AllahümmeSalliAlaSeyyidinaMuhammed.
Allah'ım, Efendimiz Muhammed'e, onun âl ve ashâbına, Senin bildiğin şeyler sayısınca ve Senin mülkün devam ettiği sürece daimî salât ve selâm eyle.
allahümmesallialaseyyidinamuhammed.
Allahümme salli alâ Muhammedin ve alâ cemî’il Enbiyâi velmürselîn
ZAMANIMIN DARLIGINDAN TÜM SAYFALARI OKUYAMIYORUM::BU SALAT-I SERIFI BEN NAMAZDA TEHIYATTA OTURURKEN OKUMAYI ADET EDINDIM..OKUYANIN RABBIM 100 HACETINI GIDERIRMIS.70 I AHIRETE 30 DA DÜNYAYA HAS ..ALLAH KABUL EDER INSALLAH..
ALLAHAÜMME SALLI ALA MUHAMMEDIN VE ALA ALI MUHAMMED VE ALA EHLI BEYTIHI.......
RABBIM.KURANDA BELIRTTIGIN ,ISIMLERIN YÜZÜ SUYU HÜRMETINE,PEYGEMBERLERINE ÖGRETTIGIN ISIMLERIN YÜZÜ SUYU HÜRMETINE,MELEKLERINE ÖGRETTIGIN ISIMLERIN YÜZÜ SUYU HÜRMETINE, SADECE VE SADECE SANA SIR OLAN ISMIN YÜZÜ SUYU HÜRMETINE ,ALEMLERIN NURUNA SELAM EYLE..BIZE SEFFATINI ESIRGEMESIN YARABBI..SEN BIZIM ARZUMUZU ILET KENDISINE ....
''Allahumme salli ve sellim ve barik ala seyyina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammedin bi' adedi ilmike''
manası:'' Ey Allahım! Efendimiz Hz. Muhammed'e s.a.v ve aline (evladü iyaline) nihayetsiz olan ilmin adedince salatü selam ve bereketleri ihsan eyle''
Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ala alihi adede kema-lillahi ve kema yeligu bikemalih.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMED VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMED VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMED VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMEDAllahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ala alihi adede kema-lillahi ve kema yeligu bikemalih.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
SULTANIM EMAN VER CAN AHMEDIM
DARDAYIM,RAVZANA YÜZÜM SÜRÜP AGLAYIM
DERTLIYIM DERTLERIMI SÖYLEYIM
SULTANIM CAN AHMEDIM SÖYLE SENSIZ NEYLEYIMOLMUYOR CAN AHMEDIM OLMUYOR
VERMIYOR DÜNYA HUZUR VERMIYOR
DOLMUYOR SENIN YERIN DOLMUYOR
GÜLMÜYOR INAN YÜZÜM GÜLMÜYOR
SULTANIM GÜNAHKARIM NEYLEYIM
FERMAN VER MEDINEYE GELEYIM
DERTLIYIM DERTLERIMI SÖYLEYIM
SULTANIM SÖYLE SENSIZ NEYLEYIM
DÖNMÜYOR CAN AHMEDIM DÖNMÜYOR
DÖNMÜYOR DÜNYA SENSIZ DÖNMÜYOR
HASRETIN YÜREGIME SINMIYOR
SÖNMÜYOR ASK ATESIM SÖYNMÜYORAllahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin innurizzatiyyi ves sirris sari fi sairil esmai ves sıfat.
Rivayet olunur ki, eğer bir kimse 7 gün ve 7 gece, her namazdan sonra 11 kere salavat verip, ayrıca aşağıdaki salavât-ı şerifeyi (teslimât) 7 kere okursa inşallâh-ü teâlâ isteği kabul oluna!
Essalâmü aleyke yâ imâmel haremeyn,
Essalâmü aleyke yâ imâmel hâfikeyn,
Essalâmü aleyke yâ Resûlessakaleyn,
Essalâmü aleyke yâ men filkevneyn ve şefîi men fiddêrayn,
Essalâmü aleyke yâ sâhibel kıbleteyn,
Essalâmü aleyke yâ nûral meşrikayn ve ziyâel mağribeyn,
Essalâmü aleyke yâ ceddessibtayni el Hasani vel Hüseyni,
Aleyke ve alâ itretike ve isretike ve evlâdike vehfâdike ve ezvâcike ve efvâcike ve hulefâike ve hulesâike ve eshâbike ve ehzâbike ve etbâike ve eşyâike
Selâmullâhi vel melâiketihi vennâsi ecmaîne ilâ yevmeddîn,
VELHAMDÜLLAHİ RABBİL ÂLEMÎNalintidir
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMED VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED18 yıl önce gönderildi # -
Milyon salât, milyon selâm sana olsun, ey Allah'ın Habibi!
Sallallahü aleyhi ve sellem...Ey Yaratılmışların en üstünü.
Sallallahü aleyhi ve sellem...Ey Peygamberler Peygamberi.
Sallallahü aleyhi ve sellem...Ey Gözümüz Gönlümüz Nurumuz.
Sallallahü aleyhi ve sellem...Ey Bizler için "Ümmetim Ümmetim" diyen.
Sallallahü aleyhi ve sellem...Ey Sen Olmasaydın Alemleri Yaratmazdım" denilen.
Sallallahü aleyhi ve sellem...Ey Bizim Huzur Sebebimiz.
Sallallahü aleyhi ve sellem...Ey Mevlamızın en yakını.
Sallallahü aleyhi ve sellem...Ya Rasulallah.
Sallallahü aleyhi ve sellem...Ya Rasulallah...18 yıl önce gönderildi # -
Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidina muhammed,kema salleyte ala ibrahim ve ala ali ibrahim,inneke hamiidn mecid.
RABBIM.KURANDA BELIRTTIGIN ,ISIMLERIN YÜZÜ SUYU HÜRMETINE,PEYGEMBERLERINE ÖGRETTIGIN ISIMLERIN YÜZÜ SUYU HÜRMETINE,MELEKLERINE ÖGRETTIGIN ISIMLERIN YÜZÜ SUYU HÜRMETINE, SADECE VE SADECE SANA SIR OLAN ISMIN YÜZÜ SUYU HÜRMETINE ,ALEMLERIN NURUNA SELAM EYLE..BIZE SEFFATINI ESIRGEMESIN YARABBI..SEN BIZIM ARZUMUZU ILET KENDISINE ....
amin... amin... amin...
allahümme salli ala muhammedin ve ala ali muhammed
allahümme salli salaten kamileten vesellim selamen tammen alaseyyidina muhammmedinillezi tenhallul bihil ukadü ve tenherücü bihil kurabü ve tukta bihil havaicü ve tunalü bihir rekaibü ve husnül havatimi ve yüstesgal gamamü bi vechihil kerimi ve ala alihi vesahbihi fi külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lümin lek amin amin
Allahümme salli ala seyyidine muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
Allahümme salli ala seyyidine muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
Allahümme salli ala seyyidine muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed18 yıl önce gönderildi # -
Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinin nuriz zatiyyi ves sirris sari fi sairil esmai ves sıfat.
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.Salaten tuncina biha min cemiil ahvali vel afat.Ve Takdilena biha min cemial hacat.Ve tütahhiruna biha min cemiisseyyiat.Ve terfeuna biha indeke aledderecat.Ve tübelliğina biha min aksal gayat.Min cemiil hayrat fil hayati ve badel memat.Amin YaMucibed deavat.Velhamdulillahi Rabbil alemin.Amin
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.