daha çok iyi dost olduğum birisine aşık oldum. ama o beni kardeş gibi görüyordu ve bende bunu biliyordum. ama bir gün dayanamayıp ona duygularımı belli ettim ondan sonra bir daha göremedim. ne bileyim en azından yok istemiyorum deseydi. onuda yapmadı. şimdi hem çok utanıyorum hemde çok pişmanın çünkü artık onu tamamiyle kaybettim. lütfen allah rızası için bu durumun düzelmesi için dua edermisiniz Allah hepinizden razı olsun
sadece ondan bir haber bekliyorum
(5 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
canim kardasim allah yardimcin olsin ben sana dua edicim abla olrak sana bir sy soylicam sevininla evlanma sevanla evlan genida sen belirsin
18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim hem dünyanız hemde ahiretinizi için hayırlı olucak bir sonuç nasip eylesin.
RABBİM HAYIRLISINI VERSİN
Selamlar Sibelcim...AŞk zamire göre göre dağılımı olan bi olay değildir canım.Bugün en iyi dostua yarın belki arkadaşına öbür gün belki kuzenine vs...Bunu bilemeyiz.Fakat bildiğim birşey varki, karşıt cinsten ne dost ne de arkadaş olur.Ateşle barut misali kaba bir tabir olcak ama..Yanyana duramaz.Elbet taraflardan birisi sevecektir.Bu yaşıma kadar hiç erkek arkadaşım olmadı.Çünkü muhakkak böyle bir durum yaşanacağını biliyorum.O nedenle daha dikkatli olmalısın haddim olmayarak söylüyorum...Aramıyosa bence üzerine durma.Belki de onun içinde de buna benzer açamağı bir duygu vardı sana karşı.Birde seni tebrik ederim.Bende sevgisini itiraf edebilen insanları takdir ediyorum.Ben de dershanede bir hocama sevdiğimi itiraf etmiştim.Allah günah yazmasın...
İnşallah Ararıcak seni merak etme...O da bence düşünüyor şuanda...BBiraz psikoloji okudumda :))))
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.