dostlarım bazan çoğumuza sıkıcı gelebiliyor burada kuralların hatırlatılması ama bunun sebebi hepimizin içinden geçen aynı istektir :BU SİTE SÜREKLİLİĞİNİ KORUYABİLSİN diye
DUA EDELİM DİYE,, DUALARIMIZA HALEL GELMESİN DİYE,,DUADAN BAŞKA BİRŞEY ARAMIZA GİRMESİN DİYE,,
bu yüzden Yasinimize ve yönetici arkadaşlarımıza lütfen gönül koymayınız.
msn alış verişi ciddi bir takım sakıncalar içermektedir dostlarım biraz sakince düşünüldüğünde herkes bu sakıncaları kabul edecektir ve neler olduğunu bilecektir
zaruret olduğunda yönetici arkadaşlardan bunun bir süre sonra silinmesini isteyerek verilirse --ki bence zaruret ifade eden çok fazla durum olmaz---
sorun çıkmadan konu halledilmiş olur.
ANLAYIŞINIZI UMUD EDİYOR sevgilerimi sunuyorum
selam ve dua ile
birbirimize msn vermeyelim
(12 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Aslında çok riskli bir durum msn veya mail adresi vermek bunu veren kişi bu risklerin farkında olmalı. Sitemize günlük 1500 - 1800 civarında ziyaretçi girişi olmakta.
Bu foruma ise günlük 1000 - 1300 civarında ziyaretçi girmekte her gün giren kişileri çıkarırsak her gün 700 - 1000 civarında farklı kişinin bu forumu gezmesi demektir.Sonuçta sitemize üye olmadan her sayfaya erişebilmekte.Mail veya msn adresiniz istemiyeceğiniz kişilerin size ulaşmasına vesile olabilir.
En önemlisi msn veya maille konuştuğunuz konuların bu siteye yansıması olumlu veya olumsuz bana sıcak gelmiyor.Lütfen Özel olan şeyler özelde kalsın ve Cihan abinin belirtiği gibi zorunlu olmadıkça mail adresinizi yazmayın.
http://mucize.net/dualar/topic/2635?replies=17#post-41696 << e-posta adresi hakkındaki madde güncellendi.
9 - Site üzerinden e-posta adresi alışverişini zorunlu olmayan haller haricinde tasvip etmiyoruz.E-posta adresi verilmesiyle oluşacak olumsuzluklardan sitemiz mesul olmayıp özelde konuşulan konuların siteye yansıtılması durumunda ilgili kişiler uyarılacaktır.Bu maddenin aşırı ihlali durumunda e-posta adresi alışverişinin tamamen yasaklanma ihtimalini sizlere üzülerek belirtiriz.
18 yıl önce gönderildi # -
EVET MSN NİE VERİONUZ..DİREK EV ADRESİ İŞ ADRESİ EV TEL İŞ TEL..VS VERELİM..
BANKA HESAP NOSU VS VERMEYİDE UNUTMAYALIM..18 yıl önce gönderildi # -
MSN BENM DİİL Mİ VERRİM :s
dün cıgdem abla bana msn sını verdı ve konustuk sıkıntısı varmıs belkı rahatlamıstır bana göre ıyıydı ama büyükler dha ıyıbılır.kusura bakmayın ben vermıstım affedın bıdaha vermem.ama ben art nıyetlı kısılerın böyle sıtelere gırıcenı zannetmıyorum.ama sız bılırsınız ALLAH a emenet olun
YOK YA NEAFFI..MSN SENN DİİLMİ VERCEN TABİ:)
YASİNE SÖLEİN KARIŞMASIN..
BEN ONU SAYMIOM ARTIKIN..HIH!
burcu abla yapma böyle anketını okudum bu sorular ne böyle senı pek tanımıyom ama şen şakrak bırısıne benzıyon yasin abıyede kızma .............
kızarım ben..döverim bile:p
Burcu kardeşim sayılacak bir durum yok biz zaten haddimizi bildiğimiz kanısındayız eğer ki haddimizi aştığımız düşüncesinde olan varsa lütfen belirtsin. Bir çok şeyi ricayla istiyoruz. Fakat bu msn konusu hakkında yöneticilerimizle ortak karar alma aşamasınsayız eğer ki yasaklanırsa maalesef buna uymuyanların hakkındada gereken yapılacaktır.
Msn sizin olabilir fakat site hepimizin ve burda huzuru ve devamlılığı sağlayacak olan yöneticiler olup onların aldığı kararlar uygulanacaktır.Bunu anlayışla karşılayacağınızı ümit ederim.
Ayrıca benim illa yönetici olmak gibi bir arzum yoktur geçerli bir nedenle benim yönetici olmamı istemiyen çıkarsa içeriğe karışmam sadece teknik olarak sitenin gidişatını sağlarım inşaallah.
ben sizinle konuşmuyorum yasin bey..
hakkımın yenildiğini düşünüyorum..ve bu devam ettiği sürece siteye girmeme karaı aldım..
msnimi ihtiyacı olan herkes bilio zaten..
size sitenize ve yönetcilerinize mutluluklar dilerim..
ben basit ve sıradan bi üye olarak artık siteye girmiyorum.hadi eyvallah
by18 yıl önce gönderildi # -
Ben suküt eyledim bilahare bu konuyu seninle özel olarak görüşürüz inşaallah.
S.a
Bu uyarıyı saygıyla karşılıyorum.Ve kesinlikle katılıyorum artık.Çünkü insanlar iyi niyetimiizi suistimal edebilirler.Nihayetinde insanoğluyuz.Hepimiz hata yapabilrz.Fakat bende bu iyiniyetimi sitenin maneviyatından dolayı çekinmeden yaptım.Msn adresimi bi rbayan arkadaşa yazmıştım.Ama artık kesinlikle yazmama taraftarıyım...Uyarı için teşekkürler
18 yıl önce gönderildi #
Konu Kapalı
Bu konu yeni cevaplara kapanmıştır.