DUA DOSTLARIM BATUHANLA DÖNDÜK SİZLERE RABBİM ŞÜKÜRLER OLSUN TAHLİLLERİ TEMİZ ÇIKTI. OKUDUĞUNUZ DUALARINIZ KARŞI GELDİ KÖTÜ HASTALIK YOK YAVRUMDA. İKİ HAFTADIR SİZLERE YAZAMADIM İANIN SİZLERİNDE ÜZÜLECEĞİNİ BİLDİĞİMDEN BİRDE HAFİF BİR DEPRESYON OLAYI YAŞIYORUM.ÖYLE ZORKİ ANA YÜREĞİ DAYANAMIYORUM YÜREĞİM YANIYO. BATUDA BEYİN ÖDEMİ ATAKLARI OLDUĞU DÖNEMDE BİRGÜNLÜK KONUŞAMAMA DURUMU OLMUŞTU.BU NÖBET GEÇİRİLDİĞİNİ İŞARET EDİYORMUŞ. ŞİMDİDE EPİLEPSİ OLMA RİSKİ VAR .İLAÇ KULLANMAYA BAŞLADIK. RABBİM NE OLUR SENİN AŞKINLA AĞLAYAYIM. BU DURUM ÇOK AĞIR GELDİ BANA KABULLENMEK İSTEMİYORUM. DAHA YAVRUMU NELER BEKLİYO ....BİLMİYORUM.GECELERİ UYKUDAN KALKIP AĞLAMAKTAN BAŞKA BİŞEY YAPAMIYORUM .HAYATTA EN ZOR ŞEYMİŞ RABBİM İNSANIN CİĞERİNİN HASTA OLMASI . ALLAHIM AFFET BENİ İSYAN ETMİYORUM .KAPINA GELDİM YAVRUMA ŞİFA DİLENİYORUM. HASTALIĞI ESKİ OLSA KABULLENMEK KOLAY OLUR.AMA BENİM OLAYIM 4-5 AY İÇİNDE BİRDEN BİRE OLAN .TERS TAKLA OLDUM. HİÇBİRŞEYDE SEVİNCİM KALMADI.YARDIM ET RABBİM. ONU SEN VERDİN BENDEN ALMA NE OLUR.CİHAN DAYISI DUASINI YAPMIŞSINIZ ALLAH RAZI OLSUN TÜM DUA DOSTLARIMA ALLAH BÖYLE ACI YAŞATMASIN. HEPİNİZ HAKKINIZI HELAL EDİN NE OLUR.
GELDİM SİZLERE AMA KALBİM ACIYO FİLİZ
(23 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
FİLIZ COK UZULDUM BEN BIR ANNE DEGILIM AMA ACINI ICIMDE HISSETTIM.ALLAHA YALVARIYORUM SENIN VE SENIN GIBI ANNELERI RABBIM AGLATMASIN ANNELER AGLAMASIN.BUNDAN SONRA GOZUNDEKI YAŞLAR SADECE YARADAN AŞKI ICIN OLSUN.YAVRUNU SANA BAGIŞLASIN ALLAHIM.INŞALLAH HER ŞEY DUZELIR.SANA HACI BAYRAMA GIDIP DUA EDECEGIM BUGUN UZULME NE OLUR.
18 yıl önce gönderildi # -
ACINI ANLAMAM MÜMKÜN DEĞİL ÇÜNKÜ BİR ANNE DEĞİLİM AMA DUA EDEBİLİRİM
RABBİM ŞİFASINI TEZ ZAMNDA VERSİN YAVRUNUZU SİZE BAĞIŞLASIN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
ablam sen merak etme allahın izni ile batuhanımız bunuda atlatacak sen moralini ne olur yüksek tut ablam sen üzülürsen batuhanımız da üzülür ...sen iyi ol ki batuhan kardeşime destek olabilesin bizler ikinizide çok seviyoruz ...
gün doğmadan neler doğar kardeşim
şimdiye kadar rahatlatan,,umutlar veren --ALLAH-- inanıyorum ki şimdiden sonra da şifa kapıları açacaktır. eğer bir hastalık takdir etmişse mutlaka onunla baş edecek gücü verecektir, sabrınızı direncinizi arttıracaktır...
çünkü YARDIM İHTİYAÇ MİKTARINCA GELİR....
Rabbim sizi yardımsız,,duasız,,yalnız bırakmasın,,bizim dualarımızı da vesile kılsın
selam ile...18 yıl önce gönderildi # -
Filizciğim,Allahıma sana sabır vermesi ve batuhanımıza şifa vermesi için dua ediyorum.bütün yüreğimle söylüyorum aklıma her gün geliyorsunuz.
seni anlıyorum hemde öyle iyi anlıyorumki.
hergün ağlamak nedir bilirim gece aniden uyanıp ağlama krizine nasıl girilir bilirim.ciğer nasıl yanar bilirim.yce Rabbim sana sabır batuhancığıma şifalar versin.
bugün okuyacağım bütün ayetel kürsi ve dua larım batuhanımıza olsun Rabbim.18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardım etsin kardeşim. Batuhan yavrumuza Allah şifalar versin.
ALLAHIM ŞAFİ İSMİYLE SANA YARDIMCI OLSUN...ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN..
Rabbim yardımcı olsun dularımız sizinle
FİLİZ KARDEŞİM RABBİM YARDIMCIN OLSUN BATUHANIMIZA ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH LÜTFEN AĞLAMA İYİLİK ÇAĞIRALIM İYİLİK GELSİN İNŞALLAH BENİMDE 11 YAŞNDA BİR KIZIM VAR SENİ ANLIYABİLİYORUM DUALARIMIZLA RİSKİ EN HAFİFE İNDİRECEZ İNŞALLAH BÖYLE DÜŞÜN VE KALBİNİ FERAH TUT GÜZEL KARDEŞİM BENİM.ALLAH A EMANET OLUN.
1000 İHLAS BATUHANIMIZA ŞİFA NİYETİNE.
allah hepinizden razı olsun sizlere böyle acı tattırmasın. gülşenim duygularımı ,beni tarif etmişsin . sizlere nekadar dua etsem azdır ama sanki sabrımın sonu geldi gibi hissediyorum .tahammül gücüm kalmadı ,yüreğim taş gibi ağır geliyor.gülşenim beni anlıyorsun değilmi .yarabbi tarif edilmez bi mutsuzluk bu. cihan dayısı ,şengül teyzesi, deryam,elifcik,saliha kardeşim,recep kardeşim,aysena,yldzım allah bin kere razı olsun sizlerden hakkınızı helal edin sizlerin duasıyla ayakta durabiliyorum buna inanın... fatih dayısı hani kafa ile gol atacaktı batuhanım .... ne olur bunu esirgeme rabbim....
YÜCE RABBİM YAVRUNA HAYIRLI ŞİFALAR VERSİN KARDEŞİM
BİR ANNE OLARAK SİZİ ÇOK İYİ ANLIYORUM ÇÜNKİ SENİN YAŞADIKLARINI BENDE YAŞIYORUM
BENİMDE OĞLUM HASTA ALLAHIM YÜREĞİMİZİ YAKMASIN RABBİM EVLAT ACISIYLA İMTİHAN ETMESİN BİZLER ALLAHIM ŞU AN ELLERİM TİTRİYOR KARDEŞİM TÜM HASTALARA HAYIRLI ŞİFALAR VERSİN RABBİM YANISIRADA BİZİM YAVRULARIMIZA ŞİFA VERSİN RABBİM AMİN.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.AMİN.
11.İHLAS
1.FATİHA
1 AYETEL KÜRSİ
YAVRUNA HEDİYEM LÜTFEN KABUL ET.18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM SAFİ İSMİYLE KUŞATSIN İNŞ
allah razı olsun kardeşim maws benimde dualarımda olacaksınız.behnan kardeş rabbim ne muradınız varsa versin amin...
allah razı olsun kardeşim rabbim kalbine göre versin
allahım dualarımızı kabul eylesin inşşallah
o ki herşeyi bilen ve gözetendir
AMİNN.18 yıl önce gönderildi # -
benim oğlum çok iyi OLACAK BUNU HİSSEDİYORUM
FİLİZİMMMM...HANİ AĞLAMAK YOKTU,EVET BAK NURGÜL NE GÜZEL DEMİŞ""BENİM OĞLUM İYİ OLACCCAKKK"HEP DUALARIMDASIN CANIM...BAK SANA 100 LA HAVLE...YOLDAŞ OLSUN,IŞIK OLSUN.GÜZEL GÜNLER SİZİ BEKLİYOR...
SAHİ FİLİZ ALTERNETİF TIP VE BİO ENERJİ DÜŞÜNDÜNÜZMÜ HİÇ.SEVGİYLE KAL.18 yıl önce gönderildi # -
ABLACIM RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN EVLADINIZAA ONU SİZE BAĞIŞLASIN BU KADA RGÜZEL DUALARI RABİM GERİ ÇEVİRMEYECEKTİR 3 İHLAS ŞİFA NİYETİNE RABBİM KABUL ETSİN
derdi veren odur şifayıda veren odur. Rabbim acil şifalar versin. içinizi ferah tutun. Rabbim şafi ismiyle şifa verecektir. Ya Rab! o masum günahsız Batuhanın yüzüsü hürmetine şafi isminle acil şifalar ver. amin... bir ayetel kürsi okuyorum. amin.
ŞİFAYI VEREN ,ŞAFİ OLAN RABBİM,BU UFAK YAVRUMUZUN,ŞIFASINI VER,ANNECİĞİNİN,DUALARI HÜRMETİNE,DUA DOSLARININ HÜRMETİNE,ŞAFİ OLAN RABBİM ŞIFASINI VER,KARDEŞİMİZE METANET .SABIR VER AMİN YARAB,AMİN YARAB
Rabbim evlat acısı göstermesin.
Ölüm acılarıyla imtihan etmesin.
Akan yaşlarımız onun aşkından olsun.
Dünyadada ahirettede hayırlar versin.
Seni çok çok iyi anlıyorum kardeşim inan.
Çok zor onuda biliyorum.
Rabbim sabır ve şifalar versin .
Aniden gelmiş,aniden gider biter inşallah dertleriniz.
Rabbim size bağışlasın canınızı...
Amin...18 yıl önce gönderildi # -
filiz ablacım Allahım yardımcın olsun isyandan yolundan ayrılmaktan korusun seni batuhanımıza ve tüm hastalarımıza acil şifalar versin bir anneye ne denir bilemiyorum yüreğindeki yangının çok büyük Rabbim söndürsün gözyaşlarını dindirsin batuhanın hayırlı güzel haberlerini bize ver inşallah 7 ayetel kürsi okudum batuhan için şifa olsun
değerli dua dostlarım siteye girememiştim yazılarınızı görmedim. hakkınızı helal edin ne olur .beni sevindirdiniz allah da sizi sevindirsin hepinizden rabbim razı olsun
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.