Bu gece okuyacağım tüm dualarım ve tesbihlerim siz dua dostlarım için.Dualarımdasınız dualarınızda olayım.
BU GECE
(23 mesaj) (18 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
MERAL KARDEŞİM
GÜZEL DUA DOSTU ALLAH DOSTU KARDEŞİMDUANDA KALBİNDE YER EDEYİM UNUTULMAYAYIM DİYE YAZIYORUM.
ALLAH SANA DUA ETMEYİ HEP NASİP ETSİN.
GÖNÜL PENCERENDEN ALLAHIN CEMALİNE BİRLİKTE BAKALIM İNŞALLAH19 yıl önce gönderildi # -
meral bu akşam benim içinde dua et lütfen allahtan istediğim 2 şey olsun lütfen beni unutma
19 yıl önce gönderildi # -
Meral ablacım allah razı olsun, biliyorum beni hiç unutmuyosun dualarında. allahım dualarını tez zamanda kabul eylesin
Allah kabul etsin..
Allah razı olsun . Allah razı olsun . Allah razı olsun
FATMAYGUN VE GİZEM GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.ELBETTE SİZLER İÇİNDE DUA EDİCEĞİM.
meral ablacım bişiler yazıodum yorum olarak baktım uzun oldu konu açtım:s
ablacım allah senden bin kere razı olsun..benim halamın ismide meral ablacım onun için neden bilmem bi sıcaklık duyuyorum size..
allah ne dileğiniz varsa versin ablacım..benim kendimi yetiştirmeyi öğrenmemdeki mihenk taşlarından biride sizsiniz..allah razı olsun ablacım..19 yıl önce gönderildi # -
Allah mübarek etsin meral ablam. Rabbim hepimizi af ve mağfiret etsin, cümlemizin sıkıntılarını gidersin inş.
AMİN AMİN AMİN.19 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun ablacım
sevgili burcu ben hep söylediğim şeyi tekrarlıyacağım.Sen çoook akıllı birisin.,inançlarını yitirme pozitif düşün insanlara güven,öfkeni ve isyanlarını bastır ve hep kendinden beterlerini düşün en önemlisi sabır etmeyi öğren.Ben ve diğer dua dostları seninle aynı şehirde olmasakta hep yanındayız,hep dualarımızdasın.Sevgin duaların daim olsun.
allah razı olsun, rabbım kabul etsın
özür dilerim ablacım gene sözünüzü dinlemedim:((((..bi gün ablacım,bigün başarıcam inşallahç..buna inanıyorum..
Allahım razı olsun kardeşim.Ben şu aralar çok yoğun çalıştığım için sitemize fazla giremiyorum.Kusura bakmayın.Birkaç gün daha yoğunluk var.
allah yardımcın olsun ali abicim..
allah seninde ne muradın varsa kabul eder inşallah gönlünden ne geçiyorsa rabbim tezzamanda versin sana ablam
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ALLAH DUALARINIZI HARFİYYEN KABUL ETSİN İNŞALLAH NE OLUR BENİDE UNUTMAAAAAAA
ALLAH razı olsun ablacım
seninde duaların kabul olsun amin...
benide dualardan unutma...19 yıl önce gönderildi # -
Allahım razı olsun can dostum dua dostum
Allah razı olsun.
HEPİNİZ DUALARIMDASINIZ.ALLAHIM SİZDENDE RAZI OLSUN.ALLAHA EMANET OLUN DUA DOSTLARIM...
Allahım hep razı gelsin sizden meral ablam.sizde benim dualarımdasınız.Allaha emanet olun.
YALVARIRIM BENİDE UNUTMAYIN DUALARINIZDA
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.