hani 1000 ya da 301 kera ayetel kürsi okuyurlar ya her muradimiz icin okuya belirmiz?ya da hangi dua icin okuyurler?
idem kardasim bu mesaj sana okurmusin?
(5 mesaj) (4 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
adela ordamısın tam ne demek istedigini anlamadım yazabilirmisin ordaysan yardım cı olmak isterim
18 yıl önce gönderildi # -
adela ne demek istedigini anlamadım daha detaylı anlatrsan yardımcı olmak isterim bende
18 yıl önce gönderildi # -
ABİCİM DEMEK İSTİO Kİ 1000 TANE YADA 303 TANE AYETL KÜRSİ OKUOLAR YA...
İŞTE ONU HER MURAD İÇİN OKUYABİLİRİM Mİ DİE SORUO
HER MURAD İÇİN DİİLSE HANGİ DİLEĞİM İÇİN OKUYABİLRİM DİE SORUO..18 yıl önce gönderildi # -
Adelacım öncelikle selamlar diliyorum...ELbetteki her dileğin için okuyabilirsin.Fakat, lütfen şunu unutmayalım ki Rabbim önce istişare sonra istihare demiş..Yani, Siz önce müsadelenizi verin, çabanızı gösterin!Daha sonra bana dua edin ki bende sizin mücadelenizi boşa çaıkarmayayım...Her ettiğim dua elbetteki kabul olucaktır..Fakat bire bir kabul olacağını söyleyemeyiz.Belki ahirette , belki dünyada duamızın kabulunü göreceğiz.Belkide ettiğimiz dua bizi bir beladan kurtaracak.Her duanın başı ihlastır.İnanmadıkça kabul olmaz...Kal sağlıcakla...Hatime başlığında haberdar et bizleride yardımcı olmak isterim...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.